Foorumi logo

Valuvelgede sobivus,värvimine ja lakkimine
MisterX - 03.03.03 20:28

Tere audiclubiliige!
Ole hea ja aita kui oskad. Nimelt ostsin hiljuti AUDI 100 AVANT 2,3 88.a (sigar) valuveljed 15 tolli, 7 tolli laiad ja 4x108 mõõt firma SONAR-i omad.
1) Kas on võimalik AUDI 100 AVANT alla panna 15 tollist valuvelge, kui on peal rehv mõõduga 205/60/15 (kas vastu käima ei hakka),kas kellelgi on kogemusi.
2) Velg vajaks ka vähest iluravi (uus lakk peale) , kas oskaksite öelda kohta Tartus või Tallinnas , kus värvitakse ja lakitakse mõistliku hinna eest valuvelgesid.
Aitäh!

audi-äss - 04.03.03 00:55

kle sa vist helistasid mulle täna!!!: irw.. mul tuttav tüdruk võttis vastu ja rääkis kas sa värvid velgesid?:P irw.. ma ütlesin vale nr:D ok see selleks...!!! värvimise kohta ma ei tea midagi... ega lakkimise kohta ka.. aga 205/55 15" ja auto on ka 100 avant 80ndad, liigub ilusasti, vastu ei käi küll!!

MEEMEES - 04.03.03 06:36

205/65/15 võid julgesti alla panna.Endal ka sigar ja taga on suvel 225/65 /15 ja vastu ei käi kuid laiemat ka alla ei sa panna.,nii et lase käia:D

indro - 19.05.03 11:00

Ei hakka uut teemat tegema, küsin siinsamas.
See on küll juba vist kajastatud teema aga mure oleks siis valuvelgede värvimisega.

Kas oskab keegi soovitada konkreetseid tegijad, kes liivapritsitaks, pahteldaks, pulbervärviks ja lakiks velgi.

Samas 400.- eeku velg on nagu natsa kirves, kui uued veljed võiks sebida 5k
eest.

Kui odavamalt kuskil ei saa, siis äkki keegi oskab vähemalt mõnda kohta soovitada, kus saaks liivapritsida ja pulbervärvida.

80quattro - 19.05.03 13:32

205/60 R15 On tehase poolt lubatud ôige môôt

ZZZ 705 - 10.06.03 16:01

Kah ei teeks uut teemat aga mure järgmine: kas keegi on lasknud valuvelgi sirgeks ajada, kui on sooviks teada palju maksaks, kus tehakse ja tulemus. Võib-olla kellelgi kuskil tutvus?

QUATTRO - 10.06.03 17:31

Ise lasin oma rullid sirgeks ajada Türil,kuna tallinna vennad olid nii kõvad võllid et tahtsid kilo veljest saada:mad:
Helista sellel numbril ja küsi Heikkit
05091844.
Ainus miinus on see,et kutt käib kord nädalas tallinnas ja siis võtab veljed kaasa,tagasi saad vädala pärast umbes.Minul läksid 4 velge 800.- ja sisemised servad olid ära ainult,töö kvaliteediga olen rohkem kui rahul :D

raigo - 10.06.03 19:27

Mnjah
Oleneb kui kõveras velgo,sellest sõltub hind muidu ma tean kus tehti väike kõverus 500 eest ära.nr siis selline asub Tallinnas :)
kummi ott 6465005
05021921

MarkoC - 10.06.03 23:25

valuveljed ja liivapritsiga kallale ???
biig sry, kui miskit valesti aru olen saanud... plekkvelg ise asi, aga valu ?
olen kuulnud mitmest rehvikojast, et sellist asja mohe mitte tsiviliseeritud inimesed ei tohix teha ...

janek - 11.06.03 05:29

Tehakse ka valuveljed liivapritsiga puhtaks. Muidu ei pääse ju igalepoole liivapaberiga vahele. Siis lendab mingi aine selga ja siis pritspahtel, siledaks ja siis värv ja lakk. Tartus tean üht poissi kes tegeleb velgedega, kui oled huvitatud siis võin ka numbri anda või võid temaga ka siin foorumis kontakteeruda. Nimeks weix. :)

margus - 11.06.03 07:31

Kusjuures Tartus tahaks küll midagi oma velgedega ette võta. Seega number või aadress oleks abiks küll.

meim - 11.06.03 20:15

Tartus on onne tanaval mees kes teeb sul 300 eeguga velje sirgeks ja keevitab kui vaja,ning riia tanaval on koht kus 160kr tk lastakse liivapritsiga puhtaks varvitakse lakitakse ja kuumkambri kuivatus.NB Itaalia valuvelgedega ettevaatust need on poorsed ja neil voivad valuvea augud jaada

margus - 11.06.03 21:26

Tsitaat:
Esialgne postitaja meiemees
Tartus on onne tanaval mees kes teeb sul 300 eeguga velje sirgeks ja keevitab kui vaja,ning riia tanaval on koht kus 160kr tk lastakse liivapritsiga puhtaks varvitakse lakitakse ja kuumkambri kuivatus.jaada

Njah, aga kus täpsemalt?
Mul endal all Audi originaalveljed ja ei tahaks eriti vahetada kah!

meim - 11.06.03 21:55

No issand jumal see ei olnud eile kui ma seal kaisin aga OK.Soidan homme labi vaatan tapse aadressi,

Jürarrak - 12.06.03 04:46

Mina lasin oma velje sirgeks teha ja keevitada Harju Rally Team-is Keilas, kus Raidami-Lepiksoni evosid tehakse. Mul läks velg maksma 200.- eeku.

meim - 12.06.03 10:16

Soitsin tana labi.Onne tanaval neid parandajaid ei ole.Aga silt oli valja ja utles et uus aadress Kastani 183b ja telefon 05204314.Pulbervarvimine on alles ainult liivapritsi enam ei tee.Aga nad suunavad,kus tehakse.Pulbervarvimine maksab 60 eeku velg,Asub Tartus Riia tn endise taksopargi ouel.Kui tuled Riia maest ulesse siis vasakut katt peale kino on kiirabi ja kohe kui nende aed loppeb naed ouepeal halli maja kus on autoremont jne.Soidad oue pealeja hoiad paremale niipalju kui voimalik et hallist majast mooda saad taha garaazide juurde.Seal on suur silt valjas.

m1ra - 09.07.03 19:27

Mul 80 ja 205/60/15. ise olen maru rahul, aga esivanem siin mõtleb et talveks plekkveljed, et tule odavam:mad:
eks siis näis kuidas situatsioon laheneb. ei tahaks kuidagi oma velgedest loobuda. mu kallikesele lihtsalt teised ei sobi:P

raixxx - 11.07.03 06:16

tean tartus liivapritsi ja velgede v2rvimist aga kuidas nad v2rvivad ei ole kursis, aga kui huvi on siis ´ytlen ka numbri.

allans - 11.07.03 06:23

Tallinnas õigemini Sauel on üks metallifirma kes puhastab ja värvib velgi töö hästi korralik ja vastupidav hind vist75eeku velg

Kotkas - 25.09.03 17:23

Tsitaat:
Esialgne postitaja allans
Tallinnas õigemini Sauel on üks metallifirma kes puhastab ja värvib velgi töö hästi korralik ja vastupidav hind vist75eeku velg

Kuskohas sauel? Kas 75 eeki velg kuidagi liiga odav ei ole? Kas värvi ja laki hind on ka selle hinna sees?

Tomm - 13.10.03 20:16

oleks ka sellest saue kontaktist huvitatud

Tomm - 02.11.03 09:32

Nii jagaks siis teema kohast infot.
Soetasin endale talveks siis teised valud ja otsisingi sellise pilguga et oleks väga räämased, et saaks soodsa hinnaga;)

Eelnevalt uurisin põhjalikult rehvi puhastamist ja pulbervärvimist.
Tulemus: Arco AR Sauel enamvähem ARK kõrval , vasakul teepoolel.
Hind: 1 velg, 85.- liivaprits ja 85 pulbervärv(spets velje pulber millega värvitakse SCANIA velgesid, mees ise soovitas)
Kokku 4 velge 680.- eeku
Tel. 06709171 ja mob 05067058
Tulemus: Tehti ära paari päevaga ja minu jaoks parim lahendus:)

Kotkas - 15.11.03 16:06

Kuidas see liivaprits siis ikkagi mõju alumiinium velgedele? Kas rikub või ei?

Tomm - 16.11.03 15:55

Tsitaat:
Esialgne postitaja Kotkas
Kuidas see liivaprits siis ikkagi mõju alumiinium velgedele? Kas rikub või ei?

Ennem kui veljed viisin , olid nad väga kehvas seisus, värv koorus ja oli seal ise mingi sprayga värvitud. Kui kätte sain siis võin julgelt väita , et nägid päris head välja ja mingit liiva terade jälgi küll ei näinud.
Sõber veel küsis, kui nägi, et kas ostsid uued veljed:D

sven66 - 31.12.05 12:36

Vaja teha velgi Tartus. Asjaga suht kiire! Keegi võiks mõne telefoni numbri siia poetada:P

audi4ever - 31.12.05 13:08

Värvigruppi liivapesusse ja pulber värvimisse tähetänavale

Kaaku - 31.12.05 14:50

Kuna teema juba upitud on, siis viskan paar sõna selle Arco kohta Sauel.
Nimelt sõber käis seal oma velgedega max pool aastat tagasi...tehti küll ära kui võiks öelda, et halvasti. Värv oli kuidagi imelik ja veljed olid täiesti tuhmid(oli vaja läikivaid).
Kokkuvõttes maksis sõps peaaegu topelt hinda ning lasi uuesti teha tuttaval, kes tasapisi oma garaazis nokitseb.
Tulemus oli väga kena ja ilus ning tunduvalt parem Arco tööst.

spcvnd - 18.03.06 11:34

tõstaks vana teemat jälle kuna kevad saabumas ja soolad-kloriidid kadumas teedelt... oleks vaja velgedele iluravi teha pisut.

teeks väikse kokkuvõtte firmadest kes sellist teenust pakuvad, endal ei tule hetkel ühtegi meelde...:( ilmselt pole ma ka ainuke kes sellist teenust vajab.

loomulikult on oodatud ka kogemused teenustega mida on pakutud. mainiks veel ära, et ei oota selliseid pakkumisi kes päris paari soti eest töö ära teeks, sest tahan ka kvaliteeti. ;)

Aiku - 25.03.06 15:50

Ka väike mure. Sai siis ka valud muretsetud. Rehve peale pannes selgus ,et kolm velge on sisemisse külge lõõgi saanud. Õnneks andis tasakaaludega enam- vähem tasakaalu saadud . Paigaldaja ütles ,et kui sõites tunda ei anna ,siis anna aga minna. Olen nüüd nendega üle 300 km. sõitnud ja ei oskagi midagi arvata. Mõnel kiirusel tundub nagu oleks mingi vibra ,samas aga kaob jälle ära. Mida teha`?

syo - 29.03.06 12:40

kas pärnus ka keegi teeb sellist teenust?

Igatahes velje sirgendamine toimud as EHIMET is aga just värvimine huvitab.

Tänud

rass - 30.03.06 09:31

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Kuna teema juba upitud on, siis viskan paar sõna selle Arco kohta Sauel.
Nimelt sõber käis seal oma velgedega max pool aastat tagasi...tehti küll ära kui võiks öelda, et halvasti. Värv oli kuidagi imelik ja veljed olid täiesti tuhmid(oli vaja läikivaid).
Kokkuvõttes maksis sõps peaaegu topelt hinda ning lasi uuesti teha tuttaval, kes tasapisi oma garaazis nokitseb.
Tulemus oli väga kena ja ilus ning tunduvalt parem Arco tööst.

Ütled ehk ka mis selle tuttava juures ühe velje tegemine maksab ning mingi kontakt ehk ka.

RacerX - 25.07.06 06:33

Tõstaks siis jälle teemat, kuna oleks vaja enne reedet 28 juuli kiiresti teha velgedele iluravi. Kas keegi teab mõnda kohta kus korralikult ja mõistliku hinna eest veljed üle värvitaks?

Harry_R - 26.02.08 14:55

tõstame!
Kus ja mis hinnaga saaks 17" valuveljele uue ilme?Tegelikult ei ole asi hull,aga kui hind on mõistlik,siis miks mitte.

j2mis - 26.02.08 16:27

Kas Hiiumaal või Haapsalus on ka mõni koht kus valuvelgi keevitatakse, sirgendatakse ja värvitakse ?
Mul on 1 16" velg mis vajaks 5-6cm keevitust ja teine 16" velg mis vajaks servast natuke sirgeks ajamist(üle kivi sõidetud).

Oleksin tänulik kui keegi jagaks infot!!!!

Fugitive - 26.02.08 17:32

sauel on firma nimega arco ar. just lasin oma veljed seal ülevärvida. hind on 120.- per velg kui tahad krundi ka alla siis on 2x120.- neil on liivaprits ja muu asi olemas. jutt käib pulbervärvimisest.

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry R
tõstame!
Kus ja mis hinnaga saaks 17" valuveljele uue ilme?Tegelikult ei ole asi hull,aga kui hind on mõistlik,siis miks mitte.

warp25 - 27.02.08 18:07

Olen näinud neid Arcos tehtuid velgi ja tulemus on jube.Liivaprits teeb veljed krobeliseks ja pind ei jää sile.Värv on ka mingi odav,millel tera ei läigi.Veljed jäävad tuhmid.Või on viga lakkis,mis samuti ei läigi.Ja krunt tuleks kindlasti vahele lasta enne värvimist.

Harry_R - 27.02.08 18:12

ütleme nii,et see suvi veel sõidan nende velgedega nii nagu nad on,sest maha on koordunud kõigest lakk.Talvel vaatame,mis saab.
Minu poolt seega teema ammendatud.

Fugitive - 27.02.08 19:49

Tsitaat:
Algselt postitas: warp25
Olen näinud neid Arcos tehtuid velgi ja tulemus on jube.Liivaprits teeb veljed krobeliseks ja pind ei jää sile.Värv on ka mingi odav,millel tera ei läigi.Veljed jäävad tuhmid.Või on viga lakkis,mis samuti ei läigi.Ja krunt tuleks kindlasti vahele lasta enne värvimist.

ütlen sulle nii, selleks et pind sile oleks tuleb algul katta veljed krundiga - minuomad on siledad nagu klaas. ja värvivalik on neil niivõrd suur, et igaüks ise otsustab millega värvida. saab veljed ka läikima panna jne. kui sa oled ainult ühte eksemplari sealt näinud siis ma võin öelda, et sa pole midagi näinud. mulle müügimees näitas ilusti hunnik pilte ja mõned veljed läikisid ja mõned olid matt värviga värvitud. ise valisin matt varianti ja jäin väga rahule.

j2mis - 11.03.08 10:45

Kas Haapsalus tegeleb ka keegi valuvelje keevituse ja sirgendamisega ?

malone32 - 31.03.08 13:49

Tere! Oskab keegi järsku öelda, kas Põlvamaal ka keegi tegeleb valuvelgede eeltöö,värvimise ja lakkimisega?

tanelr4 - 13.04.08 14:30

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Ise lasin oma rullid sirgeks ajada Türil,kuna tallinna vennad olid nii kõvad võllid et tahtsid kilo veljest saada:mad:
Helista sellel numbril ja küsi Heikkit
05091844.
Ainus miinus on see,et kutt käib kord nädalas tallinnas ja siis võtab veljed kaasa,tagasi saad vädala pärast umbes.Minul läksid 4 velge 800.- ja sisemised servad olid ära ainult,töö kvaliteediga olen rohkem kui rahul :D

jah sealt võib muidki al töid küsida, isegi custom kolbe teevad :P

wilson - 08.08.08 20:27

küsiks siis kiire pakkumise,ehk oleks kellegil võimalus ära teha 4x 17" 10 veljed.puhtaks ja uus värv kah selga :P

jõuvanker - 27.10.08 19:09

Arco Sauel ei tegele enam liivapritsiteenuse pakkumisega, pulbervärvimine toimib endiselt.
Ehk Tallinnas keegi lahke veel jagab liivapritsiteenust?
Kontaktid teretulnud.

priit - 27.10.08 20:32

Viimati kasutasin 2008.a. suvel Männikul mingite venelaste teenust.
Pilt 1

Männiku busside lõpp-peatusest paarsada meetrit edasi ja siis paremale. :P

Tarmps - 29.10.08 19:20

Teen audodele keretööd ja värvin,samuti ka veljed ja muud asjad mida saab värvida.
tartu
Tarmo 5240361

lkallas - 09.03.09 14:48

Tartus Teeb velgede remonti, puhastamist, eeltöötlemist, värvimist ja lakkimist ka HINKUS

www.hinkus.ee

hinnaks 500.- velg

portos - 09.03.09 19:26

Tahaks ka näha neid hinkuse värvitud velgi.

Märkus moderaatorilt: Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus läheb kustutamisele! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit.

Kuits - 09.03.09 19:36

Kas keegi teab ka Tallinnas mönda kohta, kus saaks velgedele uue kuue kaela visata?
Igatepidi sobranud, kuid hetkel kahjuks tulemusteta.

lkallas - 10.03.09 05:29

Tsitaat:
Algselt postitas: portos
Tahaks ka näha neid hinkuse värvitud velgi.

Kõige lihtsam on minna kohapeale ja küsida näidist.

Veel on Tartus selline koht, hindasid ja töö kvaliteeti ei tea öelda.

V.V.S.Grupp OÜ

Aadress
Tähe 114, 51013 TARTU

Telefoninumber
5290061, 5215535

Elektronpost
bronto1@hot.ee

tegelevad järgmiste töödega: Metallpindade käsitlemine
Tööstuslik liivapritsimisteenus, värvimisteenus
Velgede kroomimine, värvimine
Veljed, liivapritsimine, metallpinnad

Võib proovida ka JÕGEVAL teha lasta

OÜ Jorla Auto, Piiri 10 Jõgeva
tel (+372) 53 414 539

Veel on selline koht:

Priaal OÜ

Tamme 33, TÕRVANDI,
Ülenurme vald 61701
TARTUMAA
www.priaal.ee

TALLINLASTELE:

Automaaler.ee OÜ
Aadress: Ädala 4, 10614 Tallinn
Telefon:
+372 6 727 431
+372 50 32 659
E-mail: automaaler@automaaler.ee

Üldiselt võib küsida igast värvimistöödega tegelevast kohast kas nad velgi töötlevad ja värvivad. Iseasi milline töö kvaliteet on.

Lauri_O - 10.03.09 06:07

kambjas on üks firma mis tegeleb velgede kroomimise ja värvimisega,kroomimise hind oli 2700 jooks.tel.5290061;5215535

lkallas - 11.03.09 05:43

Tsitaat:
Algselt postitas: algajatar
kambjas on üks firma mis tegeleb velgede kroomimise ja värvimisega,kroomimise hind oli 2700 jooks.tel.5290061;5215535

See on see sama V.V.S.Grupp OÜ - neil kontor Tähe tänaval ja töökoda Kambjas. Vähemalt ärikataloog annab sellist infot :)

lkallas - 18.03.09 16:39

Kasutaja cpe pakub ka teenust:

Valuelgede värvimine, viimistlemine, pahteldamine. Audiklubi liikmetele soodustus -20%
Hinnad:

15" 1 velje hind:300 (lihvimine, pahteldamine, värvimine)
16" 1 velje hind 450 (lihvimine, pahteldamine, värvimine)
17" 1 velje hind 600 (lihvimine, pahteldamine, värvimine)

Kontakt: 55683321

Tehtud tööd: http://album.ee/user/467599

huljes - 19.03.09 07:40

Pildid veid kehva kvaliteediga, kuid usun, et tulemus võib hea olla.
Esitaksin siinkohal järgmise küsimuse. Kui palju maksab plekkvelgede värvimine?
Mure selles et talvel kulgen niivõinaa plekkide peak kuna ilusatest orig. valudest hakkab lihtsalt kahju, kuid ei meeldi see nõme must värv ja ilukilbi variant. Tahaks saada veljed puhtaks vanast värvist ning ilusti viisakalt matiks hõbedaseks. Kui palju selline töö maksta võiks? Või on odavam uued plekid otsida hõbedased(ei tohiks vist väga kallid olla)

portos - 19.03.09 16:51

Tsitaat:
Algselt postitas: huljes
Pildid veid kehva kvaliteediga, kuid usun, et tulemus võib hea olla.
Esitaksin siinkohal järgmise küsimuse. Kui palju maksab plekkvelgede värvimine?
Mure selles et talvel kulgen niivõinaa plekkide peak kuna ilusatest orig. valudest hakkab lihtsalt kahju, kuid ei meeldi see nõme must värv ja ilukilbi variant. Tahaks saada veljed puhtaks vanast värvist ning ilusti viisakalt matiks hõbedaseks. Kui palju selline töö maksta võiks? Või on odavam uued plekid otsida hõbedased(ei tohiks vist väga kallid olla)

plekid võib ju liivapritsi viia ja siis otse pulbrisse.saab ilusad matt hõbedad

huljes - 19.03.09 17:09

Küsisin hinda tegelikult?

umi - 10.02.10 21:33

Kas Pärnus ka keegi tegeleb valuvelgede eeltöö,värvimise ja lakkimisega?
Suvi:D varsti tulekul ja laseks ennem rehvivadetust korda teha.

kristo80 - 13.02.10 01:40

Käis korra mõte peast läbi, et värvida oma Bolerod mustaks. Sellest ka küsimus, kas kellegil on pilti tumedast bolerost, tahaks teada kas üldse kannatab kriitikat tume Bolero.

Hb4avant - 13.02.10 09:04

Sobitada saate siin :)
http://www.avtogumi.com/sim/sim_en.html

OttOlesk - 17.11.10 14:26

Äkki keegi oskab arvamust avaldada.
Kas sellise velje värvimine ja lakkimine selliseks on võimalik ja kas pärast on võimalik see värv niimoodi maha võtta, et aluspind jääks kahjustamata ja selliseks nagu algul oli või on tehtud töö juba pöördumatu?

erki.t - 17.11.10 14:40

Kui tahad ta nö prooviks üle värvida mine osta ehituspoest vesialuselist värvi ja lappa keskosa üle... kui ei meeldi siis survekas kätte ja sirinal puhtaks. Kui peab pikemat vastu pidama, lase üle kleepida... tulemus pole päris värvimisega võrdselt hea aga peab vastu kasutamist igasuguste ilmastikuoludega ja hiljem on rohke ajalimiidi olemasolul võimalik teip pealt maha nokkida.

OttOlesk - 17.11.10 16:08

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Kui tahad ta nö prooviks üle värvida mine osta ehituspoest vesialuselist värvi ja lappa keskosa üle... kui ei meeldi siis survekas kätte ja sirinal puhtaks. Kui peab pikemat vastu pidama, lase üle kleepida... tulemus pole päris värvimisega võrdselt hea aga peab vastu kasutamist igasuguste ilmastikuoludega ja hiljem on rohke ajalimiidi olemasolul võimalik teip pealt maha nokkida.

Seda varianti proovin kindlasti ühe velje peal algul, aga küsimus ikka see, et kui näiteks aasta aega mustad veljed olnud ja ära tüüdanud, kas siis võimalik taastada originaal väljanägemine ainult värvi maha võtmisega mingi ainega või tuleb pinda enne värvimist nii palju töödelda, et algse väljanägemise taastamine ei ole enam mõtekas?

Black - 17.11.10 16:34

Jah, matistada tuleb ikkagi enne, et uus värv nakkuks ja pärast värvimist on kihte juba raske eraldada.

Kui matistamise asemel vaha või silikooniga enne värvimist üle tõmbad, siis on ehk aasta pärast juba jälle sobivaks koorunud. :)

lepmaa2 - 17.11.10 19:44

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
sauel on firma nimega arco ar. just lasin oma veljed seal ülevärvida. hind on 120.- per velg kui tahad krundi ka alla siis on 2x120.- neil on liivaprits ja muu asi olemas. jutt käib pulbervärvimisest.

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry R
tõstame!

Aga kjas ei oska öelda seda et kas nad ka velgi poleerivad ja mis hinnaga?? mul 17" sügava randiga veljed ja randi osa tahab poleerimist saada uuesti.
Kõiksugu info selliste teenusepakkujate kohta on väga teretulnud..

hamlet - 06.03.12 11:57

Kas Tartu kandis on kedagi kes teeks veljele nn. black crome look välimuse või mis iganes see on.Hõbedane värv mingi ja tume lakk ilmselt?

csi635 - 12.03.12 12:47

Tsitaat:
Algselt postitas: Hb4avant
Sobitada saate siin :)
http://www.avtogumi.com/sim/sim_en.html

Ja siin kah: :D
http://www.wheelrack.com/upgrade_garage/start.jsp

hamlet - 24.03.12 10:26

Avant Garde M310 VW Wheels
Matte Black w/ Machined Face

http://www.modbargains.com/Avant-Garde-310-VW.htm

...sellelt leheküljelt.Kas on olemas mingit valmis värvisegu mis oleks sellele võimalikult sarnane?
Või gunmetal-i sarnane valmis värv?

Mr.E - 01.04.12 17:49

Jätkaks siis teemat,
Sai ostetud siis 17" veljed, mis on veits haiget saanud, oleks vaja enne alla panemist veits töödelda.
Keegi teab Tartus mingit kohta, kus siis liivapritsi/soodapritsiga üle lastakse, pahteldatakse?
Värvimis kohta on pmst olemas, aga kui keegi teab, kus tehakse hea hinna ja kvaliteediga tööd, siis võib seda ka soovitada.

hamlet - 02.04.12 06:11

Äkki on kellegil tel.nr selle koha kohta mis Tartus Võru tn.põrnikas katusel? Velje keevitus/sirgeks ajamine.

Korras!

audi_a4_v6 - 02.04.12 07:15

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Äkki on kellegil tel.nr selle koha kohta mis Tartus Võru tn.põrnikas katusel? Velje keevitus/sirgeks ajamine.

http://www.aalux.ee/?ca=tartu