Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 (B5) kompuuter pime (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1852)
ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1.6 TD

postitati 26.04.13 20:42 Tsiteeri
Audi A4 (B5) kompuuter pime

Tere foorumlased.

Probleem nimelt järgmine. Audi A4, B5 Avant kere, 1998, 1.9TDI, 81kW, chipitud masinal kellade plokis on kompuuter pime.
Näeb välja selline nagu siin lingil number 2 kellad. Armatuuris töötavad muidu kõik kellad ja viled, aga see keskmine displei osa on täitsa tumm.
Ei põle tal taustavalgus, ega tundu ka ekraanil midagi muutuvat.

Ise olen proovinud:
*Reset nupuga resetti teha
*Olen kontrollinud, et kaismeplokis oleksid kõik vajalikud kaitsmed olemas ja töökorras
*Olen üle jootnud LCD kaabli
*Olen kontrollinud LCD taustavalguse LED-id testriga, vigasena ei tuvastanud ühtegi
*Ekraan ei lähe käima kui lülitan sisse tuled, panen sisse süüte või panen auto käima

Enne teema tegemist googeldasin üksjagu, kuid ei leidnud sarnast probleemi kellelgi. Võimalik, et ma ei osanud antud viga korrektselt otsida.
Kas on keegi sarnase asjaga kokku puutunud ja oskab soovitada mida ma peaksin veel proovima?

Et vältida võimalus, kus viga võib olla kusagil mujal, kui kellade plokis, siis kas on kellelgi mulle laenata kellade plokki.
Kellade plokki pole teab mis keeruline eemaldada, seega saab vast kohapeal testimisega hakkama. Sobib ka vigase ekraaniga isend.

Asun Sauel, saan liikuda Tallinna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 27.04.13 05:14 Tsiteeri

Reset nupp on selline piklik, proovi vajutada roolipoolset otsa ja hoia teda all mingi aeg.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.04.13 05:22 Tsiteeri

Klubiliige simoQ'l oli samasugune probleem kelladega. Sai kellasid testpingis proovitud ja ka külmjooteid otsitud, kuid veast jagu ei saadud.

Klubiliikme auto teemasse huvilised vist kahjuks ei pääse.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 27.04.13 08:42 Tsiteeri

Unustasin mainida, et simoQ auto on minukätte jõudnud. rocket, oskad sa öelda, kas teisi kellasid proovisite ja kas nendega muutus midagi?

rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 27.04.13 12:24 Tsiteeri

Viga on ikka kellades , mitte autos.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.13 21:56 Tsiteeri

Praeguseks kelladel pilt ees, loodetavasti ka jääb sedasi.

Keda huvitab, mis veaks oli, siis LCD-d juhtiv mikroprotsessor tahtis ülejootmist. Täpsemalt seletama ei hakka, muidu pärast mõni lõhub veel oma kellade ploki ära.

rossa
huviline

Registreerunud 25.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.05.13 12:43 Tsiteeri
Täpsustus

Tervitus.
Oskate mõnda aadressi anda, kuskohast saada infot, kuidas kompuutri osa eest ära käib?
Või oskate öelda, kuskohas lõuna-eestis saab kompuutri info taas loetavaks lasta parandada (kui parandamisest üldse on abi?), soojade ilmadega on järjest raskem sealt midagi välja lugeda.
Välimuselt näeb välja nagu lingil: http://www.hot.ee/quattro4/image/IMG_2407.jpg

Jääge terveks.

A-kaheksa
huviline

Registreerunud 23.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 4,2Q, Mondeo 11

postitati 06.05.13 12:49 Tsiteeri

Tallinna kandis saan sind aidata. Võid ju postiga ka saata, aga siis auto vahepeal ei liigu.

Auto LCD displayde remont ja vahetus, armatuuride remont.
www.harteron.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
DiaLAB
huviline

Registreerunud 04.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant

postitati 07.05.13 05:54 Tsiteeri

Tartus saame meie aidata :)

http://www.dialab.ee - Chiptuning, DPF off, Adblue off, EGR off, DTC off, etc.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 9.6% - SQL: 90.4%]