Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 Alarm läheb ise tööle (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2410)
Rystar
huviline

Registreerunud 05.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 04.01.13 10:14 Tsiteeri
A6 Alarm läheb ise tööle

A6 alarm läheb ise tööle umbes 10min pärast peale sisse lülitust. Varem on olnud mõned üksikud korrad kui ise tööle hakkab aga viimane nädal on koguaeg ise tööle hakanud. Kas võib olla niiskusest tingitud? Saaksin ma ise kuidagi midagi ära teha? Kui ise alarmi peale ei pane ja automaatselt mingiaeg peale läheb siis probleeme pole. Autoks A6 2001a 2.5 diisel 132kw.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 04.01.13 12:10 Tsiteeri

Arvuti külge ja vaadata mis andur põhjustab alarmi rakendamist. Ilmselt on ukselüliti, või siis comfort-aju vett/niiskust täis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
raspuutin
huviline

Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 2,0TDI

postitati 30.09.13 16:10 Tsiteeri
alarm,signalisatsioon?

Teil sellised probleemid et alarm käivitub iseenesest aga mul selline probleem et pole siiani veel kuulnudki enda autol alarmi.kuigi tehase poolt peaks ju mingigi signa peal olema vöi kuidas saaksin seda testida,et toimib????autoks on siis A4,Avant,2009a.Ehk annate nöu???

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 30.09.13 16:26 Tsiteeri

Tuleb juhe taha panna ja output test teha signa funktsioonidele.

Tsitaat:
Algselt postitas: raspuutin
Teil sellised probleemid et alarm käivitub iseenesest aga mul selline probleem et pole siiani veel kuulnudki enda autol alarmi.kuigi tehase poolt peaks ju mingigi signa peal olema vöi kuidas saaksin seda testida,et toimib????autoks on siis A4,Avant,2009a.Ehk annate nöu???

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raspuutin
huviline

Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.13 16:32 Tsiteeri

Kus sellist teenust saab osta ja mis maksab,soovitavalt tahaks Tallinnast sellist kohta.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 30.09.13 17:09 Tsiteeri

Tsitaat:

Tehase poolt on signa peal sel juhul kui esimene omanik selle tellis. Kontrollida saad nii, et istud autos, uksed kinni ja paned puldist uksed kinni ning ootad minutikese ja siis liigutad ennast autos. Kui hakkab karjuma on signa olemas kui ei, siis suure tõenäosusega ei ole.

Aga kui kahtled võid ju minu juurest läbi sõita, vaatame üle.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rocket
klubiliige

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 30.09.13 17:18 Tsiteeri

Originaalalarm on üldiselt lisavarustus ehk option, mitte põhivarustus.

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 30.09.13 18:09 Tsiteeri

See pole ka reegel, et signa olemas olul on mikrolaine andurid olemas. Need olid ka lisavarustuses minu teada :)

Tsitaat:
Algselt postitas: samru
Tehase poolt on signa peal sel juhul kui esimene omanik selle tellis. Kontrollida saad nii, et istud autos, uksed kinni ja paned puldist uksed kinni ning ootad minutikese ja siis liigutad ennast autos. Kui hakkab karjuma on signa olemas kui ei, siis suure tõenäosusega ei ole.

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.13 18:47 Tsiteeri

Jah, sul on õigus, kuid minuarust ei saa signaks pidada süsteemi millel puudub mahuandur või siis klaasipurunemisandur.
Audil ma ei ole veel kohanud mikrolaineandurit, kasutatakse ultraheliandureid - aga see on juba tähenärimine.

Tsitaat:
Algselt postitas: OnuJack
See pole ka reegel, et signa olemas olul on mikrolaine andurid olemas. Need olid ka lisavarustuses minu teada :)

Tsitaat:

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
raspuutin
huviline

Registreerunud 17.02.13
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.13 17:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Jah aga mille peale ta karjuma peaks hakkama,kuna nähtavaid mahuandureid tal pole sees,aga kui puldist keskluku peale panen siis juhiukse sees olev punane tuluke hakkab vilkuma kül,vöi see lihtsalt varga pete?Aga proovin homme ära,eks siis homme öhtul oskan miskit teada anda kas toimis vöi mitte,aga kas asute tallinnas vöi kus vöiks kohtuda?On teil ehk möni tel.nr?Ma ise olen Tallinna tulemas 15.okt päeval.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 01.10.13 17:43 Tsiteeri

Tuluke uksel mis vilgub on ka nendel autodel millel signat ei ole. Tel nr on profiilis olemas ja võid ka U2U kaudu kirjutada.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.1% - SQL: 84.9%]