ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 17.09.11 20:35
|
|
|
Piiks 100 km/h ületamisel C5 2,5 tdi
Niipea kui spidomeetriosuti jõuab üle 100 km/h piiri kostub pikem kõvahäälne "piiks". Muidu ei olekski sellest probleemi, kuid pisipere tahab vahel
oma turvatoolis tududa ning selline pidev piiksutamine ntx tartu maantee sagedasti muutuvas kiirustevahemikus kipub unele häirivaks muutuma. Kas
kuidagi õnnestub see kiiruseteavitus annulleerida või käib kõikide signaalide vaigistamine üheskoos?
Ehk oskab keegi viidata selle masina inimesekeelsetele manualidele, eestikeelseid ilmselt ei ole? ehk vähemalt inglisekeelseid?
Tänud spetsidele!
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on foorumis
Auto: 40 TFSI
|
postitati 17.09.11 20:47
|
|
|
"Teise astme hoiatuslävi" kustutamiseks tuleb süüde väljas vajutada korraks vasakpoolsele spidonupule, siis vajutada uuesti samat nuppu kestvusega
vähemalt 2 sekundit ning seejärel hoida all klaasipuhasti hoova all asuvat reset nuppu.
Esimene astme hoiatuslävi on igakordselt seatav ja seda saab nullida sõidu ajal pikema vajutusega vasakpoolsele spidonupule.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 17.09.11 21:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
"Teise astme hoiatuslävi" kustutamiseks tuleb süüde väljas vajutada korraks vasakpoolsele spidonupule, siis vajutada uuesti samat nuppu kestvusega
vähemalt 2 sekundit ning seejärel hoida all klaasipuhasti hoova all asuvat reset nuppu.
Esimene astme hoiatuslävi on igakordselt seatav ja seda saab nullida sõidu ajal pikema vajutusega vasakpoolsele spidonupule. |
Suurimad tänud!
Mis asi on "teise astme hoiatuslävi" ning mis asi on "esimese astme hoiatuslävi"? Sry asjatundmatuse pärast, mul on seni olnud vanemad masinad
ning seni alati aktiveerunud "kolmanda astme hoiatuslävi" st militsionäär fööniga tee ääres. Kolmanda astme hoiatusläve teenus jälle on kahjuks vaid tasuline...
Edit: kuidas saab esimese astme hoiatusläve seada?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Petu
|
postitati 18.09.11 07:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Edit: kuidas saab esimese astme hoiatusläve seada? |
Sõites näiteks 90km/h ning vajutad vasakpoolset nuppu korra ning siis piiksub ta kui ületad 90km/h. Lühidalt öeldes, vajuta seda vasakpoolset nuppu
kiirusel kuna sa tahad, et ta piiksu teeks. Eemaldamiseks nagu rocket ütles, hoia sama nuppu all pikemalt(2-3s).
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.11 15:53
|
|
|
Kuidas saab seada A4 B6 teise astme hoiatust?
Esimese astme sain kätte, sõiduajal "check" nupule lühike vajutus aktiverib hetkel oleva kiiruse ja pikem vajutus nullib. Aga teine aste ?...
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 09.10.11 16:03
|
|
|
Süüde väljas hoiad Checki nuppu all. Vähemalt A8'l on nii.
|
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.11 12:28
|
|
|
jep, nii ongi. Süüde väljas hoiad "check" nuppu alla ja valid kiiruse 10-350 km/h Reset nupp keelab teiseastme hoiatuse.
|
|
|
|