Registreerunud 19.01.16
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 b3 89a
postitati 25.03.16 09:32
infot lambda anduri juhtme kohta
Pildil olev lambda anduri juhe on katki, küsimus siis selline, kas võin ühendada juhtme otse? Koorisin veidi seda kollast osa ja sain sisemise juhtme
ühendatut, aga see välimine juhe või varjestus seda ma ühendada enam ei saanud. On juhe järel või ei ole, auto käimisel midagi ei mõju. Autoks audi 80
b3 89a. Küünlad ühtlaselt mustad kõik.
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 25.03.16 09:41
Mina näen pistikul ainult ühte klemmi, nii et see varjestus ei saagi läbi selle pistiku ühendatud olla.
Registreerunud 19.01.16
Kasutaja on eemal
postitati 25.03.16 09:44
Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Mina näen pistikul ainult ühte klemmi, nii et see varjestus ei saagi läbi selle pistiku ühendatud olla.
Sel juhul võin ühendada otse juhtme, kuigi ma ei saa aru miks see julla seal vahepeal nii paks on, mingi eesmärk tal ju peab olema.
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
postitati 25.03.16 09:55
See kumm peab muutma ühenduse niiskuse ja vedelikukindlaks. Ja vastupidiselt teisele jäigale pistiku poolele on tõenäoliselt juhet ka murdumise eest
kaitsnud.
Registreerunud 19.01.16
Kasutaja on eemal
postitati 25.03.16 20:24
Ei saa mina seda lambda andurit ka kuidagi lahti, proovinud igasugu võtmetega ja sussudega, küll roostesusussu ja külmashokiga, võtmed ka pole just
kõige paremad, ennem ei hakk uuesti proovimagi kui maale lähen, seal rohkem tööriistu.
roy
huviline
Registreerunud 02.09.05
Kasutaja on eemal
postitati 04.04.16 15:56
Varjestus on ühenduses väljalaske torustikuga. Nõnda on kirjutatud. Ilmselt vanadel masinatel on massi saamisega midagi. Minu arust peaksid lambda
välja vahetama, sest kui juba juhtmed katki, on ta väga vana. Kui lambda ei tööta paneb aju kuidagi segu natuke rikkama peale ja auto töötab edasi.
Rikkis lambda võib küünlad teha mustaks ja tagitatuks.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]