Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: mure käigukastiga (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1385)
gembird145
huviline

Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.13 17:42 Tsiteeri
mure käigukastiga

autoks siis 1999 a. A6 2,5 disla 110 kw. autol andis käigukast otsad ja ostsin uue, kuid see ei hakka tööle. algul ütles et kasti sisene kiirusandur läbi, sai see uus paigaltatud, kuid ikka ütleb et kiirusandur läbi. ehk on siin inimesi kes said aru mu segasest jutust ja oskavad aidata

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 10.12.13 17:54 Tsiteeri

Kui Sa täna foorumisse kasutaja tegid, siis kuidas Sa said allolevast punktist mööda vaadata ja all Ma nõustun nuppu vajutada:

3. Foorumi keel.

Foorumi ametlik keel on eesti keel, va. "General Chat" rubriigis. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt ametlikele õigekeelsusnormidele. Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit teemast. Internetijututubade slängi (ks = x, ü = y, ts = c, s = z, a la "teex yhe zuicu") kasutamine Foorumis on äärmiselt ebasoovitav. Keelatud on teiste Foorumikasutajate otsene solvamine ja halvustamine. Samuti on keelatud kasutada ebatsensuurseid sõnu, kui vähemalt ühte tähte nendes ei asendata tärniga – väga soovitatav on selliseid väljendeid üldse mitte pruukida.

Keegi ei tahagi aidata, kui reeglitele niimoodi vilistatakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
gembird145
huviline

Registreerunud 10.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.13 17:55 Tsiteeri

issand jumal anna andeks et ma foorumis oma õhtuid ei veeda ja valesse kohta kirjutasin !!! kui sa aidata ei oska siis ole vait !!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.13 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: gembird145
issand jumal anna andeks et ma foorumis oma õhtuid ei veeda ja valesse kohta kirjutasin !!! kui sa aidata ei oska siis ole vait !!!

Ohoh - suur isa ka veel - nii jätkates võib see tänane esimene päev AC foorumis ka viimaseks jääda.

See, et Sa oma õhtuid foorumites ei veeda, ei tähenda seda, et reeglitele vilistada võiks. Ma ei sõida ka iga päev laevaga, kuid see ei tähenda seda, et ma võiks sillale minna ja kaptenile pasunasse kütta - reegleid peab tundma. Ka Eesti Põhiseaduses on kirjas, et seaduse mittetundmine ei vabasta selle täitmisest.

Sellise suhtumisega võid jäädagi abi ootama siit foorumist. Uskumatu, milliseid pohhuiste ikka olemas on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 10.12.13 18:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tsitaat:
Algselt postitas: gembird145

Ohoh - suur isa ka veel - nii jätkates võib see tänane esimene päev AC foorumis ka viimaseks jääda.

See, et Sa oma õhtuid foorumites ei veeda, ei tähenda seda, et reeglitele vilistada võiks. Ma ei sõida ka iga päev laevaga, kuid see ei tähenda seda, et ma võiks sillale minna ja kaptenile pasunasse kütta - reegleid peab tundma. Ka Eesti Põhiseaduses on kirjas, et seaduse mittetundmine ei vabasta selle täitmisest.

Sellise suhtumisega võid jäädagi abi ootama siit foorumist. Uskumatu, milliseid pohhuiste ikka olemas on.

Noorus...

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.13 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Noorus...

Peale postitamist tutvusin profiiliga ja siis nägin ise ka :)

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.3% - SQL: 61.7%]