Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Parrot MKI9000 ja UNIKA paigaldus (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1666)
Kristjans99
huviline

Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 3.0 TDI

postitati 05.08.20 19:14 Tsiteeri
Parrot MKI9000 ja UNIKA paigaldus

Tere!

Kas oleks keegi asjatundja, kes paigaldaks Parrot MKI9000 ja UNIKA seadme minu 2008 aasta Audi A4 B8-sse? Või suunaks kellegi juurde, kes mind aidata oskaks? Mis hinnavahemikku selline teenus jääks?
Veel tekkis küsimus selle Parroti paigaldamisega, olen aru saanud, et mõnikord ei hakka süsteem kõigi kõlaritega tööle, kuidas seda vältida või korda teha?

Tänud ette ära juba!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 06.08.20 04:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kristjans99

Veel tekkis küsimus selle Parroti paigaldamisega, olen aru saanud, et mõnikord ei hakka süsteem kõigi kõlaritega tööle, kuidas seda vältida või korda teha?

Sellel on väga lihtne põhjus, kuna paljudel vanematel Audidel on läbi ISO pistiku (B) ühendatud OTSE ainult kaks esimest kõlarit.
Tagumised kõlarid töötavad tihti läbi eelpaigaldatud võimendi, mille signaalid jooksevad teisest pistikust (C osa).

Kui Sul on Chorus/Concert/Symphony makk ja pole Bäng helisüsteemi, siis B8 puhul ei pea Sa sellepärast muretsema:)
Samas on seal ISO pistikute asemel kasutusel juba Quadlock. Et siis juhtmesari peab vastav olema.

Elektriühenduste tekitamisega võin Sulle Tallinnas ka abiks olla!

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Kristjans99
huviline

Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 12:01 Tsiteeri

Ma arvan, et mul on Symphony makk? MMI on 2G high ja cd-boxis, mis keskkonsoolis on, on 6 plaadi kohta. B&O heli ei tohiks olla, sest kõlarite peal ei ole mitte midagi kirjas.
Küsiks ka selle UNIKA jupi kohta, kuna olen ise väga kaugel asjatundjast üritasin netis ringi kolades aru saada, kas see sobib minu autole jne. ning kuskilt leidsin infot, et see jupp ise on analoogmoodul aga minu auto olevat CAN auto seega need omavahel ei toimi? Oskaksite seda kommenteerida?

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 12:14 Tsiteeri

Ehk pole Sul mõtet neid asju ise ostma hakata. Saad palju kihvti kraami järgmiseks vanavaralaadaks.

Kui Sul on MMI, siis Sul ei olegi makki. Tõenäoliselt tuleks see Parrot ühendada hoopis pagassis paikneva üldvõimendi ja kõlarite vahele.

Adapter on midagi sarnast:
PILT

Lihtsam jällegi originaal BT handsfree paigaldada, mis ühildub kogu MMI funktsionaalsuse ja juba olemasolevate juhtimisvõimalustega. Ära jääb meetrite ja kilode viisi arusaamatut juhtmerägastikku.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Kristjans99
huviline

Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 12:25 Tsiteeri

Millist BT handsfreed siis mõistlik oleks vaadata? Lisan igaks juhuks ka, et mulle on muusika mängimine üle bluetoothi ka oluline. Olen aru saanud, et Fisconi tooted ka natuke asjalikumad? Kui ma õigesti olen aru saanud siis hetkel minu autole ilma aftermarket osadeta vist ei saagi BT valmidust lisada, mul küll on TEL nupp autos olemas, kuid seda vajutades tekib ekraanile kiri: "Telephone not installed". Suhtlesin esindusega ka ning nemad ei saanud mind mitte millegagi aidata.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 12:33 Tsiteeri

Originaal BT handsfree koos laemikrofoniga saab lisada. Roolilt saab juhtida. Info nähtav spido keskmiselt ekraanilt.

Originaal AMI liidese saab samuti lisada. Sinna külge on võimalik panna erinevaid adaptereid telefonide ja mälupulkadega ühendamiseks. Heli on kvaliteetne ja roolilt saad juhtida.

Esimene natuke soodsam, teine kallim. Aga ikkagi kaks erinevat süsteemi. Handsfree asjad ei ole muusika kuulamiseks ei piisava võimsuse (a la Parrot) ega kvaliteediga.

Kristjans99
huviline

Registreerunud 05.08.20
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 12:37 Tsiteeri

Kas mõlemat koos saab ka panna? Kui saab siis palju kõik kokku maksma läheks?

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 12:43 Tsiteeri

Saab ikka! Võiks siis juba näost näkku või PM's teemat edasi arendada :)

siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 06.08.20 15:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Saad palju kihvti kraami järgmiseks vanavaralaadaks.

Täpselt. Kes tänapäeval enam paigaldab oma autole mingeid tillukesi lisaekraane armatuurile ja rooliratta külge eraldi juhtpulte.

Üle BT pole muusika kvaliteedil midagi viga kui just tõsine melomaan pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.08.20 19:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: siLc

Siin on mõni aga.
See Parrot ei lase muusikat ju mitte originaalvõimendisse, vaid otse nelja konkreetsesse kõlarisse? Päris korralik häkk, et mitte öelda käkk. Mõnes lihtsamas autos poleks makki enam vajagi.

Teiseks pole teada taskukohaseid BT adaptereid, mis AMI'ga ühilduks, mis kvaliteetset heli edastaks, mis telefonilt metainfot edastaks ning MMI käsklusi vahendaks. Eraldivõetuna on küll olemas nii üht, teist kui kolmandat.

siLc
huviline

Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: 2011 VW Passat EcoFuel

postitati 06.08.20 20:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Tsitaat:
Algselt postitas: siLc

Siin on mõni aga.
See Parrot ei lase muusikat ju mitte originaalvõimendisse, vaid otse nelja konkreetsesse kõlarisse? Päris korralik häkk, et mitte öelda käkk. Mõnes lihtsamas autos poleks makki enam vajagi.

Teiseks pole teada taskukohaseid BT adaptereid, mis AMI'ga ühilduks, mis kvaliteetset heli edastaks, mis telefonilt metainfot edastaks ning MMI käsklusi vahendaks. Eraldivõetuna on küll olemas nii üht, teist kui kolmandat.

Ma muidu mõtlesin üldiselt A2DP toega VAG tehase BT-sid ja seda Parroti spetsiifikat silmas ei pidanud. Aga tänud selgitamast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.1% - SQL: 67.9%]