Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Head up Display lisamine. Abi?? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1505)
Karelt
huviline

Registreerunud 28.02.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 28.03.12 06:35 Tsiteeri
Head up Display lisamine. Abi??

Tervist,

Ma loodan, et keegi oskab mind aidata? Nimelt oleks mul soov lisada oma 98a. Audi A4-le juurde HUD - Head up Display.
Seade näeb see välja selline: http://www.gongchang.com/Head_Up_Display-dp12022115/

Kuid mul on raskusi selle ühendamisega. Ma tean, et juhtmed tuleb ühendada armatuuris kellade taga olevate juhtmetega, aga täpselt millistega seda ma ei tea.
Kas kellegil on sellega kogemusi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 28.03.12 06:37 Tsiteeri

"Ei õnnestu saada hosti www.gongchang.com nimele vastavat IP aadressi !"

... link ei avane :(

Diagnostika, elektriküsimused. Lisade paigaldus ja õpetamine A6 C4-C8 ja A4 B5-B9'le. Pealinnas HELISTA 562-56789 !
Müüa püsikiirushoidja koos paigaldusega , Vaata ka: Cruise Control, :: Kompuuter ,:: LED orig. numbrituled ja salongivalgustus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 28.03.12 06:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rocket
... link ei avane :(
Toimib Elioni võrgus täiesti kenasti.

Karelt, kas sa selle asja skeemi saaks ülesse riputada kuhugi, seal kodulehel pole ühendamise kohta sõnagi kirjas. Niivähe kui ma selliseid leiutisi kohanud olen, siis enamik saavad oma info GPSi kaudu ning toimimiseks vajavad vast ainult süütevoolu.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Karelt
huviline

Registreerunud 28.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.12 07:00 Tsiteeri

Selles just see asi ongi, et oma eelmiselt Audilt sai kiiruga see lahti ühendatud ja lolli peaga ei taibanud pilti ega midagi teha.
Ainuke mida ma tean on, et see oli ühendatud kellade taha (kusjuures toite vool oli võetud ühest pirnist). Mul ei ole sellega kaasas mingit täiendavat infolehte.
Tootja on Gelisim Automotive . Mudeli number on : S168

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.03.12 13:37 Tsiteeri

Korjad sa ta sealt igal ööl ära või pargid tavaliselt kuskil eramaja hoovis või ootad, et saakski juba vana ja kriimulise küljeklaasi välja vahetada? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Karelt
huviline

Registreerunud 28.02.12
Kasutaja on eemal

postitati 29.03.12 06:40 Tsiteeri

Ega see nüüd mingi nii eriline vidin ka ole. Iga öö ma seda ära küll ei korja. Elan ikka eramajas, aga seal on hea naabrivalve.

Aga ikkagi kellegil ei ole lahendust välja pakkuda?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 29.03.12 08:07 Tsiteeri

Armatuurile jäetud pooliku suitsupaki pärast on ka klaase lõhutud, mingi tundmatu elektroonikavidina võtaks narkar möödaminnes võimaluse korral kindlasti kaasa. Arvaks näiteks, et see on mingi kallis radaripüüdja vms. Mõistlik oleks see siis statsionaarselt armatuuri sisse uputada, kuid seda sa ilmselt lõikuma hakata ei taha. Nii et mõtle enne, kas saadav kasu ja lisanärvikulu on omavahel proportsioonis.

Ma olen ka mõned korrad maanteel telefoniga HUD'i tekitanud, kuid pigem on ta mul lihtsalt hoidikus, Navigoni pilt ees ja võrdlen sealt vahel GPS'i kiirust spidoka omaga.

Nagu Zoig juba kirjutas, on tal GPS-vastuvõtja ilmselt juba sees ja vaja on vaid plussi ja massi. Need vast leiad ikka süütelukust üles.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.5% - SQL: 69.5%]