kolmelehmajook
huviline
Registreerunud 27.07.14
Kasutaja on eemal
Auto: S4 B5 / A6 C5
|
postitati 28.01.20 10:09
|
|
|
A8 D3 2004 peeglisoendus
Tere
Avastasin, et minu autol peeglisoendused hakkavad ainult siis tööle, kui tagaklaasisoendus sisse panna.
Olen täheldanud, et osadel A8-tel on see kogu aeg sees. Auto on algselt mõeldud Itaalia turule.
Oskab ehk keegi suunata, kuidas seda tagasi sisse lülitada?
|
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 29.01.20 07:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kolmelehmajook
Tere
Avastasin, et minu autol peeglisoendused hakkavad ainult siis tööle, kui tagaklaasisoendus sisse panna.
Olen täheldanud, et osadel A8-tel on see kogu aeg sees. Auto on algselt mõeldud Itaalia turule.
Oskab ehk keegi suunata, kuidas seda tagasi sisse lülitada? |
Nii see on mõeldudki, varasemalt kogu aeg sees hoidmine lühendas kõvasti soojenduse eluiga.
Toomas
|
|
|
|
gljuk
huviline
Registreerunud 20.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad 2012 3.0 eco tune
|
postitati 29.01.20 11:23
|
|
|
Uuematel autodel hoitakse pidevalt soojendust sees, kui väljas külm on. Minu A4 allroad'il polnud algselt soojendusi üldse peal.
|
|
|
Cari
huviline
Registreerunud 22.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 29.01.20 11:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: gljuk
Uuematel autodel hoitakse pidevalt soojendust sees, kui väljas külm on. Minu A4 allroad'il polnud algselt soojendusi üldse peal.
|
Uuematel peegli regulaatori peal vastav asend (keskel). Kui keerad nt parema peegli peale, siis soojendus on väljas
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 29.01.20 14:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Cari
Tsitaat: | Algselt postitas: gljuk
|
Uuematel peegli regulaatori peal vastav asend (keskel). Kui keerad nt parema peegli peale, siis soojendus on väljas |
Nii on, lisaks klapib siis parempoolne peegel tagurdades alla. Tumenevate peeglite korral ei tasu mingil juhul nuppu pidevalt otse asendis hoida, kui
ei taha peegliklaase osta 400 eur tükk. Igal teisel on soojenduselemendid läbi, just tumenevatel.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
teet82
huviline
Registreerunud 17.11.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 2.5TDI Quattro, A4 B6 1.9TDI Quattro
|
postitati 29.01.20 17:01
|
|
|
See ise nupu välja keeramine on ka kehv variant, kellel see ikka meeles püsib..
Kui naise Touaregil aku paar korda tühi oli hommikuks, siis sai otsitud võimalikke tüüpvigasid ja päris palju räägiti sellest peegli nupust
välismaistes foorumites, et ei tohi keskele jätta. Just nagu öösel ka soojendaks seisval autol, nii ikka pole ju?
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 29.01.20 17:07
|
|
|
Kui juba Touaregi peale jutt läks, siis kas kellegil on kogemust, et Q7'l on soojenduselement ise terve, kuid ukse juhtmooduli ja peegliklaasi
vaheline ühendus on katkenud? Minu jaoks igatahes midagi uut
Alati jääb muidugi variant, et juhtmooduli ise ära väsinud.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.01.20 17:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: teet82
See ise nupu välja keeramine on ka kehv variant, kellel see ikka meeles püsib..
Kui naise Touaregil aku paar korda tühi oli hommikuks, siis sai otsitud võimalikke tüüpvigasid ja päris palju räägiti sellest peegli nupust
välismaistes foorumites, et ei tohi keskele jätta. Just nagu öösel ka soojendaks seisval autol, nii ikka pole ju? |
Küll meelde tuleb, kui peegel jääs. Muul ajal hoia paremal, lihtne ju.
Öösel ei toimu küll mingit soojendamist, kui just mingi rike pole autol.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.01.20 05:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kui juba Touaregi peale jutt läks, siis kas kellegil on kogemust, et Q7'l on soojenduselement ise terve, kuid ukse juhtmooduli ja peegliklaasi
vaheline ühendus on katkenud? Minu jaoks igatahes midagi uut
Alati jääb muidugi variant, et juhtmooduli ise ära väsinud. |
Palju takistus on klaasi soojendusel? Odavad järelturu klaasid on kuskil 15-17 oomi, mis on liiga suur autole ja tööle ei hakka.
|
|
|
|
|