Dumonde
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.06.13 09:51
|
|
|
Audi A4 8E tehase immo tõrgub
Tere,
Minu Audi A4-a immobilaiser hakkas taas tõrkuma. 0,5a ei andnud endast märku, nüüd taas keeldub käivitumast. Tavaline immo kala, käivitub ja kohe
sureb välja. Aga seda mitte koguaeg. 50% juhtudel jääb auto siiski käima. Kui immo on tõrkuma hakanud, olen aku juhtme maha võtnud ning tagasi pannud.
Mõnikord käivitub kohe, mõnikord olen ligi 1h jamanud sellega...
Võtmetes asi pole, kuna kasutan mõlemit ja probleem esineb endiselt.
Kas oskate antud probleemile lahendust leida? Oleksin väga tänulik info eest.
NB! Ärge näkku lööge, et otsingut ei kasutanud või antud teema juba olemas. Mul ei õnnestunud leida teemat, kus oleks antud juhtum lahenduse leidnud
või pole probleemiga vaevelnud isik kirjutanud, kas ja kuidas asja korda sai.
Parimat!
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
postitati 02.06.13 10:12
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Dumonde
Tere,
Minu Audi A4-a immobilaiser hakkas taas tõrkuma. 0,5a ei andnud endast märku, nüüd taas keeldub käivitumast. Tavaline immo kala, käivitub ja kohe
sureb välja. Aga seda mitte koguaeg. 50% juhtudel jääb auto siiski käima. Kui immo on tõrkuma hakanud, olen aku juhtme maha võtnud ning tagasi pannud.
Mõnikord käivitub kohe, mõnikord olen ligi 1h jamanud sellega...
Võtmetes asi pole, kuna kasutan mõlemit ja probleem esineb endiselt.
Kas oskate antud probleemile lahendust leida? Oleksin väga tänulik info eest.
NB! Ärge näkku lööge, et otsingut ei kasutanud või antud teema juba olemas. Mul ei õnnestunud leida teemat, kus oleks antud juhtum lahenduse leidnud
või pole probleemiga vaevelnud isik kirjutanud, kas ja kuidas asja korda sai.
Parimat! |
Immo kontaktrõngas vmsasi ta oli...see vajab vahetust ilmselt. Arvuti sappa, näed kohe, milles asi on.
|
|
|
|
|
|
Dumonde
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.06.13 10:52
|
|
|
Sel ajal kui ta ei tõrgu, ei näita arvuti ilmselt midagi?
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.06.13 11:26
|
|
|
Mälus ikka ja taga kirje - Intermittent.
Sel ajal kui ta ei tõrgu, ei näita arvuti ilmselt midagi? |
|
|
|
|
|
|
Dumonde
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.07.13 12:47
|
|
|
Mõni aeg on mööda läinud ning arendaks teemat edasi.
Vahepeal on siis diagnosti külastatud ning jah veateade näitab tõepoolest, et ei saa ühendust võtme ning immo vahel.
Kuna ilmnes, et eraldi ei anna kontaktrõngast süüteluku küljes ära vahetada, sai tellitud uus süütelukk. Sellega läheb nüüd 3ndl-t aega.
Vahepealne periood ongi möödunud nii, et kui immo tuli vilkuma jääb, hakkan akuklemmiga mängima.
Nüüd eile päris pika aja jooksul sellest mängust enam asja ei saanudki. Masin seisis terve öö garaazis sees ja aku maas. Hommikul läks laksust esimese
korraga käima.
Sõitsin sellega umbes 25km ning kohapeal käiates mingi hetk lõi immotulukese vilkuma ning kliimaseade lülitas end välja.
Kuna eile-täna on üsna kuumad ilmad olnud, hakkan lausa kahtlustama, et äkki on temperatuuriga midagi seoses. Seda enam, et talvel antud probleemi ei
esinenud. Ning normaalse suveilma (ala 15-20 plussi) puhul on ka jamasid vähem.
Lisaks märgiks, et immojamasid on tihemini juhul, kui olen kodunt kaugemale liikunud.
Mida arvate?
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
postitati 05.07.13 14:07
|
|
|
Mõni aeg on mööda läinud ning arendaks teemat edasi.
Vahepeal on siis diagnosti külastatud ning jah veateade näitab tõepoolest, et ei saa ühendust võtme ning immo vahel.
Kuna ilmnes, et eraldi ei anna kontaktrõngast süüteluku küljes ära vahetada, sai tellitud uus süütelukk. Sellega läheb nüüd 3ndl-t aega.
Vahepealne periood ongi möödunud nii, et kui immo tuli vilkuma jääb, hakkan akuklemmiga mängima.
Nüüd eile päris pika aja jooksul sellest mängust enam asja ei saanudki. Masin seisis terve öö garaazis sees ja aku maas. Hommikul läks laksust esimese
korraga käima.
Sõitsin sellega umbes 25km ning kohapeal käiates mingi hetk lõi immotulukese vilkuma ning kliimaseade lülitas end välja.
Kuna eile-täna on üsna kuumad ilmad olnud, hakkan lausa kahtlustama, et äkki on temperatuuriga midagi seoses. Seda enam, et talvel antud probleemi ei
esinenud. Ning normaalse suveilma (ala 15-20 plussi) puhul on ka jamasid vähem.
Lisaks märgiks, et immojamasid on tihemini juhul, kui olen kodunt kaugemale liikunud.
Mida arvate? |
Selle immo rõngaga ei juhtu mitte midagi, üks probleemidest on pistikühenduses, mis jääb sul ikka vana ja on vaja korda teha pluss veel ülejäänud
ühendused. Ühesõnaga mahavisatud raha.
|
|
|
|
|
|
Dumonde
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.08.13 08:10
|
|
|
Nonii,
süütelukk väljavahetatud kuid probleem lahendust ei leidnud. Õigus oli neil, kes rõnga asja ei uskunud.
Kontaktid sai eelnevalt kasutaja rocketi poolt üle vaadatud, kuid toimiva ühenduse ajal. Need paistsid korras.
Kuidas edasi?
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.08.13 17:16
|
|
|
Nonii,
süütelukk väljavahetatud kuid probleem lahendust ei leidnud. Õigus oli neil, kes rõnga asja ei uskunud.
Kontaktid sai eelnevalt kasutaja rocketi poolt üle vaadatud, kuid toimiva ühenduse ajal. Need paistsid korras.
Kuidas edasi? |
Kõik ühendused tuleb üle joota, nii rõnga juures kui immo ploki või kelladeploki juures olenevalt aastast.
|
|
|
|
|
|
Dumonde
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.08.13 18:28
|
|
|
Aasta on 2002 lõpp.
Mulle endale hakkab tunduma, et ühenduse viga on kellade külge mineva pistiku juures. Just mõni tund tagasi jäi immo peale, seejärel liigutasin
pistikut ja juhtmeid ning asi hakkas tööle. Äkki on juhus?
|
|
|
|
rocket
klubiliige
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
postitati 05.08.13 19:21
|
|
|
2002. aasta lõpu autol on juba pressitud klemmid , ei ole enam need vanakooli IDC klemmid, mis ise läbi isolatsiooni lõikavad.
|
|
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 05.08.13 20:33
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
2002. aasta lõpu autol on juba pressitud klemmid , ei ole enam need vanakooli IDC klemmid, mis ise läbi isolatsiooni lõikavad. |
Jah, tõesti, ega 2002 ja edasi a4-jadel pole seda klemmide probleemi ette sattunud.
|
|
|
|
|
|
Dumonde
huviline
Registreerunud 11.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.08.13 13:00
|
|
|
Nonii,
Selle teema võib ilmselt lukku panna. Spetsialist jootis üle kellade taga olevad skeemid ning tundub, et asi on korras.
Tänud kõigile kaasamõtlejatele!
|
|
|
|
|