ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 28.10.11 22:13
|
|
|
A6 C5 turvapatjade juhtmooduli erinevused?
Masinal on turvapatjade juhtplokk tähisega 4B0959655E
Enamlevinud on erineva lõputähega bäägi juhtmoodul. Auto on pärit üleminekuajastust (2001) ja/või on talle tellitud tavapärasest erinevat
lisavarustust (turvakardinad).
Põleva turvapadjatule puhul on pakutud lahenduseks juhtmooduli vahetust, kuid sellise tähistusega "aju" kasutatuna leida ei õnnestu, kas võiks
sellise tähistusega ploki asemele sobida ka mõni teine?
Kas keegi on võimeline juhtmooduli algseadeid taastama? Tartu mehed pmst avaldasid arvamust, et võiks ja saaks, kuid jutu rahasummade juurde siirdudes
saabus ka sealt vaikus.
Kellelgi kogemusi, ettepanekuid?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 07:58
|
|
|
Nagu nüüd selgus, on sel masinal patjade juhtmooduleid rohkem, sellest ka tavapärasest erinev tähistus.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 01.11.11 08:03
|
|
|
Et autol on kaks airbagi aju või Sa pead silmas siiski suuremat hulka igniter ehk süütureid ?
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 08:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Et autol on kaks airbagi aju või Sa pead silmas siiski suuremat hulka igniter ehk süütureid ? |
A ega ma isegi täpselt ei tea?
Kas aju on siiski 1 ja sellele on eraldi järgi ühendatud hulgem süütemooduleid, kõikidele patjadele eraldi?
See loob siis natuke selgust siiski. Kui ainult sellise aju kusagilt leiaks...
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 01.11.11 15:28
|
|
|
Mis ajul viga on? Mis veakoodi annab?
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.11.11 16:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Mis ajul viga on? Mis veakoodi annab? |
Ma ausaltöeldes päris täpselt ei oskagi ütleda, nagu ma aru sain siis nn avariimälu kohapealt on puhas ning teatas lihtsalt juhtmooduli viga mida
vag-com'i abil kustutada ei saa. Oskad Sa lahendada sellise probleemi või vähemalt täpselt tuvastada? Mida see aju sellist sisaldab, et seda ravida
ei saa?
Täna uurisin lõunapoolsete audilammutajate käest ja nende varud sellistest ajudest ka tühjad.
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 01.11.11 16:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Mis ajul viga on? Mis veakoodi annab? |
Ma ausaltöeldes päris täpselt ei oskagi ütleda, nagu ma aru sain siis nn avariimälu kohapealt on puhas ning teatas lihtsalt juhtmooduli viga mida
vag-com'i abil kustutada ei saa. Oskad Sa lahendada sellise probleemi või vähemalt täpselt tuvastada? Mida see aju sellist sisaldab, et seda ravida
ei saa?
Täna uurisin lõunapoolsete audilammutajate käest ja nende varud sellistest ajudest ka tühjad. |
Arvatavasti on siis Memory Error. Seda saab ravida ülekirjutamisega aga alati ei anna püsivat tulemust. Oli üks juhtum kasutaja "audiäss" - ga, et
niikaua oli kõik ilus kuni aku talvel tühjaks läks ja viga tagasi ilmus ja niimoodi mitu korda. Teda päästis aju vahetus.
|
|
|
|