Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 80 armatuurivalgus kadunud (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1184)
tommyboy87
huviline

Registreerunud 23.12.13
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 b2

postitati 24.12.13 09:17 Tsiteeri
Audi 80 armatuurivalgus kadunud

Tsitaat:
audi 80 armaturi valgus kadunud

tere selline mure et on 1990 a. 80 b3. ja armatuuri. ja puhuri. valgus kadunud. kaitsmed vaatasin üle kõik korras. milles võib viga olla? aga pirnid on terved ja nt. suunavad ja muu märgu tuled toimivad.... ja küsin otsa veel et kas on.sinna võimalik uut näitsikute plokki panna sest mul on spidomeeter. ja suur kell kuid kas sinna saaks panna nt et ma näeks.hoopis pöördeid ?

Tere! Selline mure, et on 1990 a. 80 B3 ja armatuuri- ja puhurivalgus kadunud. Kaitsmed vaatasin üle, kõik korras. Milles võib viga olla? Aga pirnid on terved ja nt. suunakad ja muud märgutuled toimivad... Ja küsin otsa veel, et kas on sinna võimalik uut näidikuteplokki panna, sest mul on spidomeeter ja suur kell, kuid kas sinna saaks panna nt, et ma näeks hoopis pöördeid?

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
LastResort
huviline

Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro

postitati 24.12.13 14:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tommyboy87
Ja küsin otsa veel et kas on.sinna võimalik uut näitsikute plokki panna sest mul on spidomeeter. ja suur kell kuid kas sinna saaks panna nt et ma näeks.hoopis pöördeid ?

Saab panna küll, enda Audil tegin sedasi.

Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tommyboy87
huviline

Registreerunud 23.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.13 17:27 Tsiteeri

Aga mis hinnaga see tahomeetriga näidik olla võiks.

Foshow
huviline

Registreerunud 15.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 2.5TDI 85kw ABP, Audi A6 avant 2.5tdi 103kw quattro

postitati 27.12.13 22:06 Tsiteeri

Mul oli samade sümptomitega probleem c4-jal. Mina sain abi kui vahetasin kellaploki reostaadi ära.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tommyboy87
huviline

Registreerunud 23.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.13 08:52 Tsiteeri

Aga kuna ise olen 5 jan. tln siis ma ei tea kas ma saan seda kuskilt. Kui kas see kellaploki
reostaadi asub kella taga, või on kaitsmete juures?
Ja kas ploki oleks värvi võimalik vahetada?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.12.13 09:42 Tsiteeri

Tallinnas ju romulaid on, helista algatuseks Männiku omasse ja uuri saadavust ja hinda. Siit küll ilma Audi 80 kellaplokki saamata pole võimalik lahkuda. :)

Reostaadi osas proovi kõigepealt, kas see on üldse peale keeratud. Pulk kella all - keera kellaosuti suunas. Reostaat asub selle pulga teises otsas trükiplaadil.

Mis värvil viga? Punasemaks saad, kui punase kattega pirnid paned, valgeks ega siniseks lihtsa vaevaga ei saa (nii, et kaubanduslik välimus säiliks).

BTW, tahhokas näeb küll äge ja moodne välja, kui igapäevaselt on korralik suur kell tegelikult palju informatiivsem instrument. Mina näiteks küll tahhoka järgi ei sõida. Ainult rajal ehk, nii harva, kui ma sinna juhtun.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tommyboy87
huviline

Registreerunud 23.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.13 10:13 Tsiteeri

Seda nüüd küll, aga ma olen laeva peal tööl.Ja saan alles iga õhtu kella 22:00 vabaks.Ning hommikuti varakult tööl uuesti.Seega mul ei mängi see kuidagi välja kahjuks. Kui just kellegi igav on ja aitada tahaks.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.7% - SQL: 83.3%]