Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 B6-le AUX+USB pesa keskkonsooli (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2629)
Tarmok
huviline

Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4, 03, 1.9TDI

postitati 13.04.16 07:17 Tsiteeri
A4 B6-le AUX+USB pesa keskkonsooli

Kas kellegil on silma jäänud sellist lahendust kus keskkonsooli ühest "nupust" (see kus on ESP, ohutuled, topsihoidja jne) on tehtud AUX+USB sisend? Passatile on asi täitsa olemas, aga Audi A4-le ei leidnud. Pilt ehk seletab paremini mida mõtlen:
Pilt "nupust"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 13.04.16 07:39 Tsiteeri

Mul on selline asi ehk füüsiline osa riiulis olemas, küsimus ainult kuidas see Concert 2 makiga ühendada. Aux-in on olemas B7 topeltkõrguses Concert 3'l.
Tõenäoliselt on vaja ikkagi cd-box'i emulaatorit, kui on soov ilma makki lahti võtmata ja ümber jootmata hakkama saada.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tarmok
huviline

Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.16 08:05 Tsiteeri

Probleem on ainult selles pesas, sest too vidin mis Concert II-st tekitab nii AUX+USB+SDCard võimaluse on mul tegelikult olemas. Kas see "nupp" on siis analoogne nagu minu viidatud pildil?

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.16 10:37 Tsiteeri

USB oleks eeldatavasti ainult laadimiseks, AUX võiks ju RNS-E-ga ilusasti õige pistiku abil ühilduda ? Mul praegu USB tilbendab niisama tuhatoosi kohal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tarmok
huviline

Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.16 10:47 Tsiteeri

Oot oot. Midagi on nüüd siin valesti aru saadud.

Mul on Concert II makk, millele on juba vahele pandud seade, mis oskab mängida nii USB kui AUXi pealt. Probleem on aga selles, et nüüd töllerdab mälupulga ja AUX seadme jaoks pikk kaabel kindalaekas. Selle asemel, et juhtmeid kindalaekast võtta ja sinna mälupulka/telefoni ühendada, oleks need pesad kohe keskkonsoolis olemas. Kasutades ära selleks keskkonsoolis olevaid vabasid pesasid.

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 13.04.16 11:09 Tsiteeri

See mis pildil ei mahu A4 B6 keskkonsooli lüliti asemele, vähemalt mitte vertikaalselt.
Taga on tal originaalis päris kohmakas autotootja eriformaadis datapistik.
Igaljuhul soovitaks panna käetoe alla ehk keskkonsooli tahaossa.

Keskkonsooli lülitirivisse võiks teoreetiliselt mahtuda Aux-in ja USB eraldi klotsidena.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tarmok
huviline

Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.16 11:50 Tsiteeri

Ei soovigi ju soetada konkreetset pildil olevat lülitit. Lihtsalt näitena tõin välja, et selline asi on Passatile olemas. Minu küsimus seisnebki selles, et kas on ehk keegi näinud müügis selliseid asju Audi A4 B6-le? Olgu nad siis kasvõi kahe erineva klotsina.

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 13.04.16 17:38 Tsiteeri

Mina enda B6-le panin just täpselt samasuguse nagu see Passati oma. Mina panin selle kindalaekasse. Kuna Auxi praktiliselt ei kasuta, sest makil on olemas Bluetooth ja USB-d uuendan ka parimal juhul korra kuus, seega minujaoks oli kindalaegas ideaalne koht ja juhtmete sinna vedamine ka kordi lihtsam, kui keskkonsooli alla.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.16 09:52 Tsiteeri

Sain valesti aru jah. Kuigi mul poleks seda lisanuppu kuhugile panna, kui just mündisahtlit ei eemalda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.4% - SQL: 65.6%]