Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: ÄITAH SULLE TARTS. (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 3130)
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

mad.gif postitati 26.05.05 14:50
ÄITAH SULLE TARTS.

Ühel Päeval ilmus siis foorumise kuulutus kus Tarts Pakkus müügiks Audi CQ 86 a Helistasin uurisin asja ja tundus et sobib. Leidsin enda Audi 200 TQ ostja Ja BMW le ka kuna asjaga oli kiire siis hind ka oluliselt madalam kui muidu. Enne helistasin korduvalt uurisin asja kuidas kindlalt omale saada, pakuti et maksa paartuhat ette ja ongi sinu . Esmaspäeval helistan et mis arvenumber et saadan räha ära aga Tarts arvas et ei ole vaja. Jäi kokkuleppe et kui auto kohal helistab ja saan tulla esimesena vaatama .Selle juttupeale müüsingi oma 200 maha . Kolmapäeval ehk siis eile helistan et egas auto kohal ei ole ja oh üllatust on küll. Lepime siis kokku et hakkan umbes 14 30 Pärnust tulema. Loeti veel auto nähtavad vead üles kõik sobis. Kui olin jõudnud kilingi nõmme helistab Tart ja ütleb et ostjad kohal Tahavad auto ära viia ,seletan loo ära et olen teise auto ära müünud selleks et seda CQ osta. Tarts lubas tagasi helistada,helistasgi et müüs maha. Ma saan aru et meil on vaba turumajandus aga mina tropp usaldasin seda põhulõuga suusõnalise kokkuleppe peale.PÕHULÕUG TARTS kas valetas auto seisukorra kohta või on muidu idijoot:mad:

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Pann

postitati 26.05.05 14:57

Minu arvates on siiski nii et kes ees see MEES, ja kogu lugu.
Püüa pigem arusaada auto müüja seisukohast: tal on üks ostja rahadega ukse ees ja teine kes tuleb vaatama, ning siis võib-olla ostab ära... Nii et mina nii väga siin ei kurjustaks.

Aga Tartsile soe soovitus et too juuurde:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 15:06

Mina olen ka siiski sedameelt, et kui inimene juba pakkus tagatisraha asja eest ning müüja ise sellest loobub ning ostja juba Tartu poole teel oli ja poole teepealt asi ära öeldi on ikka tõsine tüng! + veel see, et teine inimene müüs oma muud masinad selletõttu maha veel:o
Siiamaani olin Tartsi isikus vähe paremalt enne seda teemat meelestatud:( ootaks Tartsi enda kommentaari asjale!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.05.05 15:50

Pole minul ka selle mehega äri ajamisega häid kogemusi. Mingi aeg tagasi müüs ta siin S4 varuosadeks. Tahtsin sealt kahte ust ära osta ja saatsin talle U2U. Tarts luges selle küll läbi, kuid ei pidanud vajalikuks vastata. Kui paari päeva pärast helistasin, et noh, mis värk on, siis olid need muidugi juba müüdud. Ei tea, kas äri on üle pea kasvanud? Sellise suhtumisega "ärimehelt" ei taha edaspidi midagi osta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 26.05.05 17:01

Aga selline ongi ju üks õige Eesti mees ;)

john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 26.05.05 17:05

Kui sul on ehkupeal ostja, kes tahab vaadata või siis ostja, kes on rahaga hetkel kohal koha, siis kummale sa selle autos annad. Saadad rahaga onu koju loomulikult ja ootad siis teist meest, mõeldes ehk ostab järgmine ära.
Usun, et Tarts ei teinud seda meelega aga ta oleks võinud oodanud natukene... aga äri on äri... kes ees see mees.... seline on juba elu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 26.05.05 17:19

John sa unustad ära, et inimene pakkus käsiraha. Käsiraha peaks piisav kinnitus tõsisele ostuhuvile olema, kuna käsiraha üldjuhul ei tagastata. Aga eks igal asjal on kaks poolt.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 26.05.05 17:21

Nu ikkagi kahetsusväärne juhtum.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 26.05.05 17:22

Ühe kaassüüdlasena võtan kah sõna:
Teema algatajal pole siin midagi kraaksuda. Ise helistasin Tartsile samal päeval juba siis, kui auto kuulutus üldse foorumisse ilmus. See, et ta käsiraha ei võtnud on eetiliselt kõige korrektsem otsus, mida ta üldse teha sai, kuna konktreetseid tahtjaid, kes oleksid olnud nõus käsiraha maksma oli rohkem kui üks. Ja see, et oma eelmise auto maha müüsid ja nüüd selles Tartsi süüdistada....

Mulle meenub siinkohal lapsepõlvest üks nõukogude multifilm ühest vaesest kalamehest, kes reega koju sõites tee pealt rebase lamamas leidis ja selle peale oma vana läki-läki ennem minema viskas, kui uue valmis oli õmmelnud....
;)

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vidiit
huviline

Registreerunud 23.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Coupe GT

postitati 26.05.05 17:22

Häbilugu:(
kui inimene ikka käsiraha pakub ja müüb selle jaoks teised masinad maha, et kokkulepitud hinnaga auto osta, on sigadus niimoodi kärna keerata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hollow
huviline

Registreerunud 21.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW 325i

postitati 26.05.05 17:54

ega midagi pole teha... nyyd anna tartsile tellimus sisse, et sulle sarnase masina tooks ja et sa oled kohe käpp:D aga jah... teema siseselt sõna ei soovi võtta

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 17:57

Tsitaat:
Algselt postitas: JürarrakTeema algatajal pole siin midagi kraaksuda. Ise helistasin Tartsile samal päeval juba siis, kui auto kuulutus üldse foorumisse ilmus. See, et ta käsiraha ei võtnud on eetiliselt kõige korrektsem otsus, mida ta üldse teha sai, kuna konktreetseid tahtjaid, kes oleksid olnud nõus käsiraha maksma oli rohkem kui üks.

Kõige eetilisem oleks olnud sinult kui esimeselt tahtjalt see käsiraha võtta ja foorumisse lisana panna et asi on broneeritud, mitte lubada seda igaühele ja siis teha "võistlus" et kes esimesena auto juures kohal on saab selle omale... See kuidas asi hetkel lahenduse leidis ei ole kuidagi korrektne :(

Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 17:58

natuke OT, aga lätis on 2 sellist autot müügis.
http://auto.reklama.lv on abiks

nõlvak
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: väike auto

postitati 26.05.05 17:59

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürarrak

Mulle meenub siinkohal lapsepõlvest üks nõukogude multifilm ühest vaesest kalamehest, kes reega koju sõites tee pealt rebase lamamas leidis ja selle peale oma vana läki-läki ennem minema viskas, kui uue valmis oli õmmelnud....
;)

No see lugu nüüd küll selle teemaga väga vähe kattub...Kui sul on uue auto ostuks raha vaja siis ikka pead enne vana auto maha müüma...Kõik ei saa endale sellist luksust lubada, et uus auto ostetud ja alle siis vana müüki.
Auto müügiga peaks ka mingi "eetika" kaasnema...aga ega mina tagamaid ei tea ja ei hakka kedagi süüdistama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 26.05.05 18:55

Mõtetu teema tagant järele haukuda üle küla. Kui nii suur tung selliste järele on, siis tuleb analoogseid üks treileri täis kohale vedada.

Parem must minevik kui lilla tulevik
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:05

njap, mõttetu on siin sellist juttu tekitada. Esimene kord kui kodanik helistas, siis rääkisime käsirahast tõesti, siis ütles, et peab mõtlema ja kas ikka riskib maksta enne kui auto kohal on...

Jürarrak, kes selle siis ostis, helistas 5min pärast seda kui auto oli treilalt maas, küsis, kas on kohal, oli kohal ja inimene tuli kohe ja ostis (Tallinnast).

Ja kuna käsiraha siiski ei makstud, siis ma ei näe põhjust pahandada, olen müünud ka käsiraha maksmisega, siis on kuulutusel ilusti juures, et BRON ja kogu lugu.

veel kommenteeriks, et paluks teema ehk kinni panna?
Sest kui kõik, kes seda autot ei saanud nüüd minu vastu siin sõna võtma hakkavad, siis peaks neid siin olema üle 10ne.
Ei saa öelda, et kahju oleks mul, sest auto sai ju ilusti müüdud, kuid eks mõru maik jääb ikka...
vabandan, kuid autosid oli ju 1.

www.eksperthooldus.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:06

Tsitaat:
Mõtetu teema tagant järele haukuda üle küla. Kui nii suur tung selliste järele on, siis tuleb analoogseid üks treileri täis kohale vedada.

Ma ei taha kuidagi halvasti küll öelda, kuid see ei ole järele haukumine... see on probleem mille müüja väga valesti lahendas. Sina saad tõesti õnnelik olla selleüle, et masina omale said... kuid mida teeb teine mees kes müüs kaks autot maha sellepärast, et saada omale masin mida müüdi ja mida ka lubati... et asi on otseslt müüjas kes asja valesti korraldas... kui nõudlus nii suur oli siis oleks võinud kohe kõigiga läbi rääkida, et kes teeb ettemaksu saab ka masina olmale, mitte ei luba seda igaleühele korraga ja siis esimene kohalejõudja saab selle omale:o

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:09

ma kordan, konkreetne kodanik jäi toppama käsiraha maksmise välja mõtlemisega, sel hetkel kui me sellest rääkisime!

www.eksperthooldus.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:11

Tsitaat:

asi on ikkagi põhimõttes, kui seesugune käru maha pannakse ja teistele hoiatuseks, et tarts selline "omamoodi" ärimees on. minul igatahes suhtumine tartsi muutus, toogugi ta kasvõi rekatäis neid CQ-sid, mina talt enam ikka ei ostaks. sebiks ennem mujalt.
aga noh, see olen mina:P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:13

kuum teema see täna, ma vaatan:D

Sill
huviline

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:22

kui nõudlus nii suur oli siis oleks võinud kohe kõigiga läbi rääkida, et kes teeb ettemaksu saab ka masina olmale, mitte ei luba seda igaleühele korraga ja siis esimene kohalejõudja saab selle omale:o

Ärimehed, kui nõudlus on suur siis pole nagu põhjust ju läbi rääkida... See hala hakkab tõesti meenutama nõukogude aega, kus auto ostmiseks pidid luba taotlema, et üldse autot osta.
Kes ikka väga tahab sellist coupe quattrot see ei kõvataks siin, vaid laseks endale saksast või mõnest teisest riigist tuua või läheks ise järgi või whatever... Aga ei, vaja siin tagant järgi paugutada..., mõtetu.

zimmu
huviline

Registreerunud 02.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 B4

postitati 26.05.05 19:31

järgmine kord korralda oksjon....

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 26.05.05 19:31

Vanade Coupe Quattrode ostmine ongi tänapäeval paras võidujooks - me näiteks Riias vaatasime ka ühe üle ja leppisime müüjaga kokku, et 2h pärast oleme tagasi (vahepeal vaatame igaks juhuks veel ühe märksa kallima üle) ja siis lööme käed. Läks vaevalt 0,5h mööda kui käli helistas, et kle sry, aga ma müüsin auto just ära. Mul oli kah paras šokk, aga vedas niipalju, et peale selle kallima nägemist ei oleks enivei toda eelmist enam tahtnud omale osta.

Saatsin Pampkuri'le ühe põhimõtteliselt identse auto müügikuulutuse Lätis, loodame, et kõik saavad oma ja jätame selle küberkakluse siiapaika...

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.05 19:54

hr Krss kiri:

Siin on praegu ju kaks erinevat stoorit:

Õnnetu pampkuri: korduvalt uurisin asja kuidas kindlalt omale saada, pakuti et maksa paartuhat ette ja ongi sinu . Esmaspäeval helistan et mis arvenumber et saadan raha ära aga Tarts arvas et ei ole vaja. Jäi kokkuleppe et kui auto kohal helistab ja saan tulla esimesena vaatama

Tarts: Esimene kord kui kodanik helistas, siis rääkisime käsirahast tõesti, siis ütles, et peab mõtlema ja kas ikka riskib maksta enne kui auto kohal on... ma kordan, konkreetne kodanik jäi toppama käsiraha maksmise välja mõtlemisega, sel hetkel kui me sellest rääkisime

See, kuidas olukorda suhtuda, sõltub minu arvates AINULT sellest, kumb siin praegu blufib ja kumb tõtt räägib - mõlemal ei saa ju õigus olla! Aga see on ainult nendevaheline telefonikõne, mida teavad ainult asjaosalised, ja mida me siin foorumis kuidagi kinnitada ega ümberlükata ei saa. Seda enam, et telefonitsi suheldes võib tekkida arusaamatusi juba kehva levi (nn kaashäälikute pakett) tõttu, ja inimesed võivad ka niisama midagi halba soovimata teinekord teineteisest möödarääkida. Inimlikust seisukohast mõistan nii hr Pampkuri nördimust kui hr Tartsi keerulist olukorda auto müümisel, kus 10 inimest on nö kindlad võtjad, ja pole mingit võimalust vahet teha, kui kindel neist keegi on või mida keegi selle auto ostmiseks enne maha pidi müüma

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 41.8% - SQL: 58.2%]