Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Green Line tööriistad (Vastuseid: 21 | Vaatamisi: 3529)
POLT1
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4. 1.9 TDI 66kw Avant

postitati 09.12.13 16:06 Tsiteeri
Green Line tööriistad

Tere

Jäi silma pealkirjas nimetatud tootesari ja enamus asju pakutakse suhteliselt hea hinnaga www.tools24.ee lehel.
Äkki kellegil on Green Line tööriistu olnud ja oskab öelda midagi nende kvaliteedi ja vastupidavuse kohta. Endale jäi silma antud komplekt http://www.tools24.ee/epood/Padrunvotmete--tooriistakomplekt--215-osa/
Kui kellegil on kokkupuuteid nende asjadega olnud, siis ei teeks paha mõni sõna nende kasuks või kahjuks pajatada

Tänan

POLT1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 09.12.13 16:20 Tsiteeri

Tundub täitsa viisakas, oleks ka ise huvitatud, kui garantii piisav.
Karbi peal kirjas 10 aastat garantiid, seega mulle ei sobi. :)
Omaasi veel, et kas netipood ka nii kaua pakub...

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
POLT1
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.13 16:24 Tsiteeri

Tools24.ee lehel väidetakse et tootja annab 10 a. garantiid.

Juba leidsid ;)

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 09.12.13 16:31 Tsiteeri

Tasuks kindlasti kontrollida, millele see garantii laieneb. Kui padrunid krõbinal puruks hakkavad minema ja poodi tagasi lähed, siis ikka välja ka vahetatakse, mitte ei tule juttu, et a'la mittesihipärane kasutus ja see mõeldud ainult lapse voodi kokkupanekuks, mitte autoremondiks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 09.12.13 16:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mtaudi
Tasuks kindlasti kontrollida, millele see garantii laieneb. Kui padrunid krõbinal puruks hakkavad minema ja poodi tagasi lähed, siis ikka välja ka vahetatakse, mitte ei tule juttu, et a'la mittesihipärane kasutus ja see mõeldud ainult lapse voodi kokkupanekuks, mitte autoremondiks.

Endal sai ostetud tööriista marketist 3a garantiiga komplekt. Esimene remont läksid kõik 3 16mm padrunit katki. Käisin tanklas ostsin mingi suvalise black chrome padruni ja sai kohe lahti keeratud. Järgmine peab kindlalt olema 99a garantiiga kohver. Hetkel olen automaailmast ühe sellise leidnud, aga sooviks mujalt osta. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.13 16:35 Tsiteeri

Ise olen sama komplektiga aasta otsa mudinud, ei ole midagi juhtunud( samast kohast ostsin ka ). Vanaseeria kõrrad olevat ruttu laiali lennanud, aga nende kohta pole halba kuulnud ja mul kõik asjad terved. Karp on väga kehva ainult, mul kõik klambrid puru, vahekatte mis karbis, sellel üks hing murdunud ja sang ei pidanud kohvri raskusele vastu ja venis oma pesast välja. Ma pihustasin ka kohe alguses roostesurmaga kergel üle kohvri, kuna meeldib julmalt lumehanges mutitada :D

OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 09.12.13 17:15 Tsiteeri

Mul on selle komplekti vanem variant (musta/kollasega kandilisemad käepidemed). Sai ostetud 2010 või 2011 jõulu aeg vist - siiani olen väga rahul :) Vaid poole tollise T-adapteri suutsin ära lõhkuda - selleks läks ka ikka mõnusalt jõudu vaja, ennem kui laiali läks (umbes meetrine jõuõlg oli taga ennem kui T-adapteri nelikant ära murdus).

Esimene suurem kasutamine oli ka lume sees - sai suhteliselt märjaks ja osad narred hakkasid roostetama väheke, kuni said õliseks uuesti. Siiani peab hästi!

See komplekt mul päris mitu suuremat remonti ilusti üle elanud. Kohver on ka korralik, kui ilusti ümber käid - lukustamisklambrite peale ära astu (ma sain kahest lukustamisklambrist jagu seetõttu).

Ainuke asi, millest puudust tunnen on lisa pikendus 3/8 narre jaoks.

Kui oleks valida, ostaksin iga kell uuesti :)

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Marx0
klubiliige

Registreerunud 25.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B6

postitati 09.12.13 17:59 Tsiteeri

Minul samuti see vanemat tüüpi komplekt ja juba aastast 2006, paaril tuttaval ka kes kasutavad tõsisema töö tegemiseks seda ja vaid paar väiksemat padrunit onkatki keeratud. Enda omal ainult kruvikeeraja käepide varre küljest lahti keeratud. Roostetama kipub küll jah kui vihma käes kasutada ja kuivatamata jätta, ning auto pagassis ringi sõites on kohvril kinnitus klambrid ka katki läinud.

KristjanE
huviline

Registreerunud 17.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3Q

postitati 09.12.13 18:49 Tsiteeri

Omalgi see vanem varjant, väikse nare otsa käivad torx-id on enamus puruks keeratud ja uued ka poest saadud tänu garantiile. 18 leht võti on ka puruks keeratud, kuna laenasin sõbrale ja ta pani kahemeetrise toru taha ja lihtsalt väänas silmuse koha pealt katki. Muidu peavad hästi vastu, aga naredel võiks olla samm vähe lühem, teatud kohtade peal jääb täpselt ruumist puudu, et järgmise"nõksu" taha saada. Kohvri klambrid ja isegi sang on puruks astutud ja merevesi ajab asjad rooste küll, lihtsalt tuleb hoolt kanda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-karla-
huviline

Registreerunud 01.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B9 2,0 TDI

postitati 09.12.13 19:32 Tsiteeri

Tegelikult on nii, et kes on vähegi korralikumaid tööriistu näinud, ja seda komplekti reaalselt näeb ja katuda saab, ütleb , et antud komplekt ei kõlba mitte kuhugi. Olen näinud, katsunud ja tööd teha üritanud, kõige meeldejaavam oli "auguga" torx, millel auk tsentrist väljas (issand jumal. sellele võiks isegi eluaegse garantii anda, kui mitte rohkem)

Kui tõesti tahtmine miski komplekt osta, siis selle peale raha mina küll ei raiskaks. Kodukasutajale on SEE komplekt hinna ja kvaliteedi poolest super hea ost. Neid on saada mitmes erinevas variandis, üht neist olen ise omanud 7 aastat, selle aja jooksul on saanud päris karmi kohtlemist, ja mitte ühtegi tõrget.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.13 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -karla-
Kodukasutajale on SEE komplekt hinna ja kvaliteedi poolest super hea ost. Neid on saada mitmes erinevas variandis, üht neist olen ise omanud 7 aastat, selle aja jooksul on saanud päris karmi kohtlemist, ja mitte ühtegi tõrget.

Ka mul sama komplekt mis lingil, ostetud kunagi siitsamast foorumist mingi sooduspakkumisena. Vatti saanud kõvasti, ära pole siiani midagi veel lagunenud, narre on ainult mingi perversse kujuga, võiks sirge varrega ikka olla.

POLT1
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.13 20:36 Tsiteeri

Sain garantii tingimustest sealt e-poest infi.

Küsisin: Sain aru, et antud tootele http://www.tools24.ee/epood/Padrunvotmete--tooriistakomplekt--215-osa/ on 10 a. garantiid. Seega küsimus, et kui ma sealt komplektist näiteks keeran padruni katki, kas siis see vahetatakse mul välja kui ostust on möödunud vähem, kui 10 aastat.
Kas garantii pretensioonide korral saab ka teie e-poe poole pöörduda või pean kontakteeruma tootjaga?

Vastati:
Tere.
Eestis on pretensioonide esitamise aeg 2 aastat alates antud toote ostust.
Tootja annab küll Saksamaal 10 aastat garantiid, kuid see on materjali ja tootmisdefektidele, selle alla ei kuulu tavapärane kulumine.
Samas kui peaks esinema tootmis või materjali defekte, siis tuleksid need välja esimestel kasutamistel ja garantiiprobleemiga tuleks pöörduda meie poole.

Tools24.ee

priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 09.12.13 21:14 Tsiteeri

Koduses majapidamises kasutan põhiliselt Proxxon Industrial 23040 komplekti ja siiani väga rahul antud tootega. Purustada pole veel õnnestunud ühtegi detaili antud komplektist.

http://www.elektroautomatyka.net.pl/obrazy/17c03af821de6f9c0f2813e9e95285a723040-1.jpg

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sigar101
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport

postitati 24.12.13 16:32 Tsiteeri

Siin ka head komplektid, http://kamasatools.com/en/Products/Socket-wrench-sets/ tiheda hambaga nared ja padrunid täiskandid.
Tootja lubab eluaegset garantiid, mul 1/4 ja 3/8 gardaan liigendid läksid katki,
Mõlemad vahetati ringi.
Omal on k25018, kõik on olemas, aga lisaks on vaja läinud auguga torxe, 12kante ja 24 leht võtit.
Eestis müüb Auto ekspert.

Auto hakkab A tähega
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raidoaudics
huviline

Registreerunud 16.11.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.13 14:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: POLT1
Tere

Jäi silma pealkirjas nimetatud tootesari ja enamus asju pakutakse suhteliselt hea hinnaga www.tools24.ee lehel.
Äkki kellegil on Green Line tööriistu olnud ja oskab öelda midagi nende kvaliteedi ja vastupidavuse kohta. Endale jäi silma antud komplekt http://www.tools24.ee/epood/Padrunvotmete--tooriistakomplekt--215-osa/
Kui kellegil on kokkupuuteid nende asjadega olnud, siis ei teeks paha mõni sõna nende kasuks või kahjuks pajatada

Tänan

POLT1

Olen katsunud ja vaadanud ja tundub niiöelda suht made in china värk.

ahti221
huviline

Registreerunud 31.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2 korda Audi 200 Quattro 20V

postitati 29.12.13 16:55 Tsiteeri

Oman ka seda vanemat komplekti ja ühtegi halba sõna pole öelda. Katki pole veel midagi keeranud, 1/2 ja 3/4 narredel olen kasutanud lisaks veel korraliku 70 cm toru taga ja puru pole midagi läinud. Selle raha eest, mis välja peab käima on see ikka väga asjalik minu arust. Muidugi kasti kinnitus klambrid olen kõik puru astunud :D . Lisaks on kastis väga mitmekesine võtmete ja otsikute valik. Ausalt öeldes on see kast mul nii kaua olnud, et ei mäletagi, julgen soovitada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 29.12.13 18:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sigar101

Omal on k25018, kõik on olemas, aga lisaks on vaja läinud auguga torxe, 12kante ja 24 leht võtit.

Mis selline suurim ja täiuslikuim komplekt kaalub ja palju umbes maksab ?!? Eestist soetasid ?

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
must1.9tdb4audi
huviline

Registreerunud 25.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi a6 2.5tdi Q

postitati 29.12.13 19:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -karla-
Tegelikult on nii, et kes on vähegi korralikumaid tööriistu näinud, ja seda komplekti reaalselt näeb ja katuda saab, ütleb , et antud komplekt ei kõlba mitte kuhugi. Olen näinud, katsunud ja tööd teha üritanud, kõige meeldejaavam oli "auguga" torx, millel auk tsentrist väljas (issand jumal. sellele võiks isegi eluaegse garantii anda, kui mitte rohkem)

Kui tõesti tahtmine miski komplekt osta, siis selle peale raha mina küll ei raiskaks. Kodukasutajale on SEE komplekt hinna ja kvaliteedi poolest super hea ost. Neid on saada mitmes erinevas variandis, üht neist olen ise omanud 7 aastat, selle aja jooksul on saanud päris karmi kohtlemist, ja mitte ühtegi tõrget.

Mul ka sellest see väiksem kohver ja narrede firmaks on GeeTee ja olen ühte kohvrit omanud vist 8 aastat ja narre on hea kvaliteediga, sai meetrine toru taha pandud ja keerab siiani kõik tõrgetetta lahti, kuna vanast kohvrist oli palju asju puudu siis 2 aastat tagasi ostsin teise samasuguse juurde 45 euro eest osta.ee-st :P
Garantiist ei tea midagi, aga vastu peab väga eeskujulikult ja kasutust on pidevalt olnud.

sigar101
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport

postitati 06.01.14 07:29 Tsiteeri

Eestist ostsin selle komplekti Auto eksperdist, seal kodulehel töökoja varustuse all on kogu hinnakiri olemas.
Kui tead sobiva tööriista numbrit, siis leiab otsingust ka hinna.
Kaalu ei oska öelda, aga kui huvi on võin ära kaaluda.

Auto hakkab A tähega
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 06.01.14 08:00 Tsiteeri

Endal olemas seesamune komplekt ja ise olen väga rahul, selge see et tangi remondiks jääb see komplekt nõrgaks kuid ise olen KÕIK poldid ja mutrid lahti saanud ilma ühtegi võtit lõhkumatta, just lõpeatsin kapitaalremondi MTZ 82-l ja siiani võtmed terved. Soovitan julgelt, ja ei näe mingit mõtet osta ümberkalleid 400-600 euroseid komplekte mis kestavad võibolla natuke rohkem ja on moodsama välimusega aga las igaüks otsustab ise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 06.01.14 09:43 Tsiteeri

Sai ka sebitud see Green Line 215 osaline komplekt. Kuskil 100 raha eest on teda minu meelest rohkemgi kui küll.

Kuigi jah, plastiku hais on karbis mõnus ja mis natukene häirib on see 2. osa plastkaan, mis vahest imelikult käib/seisab/jääb/lukustub ning selle taga nende nupsude otsas olevad otsikud-need võiksid natukene tuugamalt liikuda/välja keerduda. Aga kui vaadata uuesti hinna peale, siis ei ole midagi kurta.

Siiamaani kõik asjad mis vaja, saanud auto juures, vene tehnikal ja koduses majapidamises lahti/kinni. Isegi traktori rattamutrid sain lahti. :cool: Kuna jõudu palju ja tavaliselt lõhun alati sellised asjad ära või keeran puru, aga siiani on kõik korras ja otsikutel kõik kandid ka alles. :D

Minu ~ 5 kuulise kasutamise korral olen sellega väga rahul. Ei näe samamoodi pointi osta mingi kordades kallimat komplekti. Aga mingisuguse 1,5m torupikendusega saab vast neist ülikallitest võtmetest ka lahti :D

sigar101
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.14 23:12 Tsiteeri

Toruga keerad kalli narre puruks mille sisu saad uue, aga odava nare pead uue ostma mis on kallim, kui kallima sisu eraldi.
Oleneb muidugi kus ja kui palju võtmeid vaja kasutada on, igaüks ise otsustab kui kallist vaja soetada.

Auto hakkab A tähega
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.8% - SQL: 55.2%]