Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Cabrio
|
postitati 13.01.13 10:35
|
|
|
Ühistellimus FK shopist
Tere
Kuna endal mitmeid juppe vaja tellida ja postikulu tuleb päris suur, siis tuli selline mõte et teeks suurema kambaga tellimuse ja toon ise saksast
jupid ära. Point seisneks selles et postikulu väiksemaks saada igal tellijal.
http://www.fk-shop.de/en/home/
Huvilised saatke erasõnum või meil vms ja räägime läbi. Hetkel planeeritud toimumise aeg on veebruari algus.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 13.01.13 10:41
|
|
|
OT. Siin kohapeal edasimüüja olemas, kes suudab vajadusel sama hinnaga asju pakkuda.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.13 10:51
|
|
|
Kickass, sa muidu FK-st küsisid, kes on neil meie regiooni edasimüüja?
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.13 11:18
|
|
|
Olen pikalt otsind asju siit ja sealt ja tegelikult tulid isegi selle 150 postikuluga mu jupid odavamad kui siit Eestist kellegi käest osta... Juhul
kui olemas siin keegi kes pakub sama hinnaga juppe siis võib kindalasti teada anda, kuna aga minu otsingud jõudsid sellise järelduseni et kui saaks
mõned inimesed veel siis võin ise järel käia, transpordiraha tagasi plus väike ajaviide kiirteedel.
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.13 11:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kickass
kuna aga minu otsingud jõudsid sellise järelduseni et kui saaks mõned inimesed veel siis võin ise järel käia, transpordiraha tagasi plus väike
ajaviide kiirteedel. |
Igal inimesel oma arusaam vabast ajast, kuid seni olen oma asjad saanud sama/soodsama hinnaga http://aftermarket.ee/
|
|
|
lkallas
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.13 11:46
|
|
|
Näiteks... Aftermarketis FK BMW E46 esituled u.340eur. Carshopis u. 340eur, Saksa FKs u.200eur.
Lihtsalt tuli mõte oma vaba aeg veebruari alguses muuta selliseks tripiks... ühendada mitmed tegevused.
Ega siin keegi millekski ei kohusta, lihtsalt pakkusin välja, et kui liiguksin sinna siis kas oleks veel huvilisi...
|
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.13 12:32
|
|
|
Näiteks... Aftermarketis FK BMW E46 esituled u.340eur. Carshopis u. 340eur, Saksa FKs u.200eur.
|
OT. Sa seda ikka ka vaatad et hetkel seal soodus hinnad .
|
|
|
Kickass
huviline
Registreerunud 21.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.01.13 12:59
|
|
|
Jah vaatan, seda enam hetkel hea hetk. Soodushinnad seal juba ligi kuuaega olnud
|
|
|
|
siimuu
huviline
Registreerunud 19.08.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat BiT 4motion B8 3G '17 / BMW Z4 E85 3.0 Convertible
|
postitati 13.01.13 15:51
|
|
|
Edukalt saab jah, aga kallima raha eest. Näiteks mind huvitava detaili hinnavahe on Saksamaaga võrreldes 50% Eesti kahjuks.
Küll aga küsimus teema autorile - kuidas Sa transpordi pealt sissekasseeritavat kulu arvestad? Kas Sul on mingi kindel tax, arvestad tellitava kauba
suuruse pealt?
Oleks ka ise nõus tellima. Pakke tuleks kaks ja arvatavasti on tegu ~ ümbrikulaadsete pakkidega. Võid vastata ka U2U.
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 13.01.13 18:25
|
|
|
Lihtsalt tuli mõte oma vaba aeg veebruari alguses muuta selliseks tripiks... ühendada mitmed tegevused.
Ega siin keegi millekski ei kohusta, lihtsalt pakkusin välja, et kui liiguksin sinna siis kas oleks veel huvilisi... |
Oot oot! Kui Saksas on ale, on väga suur tõenäosus, et ka Eestis. Lihtsalt minu süsteem ei uuenda ennast kogu aeg. Kõige mõistlikum on alati ikka
küsida. Kontrollisin enda maile aga sinult on tulnud 2011 üks päring ja pärast seda mitte, seega pole sa reaalselt uurinud. Pane aga mail koodiga
teele ja vaatame, mis saab
Sama lugu kehtib ka viimase postitaja puhul!
(Ma peaks varsti saama toimima end igal öösel uuendava spetsiaalse FK poe. Lihtsalt IT mehed on laisad tänapäeval)
|
|
|
|