pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4
|
postitati 16.04.05 17:31
|
|
|
nutta või naera aga uks ei avane b4 94a
nimelt 94a b4 juhtus õnnetus lükkasin lapselukku peale ja ukse kinni kesklukk lahti ei tee,ei avane ei seest ei väljast.
uksel nupp liigub aga ust väljast lahti ei saa
(tagumine juhipoolne uks)
ootaks mõnda nõud.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 16.04.05 17:43
|
|
|
Kas kesklukk üldse ei toimi? Kui toimib siis proovi nii, et avad välislingist täpselt sellel hetkel kui kesklukk lükkab nuppusid ülesse (kui nad on
jõudnud ülemisse punkti). Olen sellise meetodiga lahti saanud päris mitmed uksed. Võid proovida ka näpitsatega nupust jõuga tõmmata samalajal
välislingist avada.
|
|
|
rida5
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: a8
|
postitati 16.04.05 19:32
|
|
|
minul isa volksvaagenil sama jama kõravalistuja tagumise uksega et väljastpoolt lahti ei saa nagu link oleks võsas seest käib nagu kell aga vällast
link liigub tühjalt
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 16.04.05 20:35
|
|
|
mul oli sama jama. Uks keerati lahti eest. Hingede pealt siis. ja kuidagi õnnestus ka tagumine lukk lahti saada seejärel.
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.05 06:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Kas kesklukk üldse ei toimi? Kui toimib siis proovi nii, et avad välislingist täpselt sellel hetkel kui kesklukk lükkab nuppusid ülesse (kui nad on
jõudnud ülemisse punkti). Olen sellise meetodiga lahti saanud päris mitmed uksed. Võid proovida ka näpitsatega nupust jõuga tõmmata samalajal
välislingist avada. |
kestlukk liigutab nuppusid ilusti aga uks kurivaim lahti ei tule. siuke tunne et lingid käivad tühjalt. ma proovin selle sinupoolse varjandi ära ja
eks siis näis aga ma arvan et see ei toimi.
|
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.05 06:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Offroader
mul oli sama jama. Uks keerati lahti eest. Hingede pealt siis. ja kuidagi õnnestus ka tagumine lukk lahti saada seejärel. |
see versjoon läheb juba päris rajuks.
|
|
|
poisiots
huviline
Registreerunud 07.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.05 06:54
|
|
|
Mul oli b4 täpselt sama variant. Sõber, kes asja paremini jagab, võttis kinnisel uksel polstri seest maha .. natuke kangutas aga midagi ära ei
lõhkunud. Siis sai ligi juba. Probleem oli selles, et mingi plastikjunn oli oma kohalt ära kukkunud. Kogu tegevus võttis aega u. 20 minutit.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
|
pahadeplaneet
Bännitud
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.05 08:39
|
|
|
villu157
audiclub member
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant quattro 2.5 TDI -97a.
postitati 14.12.03 07:36 AM
Ja teine varjant on näiteks kui sama asi peaks juhtuma tagumise ukesga et ei seest ega väljast lahti saa. Siis tuleb salongist kiskuda ukse tihend
istme ja ukse vahelt jõuga välja muidugi lukku juurest ja pikka peenikese kruvikeerajaga lükkata see fiksaator alla nii et lukusti tuleb lahti. Omal
järgi proovitud igatahes sain ukse lahti.
ma arvan et sellest on abi.
tänud siis
kuid üks küsimus siiski jääb kas see on siis norm et kui lapselukku peale paned ei suuda kesklukk seda avada ei seest ei väljast ?
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 17.04.05 11:48
|
|
|
Tsitaat: | kuid üks küsimus siiski jääb kas see on siis norm et kui lapselukku peale paned ei suuda kesklukk seda avada ei seest ei
väljast ? |
See ei ole normaalne samamoodi nagu ei ole normaalne see, et auto hooldus seisneb ainult õlivahetusest ja välisest pesemisest. Lukkude jamad tekivad
puhastamata ja õlitamata lukkudest (samuti vale õli kasutamisest, mis kasu asemel kahju teeb). Läks vähe moraalilugemiseks aga ehk andestate mulle
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.05 12:22
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: samru
kuid üks küsimus siiski jääb kas see on siis norm et kui lapselukku peale paned ei suuda kesklukk seda avada ei seest ei väljast ?
|
See ei ole normaalne samamoodi nagu ei ole normaalne see, et auto hooldus seisneb ainult õlivahetusest ja välisest pesemisest. Lukkude jamad tekivad
puhastamata ja õlitamata lukkudest (samuti vale õli kasutamisest, mis kasu asemel kahju teeb). Läks vähe moraalilugemiseks aga ehk andestate mulle |
Töötan lukkude alal ja samru jutt on ikka tõesti asjakohane... sest nii ta kipub tõesti olema (kusjuures ma olen pulkadeks võtnud lukke mille seest
tuli välja vaid sopp... selline korralik sopp ikka... ja arvatavasti käib selline uks juba lahti mis iganes võtmega mis sinna sisse natukenegi läheb,
sest tagumised plaadid lihtsalt on oma kohale kinni kiilunud)
|
|
|
|