Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: käigukastis undab // XADO lisatud (Vastuseid: 49 | Vaatamisi: 7178)
aatom
huviline

Registreerunud 07.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 1,6i@74kw

postitati 20.01.05 15:45 Tsiteeri

esimesed kilomeetrikümned on siis veeretud XADOga, näis mis saab. aga esimene mulje oli küll, et mulle on 230 krooni eest müüdud 9 grammi õunamarmelaadi :D lõhnas nii ja välimus ka roheline :D

Ka Audi on kõigest auto
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 20.01.05 21:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aatom
esimesed kilomeetrikümned on siis veeretud XADOga, näis mis saab. aga esimene mulje oli küll, et mulle on 230 krooni eest müüdud 9 grammi õunamarmelaadi :D lõhnas nii ja välimus ka roheline :D

Ootan põnevusega teateid tulemustest, enda msinal ka kerge undamine... Mitte veel väga häiriv, kuid sobiva keemia olemasolul kasutaksin seda kindlasti.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.05 21:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Diffri ulgumise vastu mõjub ülihästi ka selline toode nagu Redex.Müüb seda Autopartner.
Mersudel on diffri ulgumine kaasa sündinud ntx ja siiani on enamus neist peale redexi kasutamist vait jäänud peale ca 50 kilomeetri läbimist.
Vahend ise on pakendatud suurde süstlasse,seega kasutamine on väga mugav.

Mis suurusjärku selle redex'i hind umbes võib jääda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aatom
huviline

Registreerunud 07.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.01.05 22:13 Tsiteeri

praeguseks on veeretud vast 100-150 km, muutusi pole kusagilt veel kuulda...

Ka Audi on kõigest auto
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
aatom
huviline

Registreerunud 07.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.02.05 12:52 Tsiteeri

läbisõit ületab vast juba 500km ja ligineb 1000le, hääl pole kuhugi kadunud. Ei ütle, et XADO on fake&bullshit, arvan, et pigem kuluks minu kasti teda mõnisada grammi :cool:
anyway, sõidan edasi ja annan teada kui midagi muutub.

Ka Audi on kõigest auto
jan-kos
huviline

Registreerunud 23.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: A100TDIC4 oilexpress ja pargimaastur

postitati 15.02.05 14:26 Tsiteeri

Xado lehel on ka see märkus et kui asi on peetis siis tuleb asi ära remontida ja ei pruugi aidata.Töökaaslane siin paneb oma scorpa karterisse seda kemüüdzet,oli aidanud juba esimene tuup- käivitus kergem, tühik. pöörded tõusid pisu ja mootor ja minek üldse kergema käiguga.Ma proovisin enda looma diisli sisse seda ainet, kuiki läbisõitu on mõnedsajad kilomeetrid,aga paistab et nagu küttekulu oleks vähenenud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kaer
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 17.02.05 19:18 Tsiteeri
arvan et mine remontti

See ulgumine võib olla mingi yhe mitte plaju maksva laagri kulumine...
Kast maha - uurida - vahetada laager = 1500 eeku - enam ei ulu, tunne parem....tuju hea

tamm112
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: vis 2345

postitati 17.02.05 19:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Diffri ulgumise vastu mõjub ülihästi ka selline toode nagu Redex.Müüb seda Autopartner.
Mersudel on diffri ulgumine kaasa sündinud ntx ja siiani on enamus neist peale redexi kasutamist vait jäänud peale ca 50 kilomeetri läbimist.
Vahend ise on pakendatud suurde süstlasse,seega kasutamine on väga mugav.

Mis suurusjärku selle redex'i hind umbes võib jääda?

hinda ei tea, aga autopartner seda ei müü!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 17.02.05 19:49 Tsiteeri

Pool aastat tagasi mina selle nende peterburi maanteel asuvast poest igatahes sain.
Hinda oli miskit 200-300.- vahele

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tamm112
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: vis 2345

postitati 17.02.05 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Pool aastat tagasi mina selle nende peterburi maanteel asuvast poest igatahes sain.
Hinda oli miskit 200-300.- vahele

mina võin rääkida ainult mustamäe teel asuvast autopartnerist!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ZZZ 705
huviline

Registreerunud 23.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 1.8 S -91

postitati 18.02.05 11:44 Tsiteeri
Tre

Minul sama jama. Olen siin ka eelnevalt sellest rääkinud. Vahetasin diffri laagrid- asi läks hullemaks. Siis ostsin lammerist teise kasti. Hääl vaiksem kuid ikka kuskil on kuulda. Läsin siis vanal kastil diffrit reguleerida. Remondimees ütles, et nüüd on kõik korras- 100% panin alla- veel hullem. Raha tahtis 500.- mida ma ei maksnud. Nüüd on kast kodus , ei tea kas viin emxisse.

Tegelikult on asi kindlasti diffris aga kes oskaks seda reguleerida.

NB! Enam ei viitsi KÄIGUkasti nii igaks juhuks vahetada. Kui siis ainult kindla peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aatom
huviline

Registreerunud 07.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 19.02.05 11:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ZZZ 705
Minul sama jama. Olen siin ka eelnevalt sellest rääkinud. Vahetasin diffri laagrid- asi läks hullemaks. Siis ostsin lammerist teise kasti. Hääl vaiksem kuid ikka kuskil on kuulda. Läsin siis vanal kastil diffrit reguleerida. Remondimees ütles, et nüüd on kõik korras- 100% panin alla- veel hullem. Raha tahtis 500.- mida ma ei maksnud. Nüüd on kast kodus , ei tea kas viin emxisse.

Tegelikult on asi kindlasti diffris aga kes oskaks seda reguleerida.

NB! Enam ei viitsi KÄIGUkasti nii igaks juhuks vahetada. Kui siis ainult kindla peale.

Kas sul on ka nii, et kui käigu välja võtad või siduri lahutad, kaob hääl ära ja samas kui vabakäiguga käiku sisse üritad suruda ilma sidurita, siis tuleb hääl tagasi?

Ka Audi on kõigest auto
ZZZ 705
huviline

Registreerunud 23.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 1.8 S -91

postitati 21.02.05 10:38 Tsiteeri

Ei ole.
Hääl tuleb nii umbes 80 km ja kuni100 ni. Vahet pole kas käik sees või sidur all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Firehead
huviline

Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: S2 coupe

postitati 21.02.05 17:26 Tsiteeri

ei tea kas selline undamine nagu aatom esimeses postis kirjeldas, tähendab et varsti on tõsisemaid probleeme ja suuremat sorti remondiarvet käimari poolt oodata (isegi kui õli piisavalt) või on tegu pigem sellise süütu häälega, mis küll häirib aga auto sõidab veel kaua probleemideta?

Et pmst võib ju ka lihtsalt raadio kõvemaks keerata, kui ei tea täpselt kust remonti alustada ja masin samas kenasti sõidab :D

Dreams first, needs later
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Snooker
huviline

Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: B8 facelift

postitati 20.05.05 06:39 Tsiteeri

Tervitused!

Väga hea, et ma pole ainuke tibla kellel kõrva häirib undamine (kahisev, kõlisev, metalne). Nimelt ka B4 roolikeeramine käsil juba 2nädalat.
Küsiks arvamust, teemaga kontaktis olevatelt isikutelt:
Nimelt, kui võtta hoog üles (ca 40km/h ja edasi) on kuulda kahinat (ei väida, et allpool seda kahinat pole, aga vähemalt ei saa aru vrdl. linnamüra). Undamine (vaikne, metalne, kahisev) kostub kogu aeg, ei sõltu kiirusest, ei sõltu kas käik sees või väljas- kogu aeg pidev ühtlane undamine. Kurvis hääl ei suurene, rattaloksu otsest pole. Mis arvate, ikkagi rattalaager või käimar! Kas kast on järel, kui veered vabakäigul või kulged sidur põhjas- igat moodi teeb häält.
- - - -- - - - - - - -- - - - - -- - - - -- -- - -
Olen veel tähele pannud: vahest harva kui hakata rattaid välja keerama vaikse hooga /tagumine käik sees (vaikselt liigub), käib roolist/ läbi krääääks- poolteleje kaitsekumm välimine oli õhtal sai ära tehtud ja öeldi et viga pole saanud. Lisaks vahetamata ka roolivõimu õli
- - -- - - - -- - - --- - -- - - - - - -- - - - -- -
Kas käimarisse panna 75w-90 GL5 (API) või 80w-90 GL4 KUI SUUR KÄIMARI MAHT?
Milline vedelik sobib roolivõimu? -- KUI SUUR MAHT
Milline DOT pidurile/sidurile? Mitu purki?
- - -- - - -- - - - -- - - -- - -- - - - -- - - -- - -
Vb on keegi tartus pesitsev foorumlane nõus vaatama masina üle ja ise hindama olukorda käigukast vs laager.
DIA-s öeldi, et käimakasti diffri laager, sest kurvis hääl ei suurenenud, foorumist loen, et alati ei peagi hääl kurvis suurenema, oleneb milline osa on kulunud laagril. Ise oma kogemustest tean, et kui on laager läbi, siis peab ka olema rattal loks sees (öeldakse laagri loks!, aga DIA vana proovis natuke sõita ja väitis selle järgi et peaks diffri laager olema)
Palun kommenteerige!
--------------------------------------------------
Lisaks veel: ülevaatusel oli esisillas veeretakistus ühel rattal 340N ja teisel 940N- millest selline fenomen!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 20.05.05 07:44 Tsiteeri

Keerates võib olla ka amordi tugilaager. See hakkab kräuksuma.

ACE16V
huviline

Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi80AvantQuattro / DUCATI_M900

postitati 20.05.05 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:

Kas käimarisse panna 75w-90 GL5 (API) või 80w-90 GL4 KUI SUUR KÄIMARI MAHT?

Audi manuaalkasti pane kindlasti GL5(API) 75W90.
Kui ma õigesti mäletan siis esiveolisele läks kasti 2.35 l ja quattrole 2.65 l.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 20.05.05 17:33 Tsiteeri

Laagrisse tekib loks umbes 2-l juhul 10-nest ja siis on ikka selle undava asjaga juba julmalt ringi kärutatud.See ülevaatuse veeretakistus,vean kihla et sul on pidurid kinni-kas suporti sõrmed,kolb või klotsid oma siinides.
Pidurivedelikuks näeb kasutusjuhend ette DOT-4 ja täieliku vahetuse teeb ära ca 1 liitriga.
Kasti alla GL-5 ei tohigi midagi panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Snooker
huviline

Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.05 10:05 Tsiteeri

väidavad, et kurvis peab hääl suurenema! Või ei ole reegel`?
carstopis öeldi, et undamine, peaks suurenema kui sõita käik sees ja lasta gaas lahti (rattalaager oli nende arust tõenäolisem). Kästi sõita kuni viga süveneb.
Mis ollus sobib roolivõimu muidu?

Snooker
huviline

Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.05 18:08 Tsiteeri

kas teemaalgatajal on xado ka mingit efekti nüüdseks andnud?

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.05 09:05 Tsiteeri

Ei hakka uut teemat tegema.Kuna otsustasin proovida Xado imesid oma aut.kasti peal, siis saigi külastatud seda toodet müüvat kauplust lasnamäel (T-Auten As) ja sai küsitud aut.kastile vajaminevat geeli.Kuna aut.kasti jaoks spetsiaalset geeli nende sõnul polegi välja töötatud, soovitasid nad mulle roolivõimendile mõeldud pastat.Kuigi pakendil on kirjas, et kasutada 1 tuub 1,5l õli kohta, ütles kaupluses lipsuga vend, et aut.kasti puhul sisse panna ainult 1 tuub:

http://www.xado.ee/product/Rool.htm

Küsimus neile kes on kasutanud oma aut.kastis XADOt.Kas teile on pakutud sama toodet ja kas on mõjunud?

http://www.xado.ee/XADO_images/hydro.gif

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.05 11:22 Tsiteeri

Ma millegipärast arvan, et automaatkasti võib igasugu lisandite abil täielikult p....e keerata. Samas kui sa võtad selle eksperimenteerimisriski siis valgusta kindlasti ka siinset rahvast tulemustest.
Nende "imetoodetega" on reeglina ikka nii, et lubatakse eiteamissugust tulemust, kuid reaalses elus pole neist tolku midagi või on tulemus sootuks vastupidine. Ainus testitud ja positiivne asi ongi minuteada see xado mootoriõlilisand. Ülejäänud on puhas BS.

dan.d
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan

postitati 22.09.05 12:57 Tsiteeri

automaat kasti ära seda küll pane.remondi parem ära.hoia xado raha remondi jaoks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.05 13:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: dan.d
automaat kasti ära seda küll pane.remondi parem ära.hoia xado raha remondi jaoks.

Praegu seda veel teinud ei ole ja hetkel uuringi maad, et mida teised sellest asjast arvavad.Hetkel kastiga midagi väga hullu ei ole.Sõita saab, ainult, et 3>4 peale vahetab käiku õrnalt tuntava jõnksatusega.Muid probleeme kastiga nagu ei ole.

Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.05 14:34 Tsiteeri

Ootaks vastuse ära veel ka tamm112. Tema on siin foorumis nagu väitnud, et hoidis kokku remondi raha ja sai abi XADO-lt.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=12472#pid100599

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.6% - SQL: 73.4%]