Kristjans99
huviline
Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 3.0 TDI
|
postitati 05.08.20 19:14
|
|
|
Parrot MKI9000 ja UNIKA paigaldus
Tere!
Kas oleks keegi asjatundja, kes paigaldaks Parrot MKI9000 ja UNIKA seadme minu 2008 aasta Audi A4 B8-sse? Või suunaks kellegi juurde, kes mind aidata
oskaks? Mis hinnavahemikku selline teenus jääks?
Veel tekkis küsimus selle Parroti paigaldamisega, olen aru saanud, et mõnikord ei hakka süsteem kõigi kõlaritega tööle, kuidas seda vältida või korda
teha?
Tänud ette ära juba!
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 06.08.20 04:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kristjans99
Veel tekkis küsimus selle Parroti paigaldamisega, olen aru saanud, et mõnikord ei hakka süsteem kõigi kõlaritega tööle, kuidas seda vältida või korda
teha?
|
Sellel on väga lihtne põhjus, kuna paljudel vanematel Audidel on läbi ISO pistiku (B) ühendatud OTSE ainult kaks esimest kõlarit.
Tagumised kõlarid töötavad tihti läbi eelpaigaldatud võimendi, mille signaalid jooksevad teisest pistikust (C osa).
Kui Sul on Chorus/Concert/Symphony makk ja pole Bäng helisüsteemi, siis B8 puhul ei pea Sa sellepärast muretsema
Samas on seal ISO pistikute asemel kasutusel juba Quadlock. Et siis juhtmesari peab vastav olema.
Elektriühenduste tekitamisega võin Sulle Tallinnas ka abiks olla!
|
|
|
|
Kristjans99
huviline
Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 12:01
|
|
|
Ma arvan, et mul on Symphony makk? MMI on 2G high ja cd-boxis, mis keskkonsoolis on, on 6 plaadi kohta. B&O heli ei tohiks olla, sest kõlarite
peal ei ole mitte midagi kirjas.
Küsiks ka selle UNIKA jupi kohta, kuna olen ise väga kaugel asjatundjast üritasin netis ringi kolades aru saada, kas see sobib minu autole jne. ning
kuskilt leidsin infot, et see jupp ise on analoogmoodul aga minu auto olevat CAN auto seega need omavahel ei toimi? Oskaksite seda kommenteerida?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 12:14
|
|
|
Ehk pole Sul mõtet neid asju ise ostma hakata. Saad palju kihvti kraami järgmiseks vanavaralaadaks.
Kui Sul on MMI, siis Sul ei olegi makki. Tõenäoliselt tuleks see Parrot ühendada hoopis pagassis paikneva üldvõimendi ja kõlarite vahele.
Adapter on midagi sarnast:
PILT
Lihtsam jällegi originaal BT handsfree paigaldada, mis ühildub kogu MMI funktsionaalsuse ja juba olemasolevate juhtimisvõimalustega. Ära jääb meetrite
ja kilode viisi arusaamatut juhtmerägastikku.
|
|
|
|
Kristjans99
huviline
Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 12:25
|
|
|
Millist BT handsfreed siis mõistlik oleks vaadata? Lisan igaks juhuks ka, et mulle on muusika mängimine üle bluetoothi ka oluline. Olen aru saanud, et
Fisconi tooted ka natuke asjalikumad? Kui ma õigesti olen aru saanud siis hetkel minu autole ilma aftermarket osadeta vist ei saagi BT valmidust
lisada, mul küll on TEL nupp autos olemas, kuid seda vajutades tekib ekraanile kiri: "Telephone not installed". Suhtlesin esindusega ka ning nemad
ei saanud mind mitte millegagi aidata.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 12:33
|
|
|
Originaal BT handsfree koos laemikrofoniga saab lisada. Roolilt saab juhtida. Info nähtav spido keskmiselt ekraanilt.
Originaal AMI liidese saab samuti lisada. Sinna külge on võimalik panna erinevaid adaptereid telefonide ja mälupulkadega ühendamiseks. Heli on
kvaliteetne ja roolilt saad juhtida.
Esimene natuke soodsam, teine kallim. Aga ikkagi kaks erinevat süsteemi. Handsfree asjad ei ole muusika kuulamiseks ei piisava võimsuse (a la Parrot)
ega kvaliteediga.
|
|
|
|
Kristjans99
huviline
Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 12:37
|
|
|
Kas mõlemat koos saab ka panna? Kui saab siis palju kõik kokku maksma läheks?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 12:43
|
|
|
Saab ikka! Võiks siis juba näost näkku või PM's teemat edasi arendada
|
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 VW Passat EcoFuel
|
postitati 06.08.20 15:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Saad palju kihvti kraami järgmiseks vanavaralaadaks. |
Täpselt. Kes tänapäeval enam paigaldab oma autole mingeid tillukesi lisaekraane armatuurile ja rooliratta külge eraldi juhtpulte.
Üle BT pole muusika kvaliteedil midagi viga kui just tõsine melomaan pole.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.20 19:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: siLc
Üle BT pole muusika kvaliteedil midagi viga kui just tõsine melomaan pole. |
Siin on mõni aga.
See Parrot ei lase muusikat ju mitte originaalvõimendisse, vaid otse nelja konkreetsesse kõlarisse? Päris korralik häkk, et mitte öelda käkk. Mõnes
lihtsamas autos poleks makki enam vajagi.
Teiseks pole teada taskukohaseid BT adaptereid, mis AMI'ga ühilduks, mis kvaliteetset heli edastaks, mis telefonilt metainfot edastaks ning MMI
käsklusi vahendaks. Eraldivõetuna on küll olemas nii üht, teist kui kolmandat.
|
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 VW Passat EcoFuel
|
postitati 06.08.20 20:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Tsitaat: | Algselt postitas: siLc
Üle BT pole muusika kvaliteedil midagi viga kui just tõsine melomaan pole. |
Siin on mõni aga.
See Parrot ei lase muusikat ju mitte originaalvõimendisse, vaid otse nelja konkreetsesse kõlarisse? Päris korralik häkk, et mitte öelda käkk. Mõnes
lihtsamas autos poleks makki enam vajagi.
Teiseks pole teada taskukohaseid BT adaptereid, mis AMI'ga ühilduks, mis kvaliteetset heli edastaks, mis telefonilt metainfot edastaks ning MMI
käsklusi vahendaks. Eraldivõetuna on küll olemas nii üht, teist kui kolmandat. |
Ma muidu mõtlesin üldiselt A2DP toega VAG tehase BT-sid ja seda Parroti spetsiifikat silmas ei pidanud. Aga tänud selgitamast.
|
|
|