Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Klubiliste kogemused alvadi.ee- ga? (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 10341)
Siim5
klubiliige

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 23.03.13 14:13 Tsiteeri

Tellinud mõned asjad sealt ja põhimõtteliselt olen rahul. Võtsin odavaimad detailid ja vastavalt sellele ka kvaliteet. C4 tagumised nurgatuled tahtsid veidike plastikujääkide maha viilimist ja tihendid tuunimist. Alumise liisturingi juhiukse liiste tuli veidike lühemaks lõigata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reff20
bännitud topeltkonto

Registreerunud 21.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 2.0 85KW

postitati 23.03.13 14:28 Tsiteeri

Bensiinipump veel töötab peale 3 kuud - peab vist rahul olema:)

Koodineeger.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ahti
klubiliige

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 24.03.13 12:29 Tsiteeri

Ostnud sealt kohapealt umbes aasta tagasi C6-le alumised udukad ja udukate ümber olevad iluvõred. Siiani olen rahul. Hinnad on küll head.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanisL
klubiliige

Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003

postitati 24.03.13 13:38 Tsiteeri

Ostsin sealt mingi 3-4 kuud tagasi C5 Avandile tagaluugi amordid. Pea 11 raha oli tk ning siiamaani töötavad ilusti. Üks hakkas mingi hetk kriuksuma,kuid vähe õli vahele ja korras.
Forsis pakuti midagi 30 euriga tk. Eks tootja teine ja puha.
Ise olen rahul arvestades hinda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
TDN
huviline

Registreerunud 22.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb 2017

postitati 24.03.13 13:54 Tsiteeri

Tellisin sealt suunatule pirnipesa, mida mujalt sai ainult pika tellimise peale. Hind odav, kiirelt kohal ja asi toimib. Soovitan küll :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
dripnoticn
huviline

Registreerunud 25.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV

postitati 24.03.13 15:34 Tsiteeri

Bemmile tellisin eelmine aasta udutuled. Sai ette pandud, esimese töötamisega oli kohe laksult klaasid udused. Möödus 2nädalat ja see "Kroomikiht" koorus sees maha. Igaljuhul minu poolt on negatiivne kogemus nendega.

lkallas
huviline

Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Coupe 2.6 V6 110kw 1995

postitati 24.03.13 15:52 Tsiteeri

Enamus jagab arvamust alvadi poolt müüdavate toodete osas. Alvadi rõhub odavusele mitte kvaliteedile ja seda peaks arvestama kui tekib mõte sealt tellida. Tellimine lihtne ja odav, kuid probleemide puhul on teenindus üliaeglane.
Kui otsite kvaliteeti odava(ma)lt siis peate mõne sõbra leidma kes ORIGINAAL varuosi müüb :)

iguaan
huviline

Registreerunud 10.02.13
Kasutaja on eemal

Auto: B7 A4 Avant 2.0T quattro 147kw '05

postitati 24.03.13 17:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lkallas
Tellimine lihtne ja odav, kuid probleemide puhul on teenindus üliaeglane.

Ise tellisin luugi amordid, koos kinnitus "kuulidega", kuid olin kogematta valed "kuulid" tellinud. Vormistas kenasti ümber, vanad jäid lattu ja paari päeva pärast uutele järele.

Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 24.03.13 18:02 Tsiteeri

Udutuled sealt soetatud. Pole midagi halba öelda, olnud küljes ca 9 kuud, ja kõik ok senini.

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 28.03.13 15:30 Tsiteeri

Tellitud pukseerkonks, sobis ilusti ning pretensioone ei ole. Kaup tuli ka kiirelt kohale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aadukesekene
huviline

Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro

postitati 28.03.13 15:54 Tsiteeri

Ei oska midagi halba teeninduse kohta öelda. Netist tellimus ja lubatud päeval oli kuller ukse taga. Tellitud sain 8L kerega põhjakate (suur keskmine plaat ja äärmised), kinnitused said originaalid võetud. Omavahel istusid asjad kokku ja originaalkinnitused sobisid samuti. Ei ütle halba ei teeninduse ega juppide kohta. Isegi mõelnud, et arvestama peab hinnaga, mis on ikka tunduvalt odavam, kui mujal. Seetõttu võib ka pisikesi apsakaid sees olla.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 28.03.13 16:00 Tsiteeri

Ise sealt tagatuled ostnud ja töötavad ilusti. Olen ka nendega suhelnud ja teenindus väga sõbralik :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Raix2
huviline

Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.8 V6 Avant atm Quattro 95a.+ 80 B3 1.6TD 89.a

postitati 30.03.13 22:07 Tsiteeri

Olen tellinud varuosi kui ka kere osi ja olen rahul.

Quattro pooleveolise vastu? Mitte mingil juhul.
TurboSlava
huviline

Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: 5X Audi 100 sedaan c4

postitati 02.04.13 14:23 Tsiteeri

Ma sain sedaani tulede asemel. Avandi tuled. Anti raha tagasi. Udukaid ja võresid tellinud. Nagu öeldud kvaliteet on kehva aga hind on vastav.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 02.04.13 14:56 Tsiteeri

Ostsin kapotiamordi, mitu korda odavam kui siin foorumis kasutatute eest küsitakse ja töötab väga hästi. Tellisin ka roolivõimu pumba, mis oli hinda vaadates juba selge, et ei sobi. Ei sobinudki, viisin tagasi ja sain kohe raha ka tagasi. Olen rahul, alati kui mingeid mõttetuid jubinaid autole vaja, vaatan ka alvadi.ee'st järgi, kas äkki neil on miskit pakkuda.

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.04.13 15:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Ostsin kapotiamordi, mitu korda odavam kui siin foorumis kasutatute eest küsitakse ja töötab väga hästi. Tellisin ka roolivõimu pumba, mis oli hinda vaadates juba selge, et ei sobi. Ei sobinudki, viisin tagasi ja sain kohe raha ka tagasi. Olen rahul, alati kui mingeid mõttetuid jubinaid autole vaja, vaatan ka alvadi.ee'st järgi, kas äkki neil on miskit pakkuda.

Mida pisem vidin, seda jaburam hind (erandiks Eints ja indr), eriti kui antud asja on võimalik originaalosa uuena osta. Tihti kipub hind olema uue jupiga suht sarnane. Siiani alvadist ostetud jubinate kvaliteet ei ole kehv, erinevad nupud-vidinad töötavad juba mitmendat aastat tõrgeteta. Jupiärikad võiks ükskord aru saada, et te servast roostetav ja kergelt mõlkis tiib ei ole 150€ väärt, kui uue B-osa saab alla 100€ eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 43.1% - SQL: 56.9%]