Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi Q7 - Bose võimendi - keskmine ühenduskaabel? (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2199)
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 17.03.15 07:38 Tsiteeri
Audi Q7 - Bose võimendi - keskmine ühenduskaabel?

Toredat kevade algust kõigile!

Audi Q7 - Bose helisüsteemiga. Sai mõni aeg tagasi välja kakutud läbi põlenud Bose võimendi ja natuke vaikust nauditud. Pärast sobivat doonorit hakkasin külge tagasi ühendama, aga ausõna ei suuda mäletada, et võimendi oleks ühendatud olnud kolme kaabliga. Miks ma küsin on see, et uue võimu külge pannes madalaid helisid ei mängi, bose enda subwoofer ei tee teist häältki mu arust. Kõrged helid ja keskmised mängivad. Alguses mõtlesin et seadetes asi, kuid palju ma ka bassi peale ei keeraks, subwoofer häält ikka ei tee.

Võimendi ühendused on siin pildil näha . Lootuses, et antud doonor samuti läbi pole, ootan asjatundjate kommentaare - mul on keskmine ühenduskaabel puudu - kas võis kusagile taha kukkuda, mida ei suutnud käega katsudes lihtsalt leida?

Hetkel ühenduses suure kaabliga mis kinniub klambriga ja valguskaabliga ääres. Kas see keskmine kaabel võib olla madalatele helidele jms? või siiski peabki tühjaks jääma ?

Tervitades,
ash

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 17.03.15 07:59 Tsiteeri

A6'l seda pistikut ei kasutata ...

Kas Component Protection'iga juba tegelesid?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.15 08:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
A6'l seda pistikut ei kasutata ...

Kas Component Protection'iga juba tegelesid?

Hei,

Kui Sa nii huvitava küsimuse püstitad, siis ilmselt mitte. Mis see on ja kuidas protseduuri läbi viia? Ja mida ta teeb? :)

terv,
ash

edit: internet suur ja lai. Saan aru et selleks kaabel taha vaja panna. Aga ma arvan, et seda ei ole vaja teostada kui ta raadiot ja mediat mängib nagunii. Asi on bassihelide kadumises, ei ? Vastasel juhul ma usun et ta ei teeks üldse häält.?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.15 08:36 Tsiteeri

Vargusevastane kaitse, mis kärbib juhtplokkide funktsionaalsust. Kaabliga on näha, kas see on aktiivne või mitte.
Abi saab esindusest.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.15 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
Vargusevastane kaitse, mis kärbib juhtplokkide funktsionaalsust. Kaabliga on näha, kas see on aktiivne või mitte.
Abi saab esindusest.

Tänud, uurin tarkadelt!

Tervitades,
ash

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.15 08:41 Tsiteeri

Igamehe kaabliga seda eemaldada ei saa, sellepärast ka esindust sai soovitatud!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]