pacaan
huviline
Registreerunud 20.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,0 TDI 103 kw
|
postitati 26.09.05 07:38
|
|
|
MP3 originaalraadiosse
Praegune raadio (Concert-1) sisaldab ainult kassetikat ja seda pole 100 aastat tarvis. Concert-2 on cd-mängijaga, kuid seda ei ole kuskilt saada. Kas
on mõni koht, kus oleks võimalik olemasolevale agregaadile lisada sisend, kuhu saaksin pista cd-pleileri või mp3-mängija?
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.05 15:04
|
|
|
Ei ole sul vaja sinna mingit lisasisendit ehitada. Olemas täitsa sellised cd boxid millel on eraldi displei. Ühendatakse see olemasoleva raadio
antenni auku kuna boxist tulev info on mingi raadiosagedusega. Keerad raadio sellele sagedusele ja musa olemas.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.05 15:40
|
|
|
Kas keegi küsis su arvamust? Mina pakkusin lihtsalt sellist võimalust. Muidugi on lihtsam osta uus cd mängija lihtsalt.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.05 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Soyer
Kas keegi küsis su arvamust? Mina pakkusin lihtsalt sellist võimalust. Muidugi on lihtsam osta uus cd mängija lihtsalt. |
No tegelikult pakkusid sa ka jama, kuna Concert oskab ise väga ilusti box'i juhtida ja pole sinna vaja midagi vaja läbi antenni külge pookida.
Teemaalgataja küsis tegelikult midagi muud.
|
|
|
pacaan
huviline
Registreerunud 20.01.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.05 14:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pacaan
........, kuhu saaksin pista cd-pleileri või mp3-mängija? |
kahjuks ma ei ole spetsialist ja oleksin tänulik, kui mõni kaaskodanik mingi autasu eest tekitaks mu autosse augu ,kuhu saaksin pista MP3 mängija.
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 29.09.05 14:27
|
|
|
Olen ise kasutanud kassettmakis Cd kuulamiseks pleierist ühendajat, mis tuli sisestada kassetimängijasse (oli ise kasseti kujuline) ja mille teises
otsas oli kohe kõrvaklapi pistik.
Saada oli neid isegi supermarketites, hind mingi 150.-, tootja Phillips
|
|
|
pacaan
huviline
Registreerunud 20.01.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.05 15:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: undu
Olen ise kasutanud kassettmakis Cd kuulamiseks pleierist ühendajat, mis tuli sisestada kassetimängijasse (oli ise kasseti kujuline) ja mille teises
Saada oli neid isegi supermarketites, hind mingi 150.-, tootja Phillips |
see ei ärata eriti usaldust. Signaal jõuab sel juhul makki ju kassetika helipea kaudu. Kuidas kvalteet tundus?
|
|
|
PS
huviline
Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.05 19:17
|
|
|
Tuleb kasutusele võtta sigarisüütajasse käiv raadiosaatja, mis MP3 mängijast lugulaulu raadiole edastab. Lihtne ja effektiivne ning mis peamine -
sobib iga raadioga, ka vanade kasstikatega.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.05 19:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: PS
Tuleb kasutusele võtta sigarisüütajasse käiv raadiosaatja, mis MP3 mängijast lugulaulu raadiole edastab. Lihtne ja effektiivne ning mis peamine -
sobib iga raadioga, ka vanade kasstikatega. |
See on tõesti lihtsaim variant kuid kvaliteet jätab ikka täiega soovida
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.09.05 21:20
|
|
|
CD-kvaliteediga heli saad ainult juhul, kui saadad audiosignaali heliallikast otse maki eelvõimendisse. Igasugused FM-modulaatorid ja kassetiadapterid
tapavad heli naturaalsuse ja heli tuleks võrreldes otse plaadilt kuulatuga nagu läbi vatiteki. Loomulikult kuuleb nende abil loo ilusti ära ja ka
sõnad tulevad kõik läbi, kuid see pole ikka see... Võrdle, kuidas kõlab sama muusika raadiost ja plaadilt kuulatuna. Ja siis võid muidugi veel
võrdluseks ka kassetti kuulata... Tee ise järeldused, millist sa neist nauditavaks pead. Loe neid mu ülalpool lingitud teemasid ka. Ma ei pannud neid
sinna niisama, vaid seepärast, et seal on mingi point.
|
|
|
toits
huviline
Registreerunud 20.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ Avant
|
postitati 30.09.05 09:03
|
|
|
Omal Chorus II ja oli täpselt sama mure. Pea poole aasta jooksul sai iga igasuguseid asju uuritud ja proovitud. FM modulaator ja kassetiadapter ei
rahuldanud. Mängivad kogu raha eest aga 200 ja 100 krooni eest saab ikka tõsiselt vähe. Adaper millega tavalist mp3 mängijat cd-boxi asemele ühendada
tundusid mõttetult kallid (1-1.5K), kuigi helikvaliteet oleks kõvasti parem. Audi cd-box või mõni teine koos adapteriga on ikka kallid ja kasutatud
aga odavam ei tulnud teemaks.
Lõpuks võtsin PhatBoxi - 20GB kõvakettaga mp3 mängija. Täielikult raadiolt juhitav, istub boxi juhtme otsa. Playlistid, lugude otsimine artisti,
albumi ja muusikastiili järgi - minu jaoks igati OK.
Kui huvi on ja 4K investeering ei ole probleem vaata müügi kuulutust või kirjuta privas. Muidu läheb vales kohas müügijutuks.
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
postitati 30.09.05 10:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pacaan
Tsitaat: | Algselt postitas: undu
Saada oli neid isegi supermarketites, hind mingi 150.-, tootja Phillips |
see ei ärata eriti usaldust. Signaal jõuab sel juhul makki ju kassetika helipea kaudu. Kuidas kvalteet tundus? |
Vot seda ei oska öelda, sest palju Omega A originaal helisüsteem ikka lubas
|
|
|
catman
huviline
Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01
|
postitati 05.10.05 08:48
|
|
|
Kas Audi Beta makil ka line-in sisend on?
Ma ise arvan, et mitte, aga mida mina nendest automakkidest ikka tean.
Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
|
|
|
|
lare
huviline
Registreerunud 26.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Rahuliku Sõidu Octavia
|
postitati 05.10.05 11:55
|
|
|
mingis autoajakirjas oli just juttu mp3 adapteritest
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.05 16:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: catman
Kas Audi Beta makil ka line-in sisend on? |
Ainult line-out.
|
|
|
ROMET59
huviline
Registreerunud 05.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 2,6 93a. avant.
|
postitati 05.04.06 16:38
|
|
|
Tre kas oled saanud selle adapteri ja kui oled siis kust.Oleks endal kah vaja.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
krss
huviline
Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: VAG
|
postitati 12.11.07 18:44
|
|
|
Olen natukene erineval arvamusel sellest fm-modulaatori helikvaliteedist, kuna praktiliselt ühegi originaalhelisüsteemiga ei saa vahet, kas lugu tuleb
CD-lt või läbi FM-modulaatori raadiost (selle tõestuseks on autos Blacky plaat peaaegu alati kaasas, 4Gb mälupulga esimesed lood on sealt plaadilt,
pakitud 256-ga). Madalamast helikvaliteedist võib rääkida ainult siis, kui valid ise nii rumalalt kanali, et mingi teine jaam läbi kostab. Ehk siis
Tallinnast Pärnusse vm sõites tuleb vahetada kanalit, kuid ainult Tallinna sees seda teha pole vaja, kui leiad "piisavalt" tühja kanali. Siin vist
tuleb vahe sisse ka mängija hinnas, kuna kallimatel on rohkem kanaleid valida. Tõsi, mõnikord on kosta läbi ka mõni üksik ragin (mingi häire), ikka
päris mitmed iga tunni kohta, aga selles ei oska näha probleemi, kuna salongi kostab paratamatult muid helisid ja see on vaid üks neist (ja üliharv).
FM-modulaatorit saab kasutada ka väga vanades autodes, milles muul moel üldse mp3-sid kuulata ei saaks. Ei taha mõeldagi, et oma uunikumist selle pärast
originaalmakki välja peaks hakkama kiskuma. Kes ei taha seda sigaretisüütajaga varianti, võib osta ka sellise, mis pannakse antenni juhtme vahele ja
tuleb heli salongi ilma igasuguste raginateta.
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|