Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Asjalik ja hea hinna/kvaliteedi suhtega remondikoht Tallinnas? (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2972)
mürsk
huviline

Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.12 17:23 Tsiteeri
Asjalik ja hea hinna/kvaliteedi suhtega remondikoht Tallinnas?

Ehk siis. Audi A4 2000 automaatkasti ja 2,5liitrise mootoriga. Jahutusvedelikku joob nagu kaevul, st. et kusagilt ajab nii läbi, et vahepeal saab nädala sõita probleemideta, teinekord peab iga päev sutsu juurde valama.

Lisaks on läbi midagi veermikus, ehk siis kui käisin viimati õli vahetamas, tehti 700 eurone remondipakkumine.

Mida mul vaja oleks, oleks hea hinna/kvaliteedisuhtega remonditöökoda, kus nad teeksid tõesti ainult vajaliku ära ning ei sokutaks juurde kõikvõimalikke muid juppide vahetusi, mis hinna ülikõrgeks ajavad. Auto enda väärtus on seal kusagil 2000.- ligi ju kõigest hetkel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 21.06.12 17:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mürsk
Ehk siis. Audi A4 2000 automaatkasti ja 2,5liitrise mootoriga. Jahutusvedelikku joob nagu kaevul, st. et kusagilt ajab nii läbi, et vahepeal saab nädala sõita probleemideta, teinekord peab iga päev sutsu juurde valama.

Lisaks on läbi midagi veermikus, ehk siis kui käisin viimati õli vahetamas, tehti 700 eurone remondipakkumine.

Mida mul vaja oleks, oleks hea hinna/kvaliteedisuhtega remonditöökoda, kus nad teeksid tõesti ainult vajaliku ära ning ei sokutaks juurde kõikvõimalikke muid juppide vahetusi, mis hinna ülikõrgeks ajavad. Auto enda väärtus on seal kusagil 2000.- ligi ju kõigest hetkel.

Kas nagu valest otsast ei alusta, remondin ainult niipalju, kui hädavalik.
Ja nädala kahe pärast nutan jälle, et laguneb ja remonti tahab.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mürsk
huviline

Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.12 17:58 Tsiteeri

kirjutan seda selles valguses, et remondikohtades kipuvad nad alati hirmsasti tahtma vahetada asju, mida võibolla niiväga pole vaja vahetada (kolleegil kogemus, kus esialgne pakkumine 1000.- langes 200.- peale seda, kui tutvusi kasutas. "parandamist vajavate" asjade nimekirjast tõmmati hulgem asju maha).

kui auto väärtus on 2000.- ja tehakse remondipakkumine 1000.- peale, siis ma ei tahaks, et nimekirjas oleks mingid asjad, millel on veel reaalselt eluiga maailm, aga töökojas kellelgi turkab pähe, et "vahetaks ikka ära".

st. ilma seda lahkamata võib ka niisama pakkuda kohta, kus on hea ja asjalik remonditöö olnud:)

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 21.06.12 17:59 Tsiteeri

Inimesed peaksid ikkagi kasutama sellist autot mida üleval jaksavad pidada.
Ostes endale Audi, peaks koheselt arvestama suuremate hoolduskuludega.
Olles endine lukksepp, tean, kui tüütu on kliendile seletada ja tõestada, et auto on katki.
Pidevad süüdistused, et üritatakse perset lohku tõmmata, tegid selle ameti vahel väga mõruks .
Kui Sulle tehti kalkulatsioon 700 euri peale, siis järelikult see töö just niipalju maksab.
Eeldan, et pakkumine sisaldab kaane( kaante ) mahavõtmist , lihvimist , uusi polte, tihendeid , jahutusvedelikku, õli, hunnik sillajuppe ja tööraha.
Mulle ei tundugi väga kallis :)

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mürsk
huviline

Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.12 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
auto naise oma, üleval jõuab pidada. ja ta ka piisavalt pedant, et teha kõik hooldused/asjad õigeaegselt ning auto hoida korras. lihtsalt kaotasin usu remonditöökodadesse, kui nüüd kuu tagasi viisin auto remonti, et välja voolava jahutusvedeliku küsimus korda teha. auto oli nädalavahetuse seal, mille jooksul sain kolm telefonikõnet, et kõik on ideaalses korras. kui vastasin, et valan üle päeva vedelikku juurde ning et hommikuti on teinekord auto all loik, vastati mulle, et kõik on ideaalses korras. tõin siis auto neilt ära, kuna kõik oli ideaalses korras ja muudkui valasin jahutusvedelikku juurde.

Auto naise oma, üleval jõuab pidada. Ja ta ka piisavalt pedant, et teha kõik hooldused/asjad õigeaegselt ning auto hoida korras. Lihtsalt kaotasin usu remonditöökodadesse, kui nüüd kuu tagasi viisin auto remonti, et väljavoolava jahutusvedeliku küsimus korda teha. Auto oli nädalavahetuse seal, mille jooksul sain kolm telefonikõnet, et kõik on ideaalses korras. Kui vastasin, et valan üle päeva vedelikku juurde ning et hommikuti on teinekord auto all loik, vastati mulle, et kõik on ideaalses korras. Tõin siis auto neilt ära, kuna kõik oli ideaalses korras ja muudkui valasin jahutusvedelikku juurde.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 21.06.12 18:42 Tsiteeri

Kui teisi remonditöökohti ei usalda...siis miks mitte pöörduda esinduse poole oma murega? Kui autol loik on all, kas ise ei saa siis vaadata, kuskohas see leke on? Mõni lõdvik märg vms, peaks ju näha olema. Vaja vaid auto kuskil üles tõsta või leida mõni estakaat, kuhu peale sõita, et auto alla saaksid minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rom
huviline

Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TFSI S-line

postitati 21.06.12 19:55 Tsiteeri

Olen 7 aastat olnud Audi omanik ja sellist remondi kohta pole siiani leidnud...

mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 21.06.12 20:21 Tsiteeri

Mul ainult üks ja ainuke küsimus, et kuhu kuradi kohta Sa oma auto viisid - pimedate ühingusse või? Kui nii palju tuleb juurde valada, siis peaks seda iga loll nägema, kust kandist see vähemalt tuleb.
Olen ise ka sellised lekked ülesse leidnud, millest alles paarituhande kilomeetri läbimisel aru saab, et kadu on. Müstiline teema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
mürsk
huviline

Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.06.12 23:47 Tsiteeri

Kui kõik minu kriitika autotöökodade vastu välja jätta ning keskenduda ainult sellele küsimusele. Kui peaksite oma auto remonti viima, siis millist kohta oskaksite soovitada? Kui asub Tallinnas Nõmme-Pääsküla kandis, on iseäranis hea, aga ei pea olema.

Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 22.06.12 06:03 Tsiteeri

carsmart.eu

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mürsk
huviline

Registreerunud 25.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.12 19:44 Tsiteeri

Teema on nüüd lõppenud nõnda, et auto käis kaks korda foorumikasutaja Teemo juures. Esimesel korral vahetati hulgem juppe (muuhulgas ka jahutusvedeliku paisupaak), teisel korral tegeles summutiga ning vahetas välja ka lambda anduri, mis mingi nädal ennem planeeritud remonti aiateibad toimetama hakkas. Ma ei hakka siia terviklikku nimekirja kirjutama, mis vahetust vajas.

Kogu krempel läks kokku täpselt 500.- .. Tuletame meelde, et eelnevalt mulle tehtud remonditöökojas A oli hinnapakkumine 700.- ning seda ilma jahutusvedelikuga tegelemata ning töökojas B ei suudetud üldse aru saada, kust jahutusvedelik välja voolab.

Mida Teemo ütles, et töökojas A tehtud hinnapakkumisel oli esisilla vahetus 200.- õhust võetud ning tema selle väljavahetamiseks uba ei näinud. Lugedes kommentaare tema professionaalsuse kohta foorumis pole mul põhjust selles kahelda.

Niiet, aitäh mõnedele toetavate "soeta omale auto, mida üleval jõuad hoida" stiilis kommentaaride eest, aga tundub, et seekord hoidsin kokku kena portsu raha ning leidsin töökoja, kuhu südamerahuga edaspidigi autot remontida usaldan.

5200V8
huviline

Registreerunud 21.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.07.12 21:19 Tsiteeri

mitte just päris Tallinnas, aga Tallinna piirilt 10min sõidu kaugusel Kostiveres Urke tee 5 asuvas autoremondi töökojas päris asjalikud tegelased, hinnad igati mõistlikud.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.3% - SQL: 62.7%]