Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Concert makk (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2393)
RandoV
huviline

Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B8

postitati 13.05.12 18:18 Tsiteeri
Concert makk

Uuriks siis targematelt, kas concert makil on rca väljundid taga? Sai soetatud audi a4 b5 FL 2000 aasta. Autos on ilmselt nokia kõlarid ja kahjuks ei ole helipildiga rahul, sooviks ühendada woofri ja ehk ka salongi kõlarid vahetada/võimendada. Bose süsteemi aretamine ei ole mõistlik, nagu ma siin sirvides avastasin. Ilmselt on ka nende kõlarite leidmine üsna keeruline? Igasugune asjalik info oleks teretulnud:). Aa ja veel kui ma seda makki näppima hakkan, kas ta küsib pärast turvakoodi? Seda koodi kahjuks ma ei tea.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.05.12 18:31 Tsiteeri

RCA-sid ei ole, kuid mini-ISO liiniväljundid on olemas.

Helipilt ja tonaalsus on muide erinevad mõisted. Üks neist kirjeldab, kust muusika (ja vokaal) tuleb, teine kuidas muusika (ja vokaal) kõlab.

Palun proovi siit teemast kõiki 4 punkti järgida, nii on tekst palju paremini loetav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RandoV
huviline

Registreerunud 19.05.10
Kasutaja on eemal

Auto: S4 B8

postitati 13.05.12 18:57 Tsiteeri

Vabandust, üritasin parandada oma vead;). Kas see makk küsib turvakoodi, kui ma makilt toite eemaldan?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 13.05.12 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RandoV
Vabandust, üritasin parandada oma vead;). Kas see makk küsib turvakoodi, kui ma makilt toite eemaldan?

Vaata otsinguga "audi originaal helisüsteemi väljavahetamine" vms ja leiad pika teema, kus kõikidele sinu küsimustele vastused. Ise olen nende samade küsimuste korral sealt abi saanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
toomas777
huviline

Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a

postitati 21.05.12 19:22 Tsiteeri

Ei leidnud infot selle kohta, aga kas tollel bluapunkti concert plusil ja tavalisel puudub tõepoolest manuaalne otsinguvõimalus raadiokanalitel, tahaks Tartuski mõnda normaalset raadiot püüda, elmar, klassika ja radio4 kohe mitte ei sobi...
selline makk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 21.05.12 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: toomas777
Ei leidnud infot selle kohta, aga kas tollel bluapunkti concert plusil ja tavalisel puudub tõepoolest manuaalne otsinguvõimalus raadiokanalitel, tahaks Tartuski mõnda normaalset raadiot püüda, elmar, klassika ja radio4 kohe mitte ei sobi...
selline makk

Pead ei anna, aga kas mitte nii ei ole nagu vist kõigil automaatse otsinguga makkidel viimased 20 a ehk siis hoiad otsingu nuppu natuke kauem all või teed muid vigureid (a`la vajutad uuesti kerimise ajal vma) ja saadki asju manuaalselt kruttida? Muidu tee ka raadioantenn korda, Tartus püüab korras antenniga ikka hulgim jaamu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
toomas777
huviline

Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a

postitati 21.05.12 19:47 Tsiteeri

Pea jääb sul alles, tõepoolest nuppu all hoides, aga ainult siis kui ta enam ei otsi või nii, huvitav kuidas mul küll ennem ei trehvanud, sai katsetatud küll igatepidi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.2% - SQL: 72.8%]