Probleem 1.9tdi käivitamisega
Tere!
Olen väga hädas enda autoga. Kuna ta sai just ostetud siis väga ei tea selle mootori kohapealt ja paluks nüüd kiirelt abi. Nimelt siis tegu 1.9tdi
81kw mootoriga ja külmaga lihtsalt ei lähe see masin käima. Kui on üle -12C väljas siis ilma plokisoojenduseta pole lootust ka. Kuna ma olen ühikas,
siis selle kasutamiseks mul siin võimalusi pole. Ja nüüd kohe esimesel nädalapäeval keeldus see auto koostööd tegemast. Kõigepealt lasin 3 korda
eelsüüteküünlaid nagu kord ja kohus. Proovisin siis käivitada, ajas ringi ilusti aga auto käima ei lähe. Lasin umbes ~10 sekundit ringi. Siis lasin
seista natuke aega, lasin uuesti 3 korda eelsüüteküünlaid ja proovisin veel. Seekord aga aku 10 sekundit vastu ei pidanud ja oligi kõik. Kutsusin
sõbra krokodillidega kohale ja proovisime veel. Ei midagi, korra lubas ja see oli kõik. Niipalju võin öelda, et ostes oli küttepumba ajastus natuke
paigast, selle saime kaabliga ilusti paika aetud. Soojast peast on ka nagu paugupill. Kodus sai veel pühapäeval eelsüüteküünlaid ka kontrollitud.
Lasin 12V otse akupealt otsapeale ja kõik küünlad sädelesid. Nüüd kui veel õhtul krokodillidega proovisime siis tegi väga kahtlast häält kui süüdet
panna. Ma arvan, et see on seotud eelsüüteküünaldega. Tegin sellest video ka. Taga käib sõbra auto, ärge sellest ennast häirida laske. Selline tunne
nagu säriseks midagi kui eelsüüteküünlad taha lasta. Võibolla nad ei saagi voolu peale?
http://www.youtube.com/watch?v=RjrmqO5iLnk
Palun aidake kiiresti hädast välja, reedel on vaja koju saada kuidagi
Aa, üks asi veel, veakoode näitas ainult niipalju, et jahutusvedeliku temperatuuri andur on vaga.
|