Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Rool põhja keerates tekib vibratsioon (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1828)
TheAK
huviline

Registreerunud 15.10.17
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.17 19:38 Tsiteeri
Rool põhja keerates tekib vibratsioon

Tervist!

Auto: 2009 Audi A6 C6 Quattro
Rehvid: 255/35 R19

Natuke aega tagasi sai soetatud uus Audi. Nimelt probleem selline, et kui rool põhja keerata (ükskõik kas paremale või vasakule) ja aeglaselt edasi liikuda tekib autosse vibratsioon ja selline hääl nagu rehv nö hüppaks mööda asfaldi. Antud olukorda esineb tihti näiteks parklas. Esisillas kõik vajalik vahetatud. Mis seda tekitada võib? Keegi on kokku puutunud antud probleemiga või see on normaalne?

Algul arvasin, et kala peitub rehvides, kuid see ju Audi poolt antud standard suurus sellele autole ehk vaevalt, et selles probleem oleks. Seejärel mõtlesin, et äkki rehvirõhud paigast. Kontrollisin ning olidki. Panin ette 3.0 ja taha 2.7 ning olukord läks natuke paremaks, kuid ikka seda tunda. Näiteks asfaldil vahel kõik tiptop aga mõnel muul pinnasel ikka sama asi. Kuskilt foorumist lugesin, et quattro põhjustab seda, et tagant rattad ka veavad ja suruvad peale. Kuid ma väga ei taha uskuda, et sellise disaini vea Audi teinud on, pole varem ise quattrot omanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jaiks
huviline

Registreerunud 21.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5tdi 2005 & A6 C7 3.0tdi

postitati 15.10.17 22:02 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=168913

Jändasin ise sama teemaga ja lahti päris ei saanudki sellest teemast.

Remondin Audide led tulesid. 56711785
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ESTM4rkz
huviline

Registreerunud 22.09.15
Kasutaja on eemal

Auto: RS3 '23

postitati 15.10.17 22:52 Tsiteeri

Oli sama probleem 4matic Mersuga, tekkis järsku. Pärast vahekasti õli vahetamist (Hõbenooles) ei vibreerinud enam miskit.

Samuti sarnane probleem - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=171028

stihl
huviline

Registreerunud 14.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe B3, Jaguar XJ6 Series II

postitati 16.10.17 06:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ESTM4rkz
Oli sama probleem 4matic Mersuga, tekkis järsku.

Kõikidel markidel tekib ta järsku.
Ehk siis probleem tekib sellest hetkest, kui autoomanik seda oma auto juures äkitselt TÄHELE PANEB.
(Enne on jumala savi ja pole mingit probleemi.)

Ja ma ei saagi aru, mis krdi autodega te enne sõitnud olete?
Mul tekkis see esimest korda 20a tagasi, kui GT Primera järsku suure velje ja madalad rehvid alla sai. Kuna sillas olin just käinud, siis sillamehed (kolleegid) saatsid mu puu taha.
Seal olen siiani.
Vahepeal igasugu saane pidanud, esivedused ja nelikveod on kõigil sama asi olnud; tagavedustel väga mitte, kui just uunik ei ole.
Navara 4x4 asendis hakkas 255 rehviga mitte ainult vibrama, vaid lausa loopis esiotsa, kui rattad väljakeeratuna asfaldil sõita tahtsid.

P.S. Uusi rehve olen elu jooksul ostnud umbes pooltel kordadest ja siiski on tunne, et uuega seda asja on vähem. Uus rehv on rohkem "kustukummim" (s.o. pehmem) ja sahistab nende valede nurkade puhul lihtsalt kuluda, mitte ei pane autot hüppama. (kui tuliuus 4x4 salongi puhtal kahhelkivil sõidab ja keerab, siis on lihtsalt ilge rehvikriksumine kaugele kuulda)
Seega, ostke uued rehvid.

.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indreks
huviline

Registreerunud 01.03.17
Kasutaja on eemal

Auto: B3 1989

postitati 16.10.17 07:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: stihl

Mul tekkis see esimest korda 20a tagasi, kui GT Primera järsku suure velje ja madalad rehvid alla sai. Kuna sillas olin just käinud, siis sillamehed (kolleegid) saatsid mu puu taha.
Seal olen siiani.
Vahepeal igasugu saane pidanud, esivedused ja nelikveod on kõigil sama asi olnud; tagavedustel väga mitte, kui just uunik ei ole.
Navara 4x4 asendis hakkas 255 rehviga mitte ainult vibrama, vaid lausa loopis esiotsa, kui rattad väljakeeratuna asfaldil sõita tahtsid.

Ja oi saadanas kus mul Samara hakkas keerates siis rapsima kui LSD kasti sisse sai....

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
TheAK
huviline

Registreerunud 15.10.17
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.17 18:18 Tsiteeri

Selge, suured tänud info eest! Nüüd vähemalt tean, et tegemist ei ole drastilise probleemiga. :)

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.0% - SQL: 63.0%]