Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: infot lambda anduri juhtme kohta (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1481)
tarms85
huviline

Registreerunud 19.01.16
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b3 89a

postitati 25.03.16 09:32 Tsiteeri
infot lambda anduri juhtme kohta

Pildil olev lambda anduri juhe on katki, küsimus siis selline, kas võin ühendada juhtme otse? Koorisin veidi seda kollast osa ja sain sisemise juhtme ühendatut, aga see välimine juhe või varjestus seda ma ühendada enam ei saanud. On juhe järel või ei ole, auto käimisel midagi ei mõju. Autoks audi 80 b3 89a. Küünlad ühtlaselt mustad kõik.
http://www.upload.ee/thumb/5606865/20160220_100305.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 25.03.16 09:41 Tsiteeri

Mina näen pistikul ainult ühte klemmi, nii et see varjestus ei saagi läbi selle pistiku ühendatud olla.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
tarms85
huviline

Registreerunud 19.01.16
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.16 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Mina näen pistikul ainult ühte klemmi, nii et see varjestus ei saagi läbi selle pistiku ühendatud olla.

Sel juhul võin ühendada otse juhtme, kuigi ma ei saa aru miks see julla seal vahepeal nii paks on, mingi eesmärk tal ju peab olema.

rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 25.03.16 09:55 Tsiteeri

See kumm peab muutma ühenduse niiskuse ja vedelikukindlaks. Ja vastupidiselt teisele jäigale pistiku poolele on tõenäoliselt juhet ka murdumise eest kaitsnud.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
tarms85
huviline

Registreerunud 19.01.16
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.16 20:24 Tsiteeri

Ei saa mina seda lambda andurit ka kuidagi lahti, proovinud igasugu võtmetega ja sussudega, küll roostesusussu ja külmashokiga, võtmed ka pole just kõige paremad, ennem ei hakk uuesti proovimagi kui maale lähen, seal rohkem tööriistu.

roy
huviline

Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.16 15:56 Tsiteeri

Varjestus on ühenduses väljalaske torustikuga. Nõnda on kirjutatud. Ilmselt vanadel masinatel on massi saamisega midagi. Minu arust peaksid lambda välja vahetama, sest kui juba juhtmed katki, on ta väga vana. Kui lambda ei tööta paneb aju kuidagi segu natuke rikkama peale ja auto töötab edasi. Rikkis lambda võib küünlad teha mustaks ja tagitatuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]