Lehekülgi: 1 2 3 |
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 14.02.10 10:36
|
|
|
AC Talvepäevad Kuutsemäel 2010 järelkaja
Main event oli üle prahi! Lühike jäädvustus kah.
PS! Ülejäänud videomaterjali saab U2U abil. Ma pole suuremasi rezhissöör.
Edit: link muudetud.
|
|
|
Vihane-Tihane
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado
|
postitati 14.02.10 11:56
|
|
|
Talvepäevadel käidud. Mäkketõusu osa oli väga põnev ning ainulaadne kogemus, mida nii lihtsalt ei unusta. Korraldajatele sügav kummardus ning eks
ootame järgmist aastat.
Rehv, kasti lukk ning V8 tagatorsen tegid head koostööd ja jäin seega ka tulemusega rahule.
BLOW-JOB is better then NO JOB
|
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.10 12:10
|
|
|
Kuulsin, et üks klubiline oli ka Mazdaga jõudu proovinud.
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.10 12:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vihane-Tihane
Talvepäevadel käidud. Mäkketõusu osa oli väga põnev ning ainulaadne kogemus, mida nii lihtsalt ei unusta. Korraldajatele sügav kummardus ning eks
ootame järgmist aastat.
Rehv, kasti lukk ning V8 tagatorsen tegid head koostööd ja jäin seega ka tulemusega rahule. |
Video
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
Vihane-Tihane
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado
|
postitati 14.02.10 13:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
ootame järgmist aastat.
Rehv, kasti lukk ning V8 tagatorsen tegid head koostööd ja jäin seega ka tulemusega rahule. |
Video |
Tänks
BLOW-JOB is better then NO JOB
|
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 14.02.10 14:44
|
|
|
Kusjuures...nähes linki Presidendi suusalift, aimasin kohe et tegu antud A8-ga
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 14.02.10 15:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
Video |
Tänks |
"See on hull vana, raisk!"
Kellelgi sellest nõlvast mõnda kaugemalt ja loodis kaameraga pilti pole? Sellisena vaadatuna ei saa tõusunurgast erilist muljet. Näib suht lauskmaana,
kuigi tegelikult see nii pole.
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
lorenzo
klubiliige
Registreerunud 05.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: B7 avant quattro, 2x 82' Ford Capri
|
postitati 14.02.10 16:10
|
|
|
Suured tänud meeskonnale, et üldse selline asi ette võeti. Väga vinge üritus oli.
Teiste sõite vaadates jõudsin järeldusele, et gaas põhjas lõpuni välja oli edu võti. Loomulikult mängis suurt rolli ka rehvi valik.
Kahjuks tuli see järeldus alles siis kui omad sõidud sõidetud.
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 14.02.10 16:13
|
|
|
Sai siis tuldud ka pärnust seda vaatama ja ei pidanud kahetsema, vihane pani oma 200 ikka päris vihaselt sealt mäest üles Selliseid üritusi võiks veel toimuda.
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 14.02.10 16:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
"See on hull vana, raisk!" |
Kui see video ära lõppes ja rahvas naerma pahvatas, tuli kuskilt lause, et nii ei sa aega mõõta, kui finišijoon ületatakse rattad maast lahti. Alt
vaadates tundus küll, et tuli õhulend ära.
Enda tulemus tuli küll üllatusena - kuna teiste sõite vaadates, kuidas masinad piirajas paukusid - liikusid nad minu silmis küll kiiremini. Esimesel
sõidul siis korraks tuli ka õhulennu tunne ja "lift" asendis padjad käisid põhja ära - sai korraks isegi pidurit veel tallatud. Teine sõit sai
lõpuni gaasiga välja meelitatud.
Võitis see, kes asjasse ka põhjalikult süvenes - kui selle lõigatud rehviga ei oleks parimat aega tulnud, no siis ma ei tea - õnnitlused veel Ülarile
põneva sõidu eest.
Jälle ühed päevad, mis meelde jäävad!
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.02.10 17:12
|
|
|
Ma ei tea, kuidas teised võtsid esimest sõitu aga mina näiteks kompasin maad, et kas ja kui ohtlik on. Pidin ju selle autoga koju ka sõitma.
Esmaspäeval tööle sõitmisest rääkimata. Teises sõidus otsustasin lajatada aga see oli üks suur müstika. Sõitsin, kuidas sain aga minekut ei olnud.
Mingi erikrdi anomaalia. Keset järsemat nõlva võtsin käigu välja ja panin uuesti sisse ning alles siis tuli minek. Nii öelda kolmandas sõidus toimis
auto nii nagu pidi. Oli minek ja oli kiirus aga seda ma ei sõitnud enam aja peale, vaid fiilingu peale, ja lõpuni peal ei hoidnutki. Läksin sellelt
ürituselt fiilingut saama ja selle ka sain.
Aga üldisemas plaanis mõtlesin täna selle nädalavahetuse peale, ja mõtlesin seda, et krdi kihvt on sellise seltskonnaga nädalavahetus veeta!
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 14.02.10 18:43
|
|
|
Mina ka tänan korraldajaid vahva nädalavahetuse orgunni eest!
Erinevate majade saunad, autode mäkketõus ja snowtubing olid väga lahedad, järgmine kord äkki saan suusad või laua ka alla.
Lisaks tänud Fugitive'le transpordi eest
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 14.02.10 18:48
|
|
|
Mis Fugi'l juhtus? Ei osalenud (väike soojendusjääger päevast veel sees vms) või ei vedanud tipuni välja?
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 14.02.10 18:57
|
|
|
Ei vedanud tippu välja, rehv on vana ja väsinud ja viimasel tõusul üritasin igatepidi meelitada aga käis rattas tühjalt ringi. Ei õnnestunud mul mitte
kuidagi hoogu sisse saada, et üles ronida ja mõlemad korrad jäin samasse aukku kinni. Positiivne on aga see, et üldse nii kaugele jõudsin. Algul
polnud üldse usku, et monomähkija kuskile jõuab. Üritus oli 5+. Tänud korraldajatele!!
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 14.02.10 19:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AudiTeam
Enda tulemus tuli küll üllatusena - kuna teiste sõite vaadates, kuidas masinad piirajas paukusid - liikusid nad minu silmis küll kiiremini. Esimesel
sõidul siis korraks tuli ka õhulennu tunne ja "lift" asendis padjad käisid põhja ära - sai korraks isegi pidurit veel tallatud. Teine sõit sai
lõpuni gaasiga välja meelitatud. |
Sul oligi vaja teisel sõidul näidata ju millest sa tehtud oled
Järgmine kord kui kast korras saab ise ka proovida vast
Korraldajatele ja loomulikult ka seltskonnale suured tänud, kõva üritus! Ma olen üle kere haige lauatamisest, täna lasime ka mingi kolmeni välja
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 14.02.10 21:37
|
|
|
Väga äge oli, tänud inimestele, kes selliseid üritusi võtavad vaevaks korraldada. Ise käisin see aasta esimest korda ning peamiseks põhjuseks just see
mäkketõus. Kahjuks (õnneks) järgmistel aastatel peab vaatama järsema(d) nõlva(d). Ise asetsesin raja keskel videokaameraga ning tänu faktile, et ma
sellest filmimistegevusest mütsigi ei tea, pidin kogu aeg paaniliselt kõike läbi pisikese LCD jälgima. Seetõttu ei teadnud ma kohati isegi seda, et
mis auto möödus Ja nagu näha, käis nelivedustel see asi u. 20 sekiga.
Kamaluga respekti jagaks:
1. Meekas - sahistas oma esivedusega kohe esimese masinana ülesse välja ning seal allpool oleva hüpeka peal seisnud kaader ohkas pettunult, et "tuleb
kõrgemale ronida..." Nimelt oli vahetult enne tulnud sealt kommentaar, et "vot umbes siiani saavad". See oli stardist mingi 100 meetrit.
2. Vihane Tihane - ehe näide, et kui midagi teha siis korralikult. Mees valmistas end ette ja tuli ning tegi ära. MOTT. Lisaks aitas mul viia oma
isikliku saunaskäigu rekordi hommikul kella viie peale. Tänud sulle!
3. Raigo - krt A8´ga põhjagaasiga mäkketõus on omaette tase Mõni ei
julge poeparklassegi seda parkida aga osad lasevad asja vajadusel hüpesse
Lisaks vedas mu Tallinnast kohale ja pärast tagasi ka.
4. Makule tänud, kes võttis kõrvale, et "koonused ülevalt ära tuua". Ajaks 18 sekki aga arvesse ei läinud. Elame üle.
5. Oma maja rahvale, teiega oli tore. Eriti kiidaks Liivit ja head pada. Ja Rass, järgmine kord pane magades truss ikka jalga
6. Friday Night PartyCrew - eesotsas agitaatorite Marje ning Gerlyga (aka Assa Mait). Loomulikult ka kaastantsumehed Reimo, Rainer ja Ülar Kate´le (appi mehed pange nüüd plikale käpp peale, mis teil viga on!??)
lisarespekt kohvi, pannarite ja kurat teab veel mille eest. Ja Iff, järgmine kord jõuad kaugemale- pole hullu.
7. Edu ja omamoodi kaastunne Tonnyle, kelle ürituse rikkus osaliselt täna hommikul ära üks 2000,- maksev Mazda.
|
|
|
|
Riimak
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Gooooooolf / Riisirakett
|
postitati 14.02.10 21:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ICE
Ja Rass, järgmine kord pane magades truss ikka jalga |
Eelmine aasta epic, see aasta Rass - "show must go on"
Aga üldiselt, väga äge oli. Mäkketõus oli ehk veidi pettumus, kuna ootasin rohkem kinnijäämisi ja veidi hõredamalt üles jõudmisi. Kuid lahe sellegi
poolest. Eriti 2 momenti, kus Raigo enne lõppu pidureid vajutas ja teisena, kus Tihane hüppesse läks.
Taaskord väga hästi korraldatud üritus ning jääme lootma, et suvekad see aasta ära ei jää
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
epic
klubiliige
Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.02.10 08:46
|
|
|
Noh, järelikult töötab "ühe teise mehe" energiasammas paremini kui Audi 2,2T mootor. Kuigi mäkketõusu ei saa mootori kaela ajada, lihtsalt ise
sõitsin sealt üles nagu pensionär, kuna kartsin et lööb karteri maha. Tegelikult polnud asi nii hull. Aga noh, korralik põhjakaitse alla ja peaks
mureta olema. Mis puudutab Vihase-Tihase sõitu, siis see oli ikka konkreetselt ülesmäge-dragrace, käiguvahetused kah sama kiired kui lennuväljal.
Väga hea üritus jällegi, me istusime Ramoniga pühapäeva hommikul 6ni ja arutasime asja . Kahju ainult Tarmost ja Priitpoisist, kelle auto ei läinud hommikul mingil põhjusel käima enam.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 15.02.10 17:34
|
|
|
Naised olid nii tublid (tegelikult üks neist), et isegi lubasid Makule kell 09:00 hommikul seksi aga Maku, vana inimene, unustas ja magas sisse ja Jürarrak ei tuletanud talle meelde, kuigi pidi.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |