pyss16
huviline
Registreerunud 24.12.13
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2Q
|
postitati 24.12.13 19:59
|
|
|
Audi A8 Kapott ei avane.
Tere,mure nimelt selline,et kapoti avamisehooba tõmmates käib see nn hoob tühjalt, nagu poleks trossi enam taga.Eelmine päev lisasin just
klaasipesuvedeliku ja kõik töötas normaalselt.Täna hommikul püüdsin uuesti avada ja ei midagi.On kellegil ehk kogemusi sellise murega?Autoks audi
a8 4,2 Quattro 94a.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 24.12.13 21:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pyss16
Tere,mure nimelt selline,et kapoti avamisehooba tõmmates käib see nn hoob tühjalt, nagu poleks trossi enam taga.Eelmine päev lisasin just
klaasipesuvedeliku ja kõik töötas normaalselt.Täna hommikul püüdsin uuesti avada ja ei midagi.On kellegil ehk kogemusi sellise murega?Autoks audi
a8 4,2 Quattro 94a. |
Konkreetse audi mudeliga kogemust pole. Küll aga ühte teise autoga. Seal sai auto alt lukusti kruvikeerajaga lahti teha või siis käsitsi trossi
tõmmatud. Kui ise jamada ei viitsi, on muidugi lihtne töökotta viia.
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Coupe
|
postitati 24.12.13 22:06
|
|
|
A8 d2 puhul see asi niilihtne pole ja ka põhjaalt on suht väga raske seda lukku lahti saada.
Tross jookseb tal mööda ninaraami ja v8 mootoril seal niikuinii erilist ruumi toimetada pole.
Ise prooviksin stange eest ära võtta ja sealtkaudu läheneda.
Endal on just üks a8 lammutamisel, korra vaatasin seda trossi süsteemi. Audidel on ka iluvõre ära lõhutud, kui muudmoodi hakkama pole saadud. Õnneks
iluvõred hirmkallid pole.
Kui Viljandist, siis võime kokku saada ja minu 4.2 kapoti avada ja siis midagi välja mõelda, täpselt näha siis, kuidas see tross jookseb ja mismoodi
parim läheneda oleks.
Samuti on mul doonori 3.7 pealt kohe üks tross sulle vajadusel müüa, kui katki peaks olema ( loodetavasti lihtsalt tagant ära ). Tal niikuinii stange
ja tuled eest ära, mis mul siis raskust üldse see lukustimehanism sealt siis ära kakkuda...
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
|
|
|
|
pyss16
huviline
Registreerunud 24.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.13 22:40
|
|
|
Okei tänuväärt,et keegigi tunneb huvi asi on nii ,et ostsin paar päeva tagasi platsilt auto lugesin kõik need kriitilised A8 foorumid läbi ja siiski
jäin endale kindaks,et kuna ma olen üle 190cm pikk ja vajan suurt autot kas 7mes seeria bmw või A8 otsustasin et võtan 8.Sain 300 km sõita kolme
päevaga ja nüüd enam auto ei käivitu.Foorumist ja elektrikult uurimesega sain targemaks et mingid külmjooted jebivad ja immo probleem käivitub ja
sureb kohe välja jne.saigi kokkulepitud elektrikuga ,et vean remonti treilaga ja nüüd jüuluaeg proovisin avada kapotti ja null ei tule lihtsalt
lahti tekibgi selline mulje et oli vale ost.Aga see 300km tõsist naudingut
oli seda väärt.kui sa soovid mind aidata siis näiteks 25.12 ma olen huvitatud selle probleemiga tegelema võid helistada55697551 PS ükski heategu ei
jää karistuseta.
|
|
|
pyss16
huviline
Registreerunud 24.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.13 22:44
|
|
|
PS auto asub viljandis ja ise ka. Wolf jäta oma nr ma helistan ise saame kokku ja ehk mõtleme midagi välja.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.13 08:28
|
|
|
Mul on vag com arvuti ka olemas. Võimalik, et leian ka käivituse vea ülesse ja vajadusel saan immot uuesti autole tutvustada. A8 ongi üllatusterohke.
Minuomagi igasugu nalju teinud, aga omapea ja foorumi abiga kõik läbi hammustanud. 56267442. On minu nr.
|
|
|
|
pyss16
huviline
Registreerunud 24.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.13 08:28
|
|
|
Eile vahetasin immoplokki ära ja auto käib.Suured tänud wolfile kes viitsis asjaga tegeleda ja vea tuvastada.Wolf kapoti trossi läheb mul ikka vaja
kui leiad aega see doonorilt maha kruvida.kiiret muidugi väga pole ja võime seda koos ka teha,siis oleks pilt selgem.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.13 09:11
|
|
|
Tänane plaan oli polstrid ja kõlarid doonorilt eemaldada, aga vaatan ka seda trossi sütseemi siis, ehk jõuan maha ja kui maha saan, siis on mul su nr
olemas ja võtan ühendust. Esituled ootavad ka uut omanikku, seega tahaks sulle korra kapotialla näha ja eks sealt selgub palju seda ümbertegemist on.
|
|
|
|
pyss16
huviline
Registreerunud 24.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.13 10:04
|
|
|
Okei,kas sul on täna või homme aega korraks autole saba taha panna?Nüüd on mingi kala käivitusega ,nimelt soojalt ei taha käima minna peab tükk aega
jebima.Ehk näitab milles asi ise olen 4st alates täna viljandis.
|
|
|
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.12.13 14:50
|
|
|
Probleem lahendatud nii arvutiga, kui ka tross sai teemaalgatajale müüdud, kuna temaoma oli tõmmitsatagant katki murdunud.
Trossi vahetamiseks peab aga aega varuma.
|
|
|
|