margys
huviline
Registreerunud 25.07.14
Kasutaja on eemal
Auto: a5 2012
|
postitati 06.12.14 11:17
|
|
|
Rattavõtit Rakveres?
.
|
|
|
KKaaleste
huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.14 11:28
|
|
|
Milline sul on? Ma kohe rakvere ja saaks anda..
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 06.12.14 11:28
|
|
|
Asenduseks kiirelt K-Rauta ja sealt saad vajalikud tööriistad, pikk 17 padrun ja narre, heal juhul rattaristi.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 06.12.14 11:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Asenduseks kiirelt K-Rauta ja sealt saad vajalikud tööriistad, pikk 17 padrun ja narre, heal juhul rattaristi. |
Need ristid on ka naljanumbrid. Olen ühe õhtu jooksul kõik Tartu tanklates leiduvad võtmed katki keeranud. Vahepeal on ikkagi vaja korraliku asja.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 06.12.14 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Need ristid on ka naljanumbrid. Olen ühe õhtu jooksul kõik Tartu tanklates leiduvad võtmed katki keeranud. Vahepeal on ikkagi vaja korraliku asja.
|
Ilmselt minul ristiga vedanud, kestab juba mitmendat aastat, kasutanud seda vajadusel jalaga ja ka torupikendusega.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
margys
huviline
Registreerunud 25.07.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.14 11:49
|
|
|
hea meelega ostaks aga palgapäev alles esmasp kõik võtmed unustasin põlvasse
;( ma isegi ei tea milline siia läheb
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.14 11:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Ilmselt minul ristiga vedanud, kestab juba mitmendat aastat, kasutanud seda vajadusel jalaga ja ka torupikendusega. |
Meie keerasime ristile kaks ringi peale, enne, kui katki läks. Aga noo see polt oli haigelt kinni ka. Õnneks vanad traktorite parandaja aitasid hädast
välja. Suur võti kannatab palju jõudu. Lõpuks läkski üle meetrine võti käiku seal.
|
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.14 12:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margys
tere,
kuna ei leidnud ühtegi sobivat teemat siis küsin siit. ärge maha lööge kui teema vales kohas
kas siin on keegi rakverest, kes saaks laenata veljevõtit 98a a6 le. tahaks talvekad alla panna aga eelmine omanik on ainult tunki jätnud ;(
|
Ma loodan, et sa teed nalja. Kui katkise rehviga tee äärde jääd, siis kirjutad ka foorumisse, et aidake ?
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.14 13:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic
Ma loodan, et sa teed nalja. Kui katkise rehviga tee äärde jääd, siis kirjutad ka foorumisse, et aidake ? |
Samas näiteks kõik naised ka ei hakka ju ise vahetama. Samuti pole minul olnud ca 4-5 aastat varuvelge kaasas olnud. Kui täpsemalt mõelda, siis
viimati vist kasutasin 7-8a tagasi varuvelge. Nüüd vahupudel kaasas ja kui ei piisa, siis vaatab edasi. Alati võib treila kutsuda ja taksoga koju
sõita. Pluss rehviabisi ka tänapäeval iga teise nurga peal ja paljud tulevad ka kohale.
|
|
|
margys
huviline
Registreerunud 25.07.14
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.14 13:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epic
Tsitaat: | Algselt postitas: margys
tere,
kuna ei leidnud ühtegi sobivat teemat siis küsin siit. ärge maha lööge kui teema vales kohas
kas siin on keegi rakverest, kes saaks laenata veljevõtit 98a a6 le. tahaks talvekad alla panna aga eelmine omanik on ainult tunki jätnud ;(
|
Ma loodan, et sa teed nalja. Kui katkise rehviga tee äärde jääd, siis kirjutad ka foorumisse, et aidake ? |
Tsitaat: | Algselt postitas:
margys
no võta seda kui nalja kui soovid.
pole varem vaja läinud ja võtmed on kõik põlvas kahjuks.
aga pange teema lukku. kannatan siis teisipäevani ära |
No võta seda kui nalja kui soovid.
Pole varem vaja läinud ja võtmed on kõik põlvas kahjuks.
Aga pange teema lukku. Kannatan siis teisipäevani ära.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|