Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audi b4 1.9tdi ei tööta. (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1549)
kulla112
huviline

Registreerunud 14.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.9TDi Quattro

postitati 17.03.12 12:52 Tsiteeri
Audi b4 1.9tdi ei tööta.

Tere

Audi 1.9tdi 66kW 1992.a

Probleem selline.
Sai diisel otsa aga mitte täitsa jäi turtsuma.
Jätsin seisma auto,proovisin autot käivitada aga ikka turtsus, panin diislit juurde kusgil 20 liitrit ja ei läinud enam ilusti tööle õhk oli vahel.
Sai siis õhk oma arust välja aetud ja ikka ei töötanud sai siis pandud uus kütusefilter ja ikka ei midagi.
Jätab nagu vahele ja üle 2000 pöörde jääb mootor lihtsalt seisma, keeran süüte välja ja keeran uuesti süüte sisse ja anna uuesti starterit siis läheb tööle.
Radika poolt teine pihusti toru lahti keerata siis tule sealt ainult nagu diisli vahtu. Teistes pihusti torudes pritsib ilusti diislit.
Sõidetu umbes 10 km.
Kõrgsurvepump on pragtiliselt uus sõitnud mingi 15000 km.

Milles viga?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mell56
huviline

Registreerunud 09.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 08:00 Tsiteeri

Tsitaat:

tervist minul näiteks samal auto oli nii et kuna diisel auto ise ei tõmba kütet ilusti ülesse kui otsa põhiliselt sõidetud,siis mina keerasin 10-ne võtmega selle filtri mutri lahti ja lasin süstlaga filtri täis ja siis pea pool pööret ja käis ilusti proovi samat asja.

Tervist.
Minul näiteks samal auto oli nii, et kuna diisel auto ise ei tõmba kütet ilusti ülesse, kui otsa põhiliselt sõidetud,
siis mina keerasin 10-ne võtmega selle filtri mutri lahti ja lasin süstlaga filtri täis ja siis pea pool pööret ja käis ilusti. Proovi sama asja.

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Nulu
huviline

Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant 1.9 TDI

postitati 18.03.12 09:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mell56
tervist minul näiteks samal auto oli nii et kuna diisel auto ise ei tõmba kütet ilusti ülesse kui otsa põhiliselt sõidetud,siis mina keerasin 10-ne võtmega selle filtri mutri lahti ja lasin süstlaga filtri täis ja siis pea pool pööret ja käis ilusti proovi samat asja.

Olen ka nõnda teinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mell56
huviline

Registreerunud 09.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.12 11:06 Tsiteeri
Vastus

Ma pean koguaeg nii tegema, sest muidu ta ainult lubab ja õhk vahel ja kohe sureb välja.Filter täis, siis jääb ilusti käima.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.9% - SQL: 72.1%]