Mis siis juhtub, kui otse aknamootorile vool peale lasta? Selleks tuleb küll polster lahti võtta ja mootoripistik lahti lasta ning sinna otse akult
juhtmetega vool peale... Sai kunagi ühel Opel Omegal sama probleemiga jännatud ja seal oli süüdlane just väsinud aknamootor. Juhul kui otse töötab,
siis saad mootorivea välistada ja juhtmed, releed jms. ette võtta.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
postitati 12.10.11 18:06
Seda ma ei oska öelda, tahaks teada, kas saaksin mootorist nt kuuskandiga niisama akna lahti keerata, ehk keegi on näinud? Olen kuulnud, et osadel
autodel on selline võimalus kui elektrilisega peaks midagi juhtuma. Samas võimalus on, et mootor lihtsalt kinni siis peaks proovima küll otse voolu
anda.
Kuna NV toonklaasi panekuks aeg kokku lepitud siis isegi kui mootor või relee läbi siis A8le ma otsiksin seda 87 päeva
Wolf123
huviline
Registreerunud 27.04.11
Kasutaja on eemal
Elektrilisel katuseluugil on selline võimalus täitsa olemas, kui näiteks katuseluuk poolde vinna jääb ja paika minna ei taha, siis on võimalik see
manuaalselt kuuskandiga tagasi keerata. Usun, et leiad oma küsimusele vastuse siiski nii, kui polstri maha võtad ja asja lähemalt uurid.
Teostan Viljandis sõiduautode diagnostikat ( ka koduvisiidid ) 56267442
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
postitati 26.10.11 11:12
Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Kas keegi on kokkupuutunud veaga, et A8l ei avana tagumine aken..
Lülitis on vool olemas. Avada ei saa ei eest lülitist ega ka tagant. Samuti mingit klõpsimist kuulda pole. Lüliti valgustus muidu põleb..
Kuna plõksimist kuulda pole (teiste akendega on) kas siis akendel kõigil on eraldi mingi relee ja kas see võiks läbi olla? Ja kus too asub.
Tänud!
Mul oli sama kamm 96 a. A8-l ainult, et esimese aknaga. Pikalt arvasin et mootor on läbi või vool ei jõuagi mootorini. Võtsin kätte ja kakkusin ukse
laiali. Seal on üks väike elektron blokk mille saab pistikust/pesast välja tõmmata. Vahetasin selle bloki tagumise akna omaga ära ja asi toimis. Jah
ainult, et nüüd tagumine aken oli tumm, seda nagunii ei kasutandki.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.5% - SQL: 63.5%]