roku
huviline
Registreerunud 26.03.14
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 29.03.14 11:11
|
|
|
audi A6 C4 1997a kliima probleem
| Tsitaat: | AIDAKE TARGEMAD.salongi temperatuur kõigub,temperatuuri andurid korras.õhukanalite siibrite mootorid korras,ka kapoti aluse
õhusiibri mootor toimib,kui vool peale lasta otse,kliimaplokist juhtides ükski siibrite mootor ei reageeri.kliimaplokk näitab 13 veakoodi.kas
veakoodid tulevad ka sellest,kui andurid on korraks lahti ühendatud,kui on veakoodod ees. |
Aidake targemad! Salongi temperatuur kõigub, temperatuuriandurid korras. Õhukanalite siibrite mootorid korras, ka kapotialuse õhusiibri mootor toimib.
Kui vool peale lasta otse, kliimaplokist juhtides ükski siibrite mootor ei reageeri. Kliimaplokk näitab 13 veakoodi. Kas veakoodid tulevad ka sellest,
kui andurid on korraks lahti ühendatud, kui on veakoodid ees? 
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
|
roku
huviline
Registreerunud 26.03.14
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.03.14 15:50
|
|
|
vabandust
kahju,et minu eesti keel on kehva.emakeeleks ei ole eesti keel,selline viga mul ongi
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
|
postitati 31.03.14 16:02
|
|
|
Kirjavead antakse andeks, aga probleem on siiski suures algustähes ning lause lõpetatakse ka kirjavahemärgiga. See peaks ka teistes keeltes reeglina
nii olema ju.
Vaata esialgu kliimaploki taga olevad pistikud üle. Äkki pole korralikult sees vms, kui ei aita, siis proovi vastavast kliimaploki pistikust anda
signaal mingile pöördklapile ja vaata, kas midagi juhtub. Äkki ongi lihtsalt juhtmed näiteks mädad.
Kliimapaneelis endast töötavad kõik ideaalselt, kui midagi vajutada siis läheb ka vastav tuluke põlema?
|
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
|
roku
huviline
Registreerunud 26.03.14
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.03.14 19:01
|
|
|
Tänan juhendite eest.Kliimaplokis kõik tulukesed põlevad,näitab kõiki koode.Klappide mootorid töötavad,kui anda otase vool peale,ainuke klapp,mida
juhib kliimaplokk,on sise või välisõhu klapp,muid klappe kliimaplokk ei liiguta.Kliimaplokis,kui vajutan õhusuunamise esiklaasile,siis nool hakkab
põlema kliimaploki ekraanil,aga klappi ei liiguta,Ole hea ja anna veel juhiseid
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 31.03.14 23:06
|
|
|
LINK
Keri alla ja seal on Climate Control, äkki leiad mõnest postitusest abi.
|
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
|
roku
huviline
Registreerunud 26.03.14
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.04.14 15:41
|
|
|
Asun sealt uurima.Seniks tänan.
|
|
|
|
roku
huviline
Registreerunud 26.03.14
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 01.04.14 16:24
|
|
|
Taas tülitan
Oskad sa veel mulle nõu anda,sealt ma abi ei saanud.Kas on kellelgi proovi jaoks olemas kliimaplokk,et saaks proovida oma auto peal seda.Olen juhtmed
tinutanud,aga abi ei ole sellest
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
|
|