Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Paluks abi seoses makiga:P (Vastuseid: 15 | Vaatamisi: 3812)
KKikas
huviline

Registreerunud 08.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 19:52 Tsiteeri
Paluks abi seoses makiga:P

Tere.
Mul selline lugu, et auto seisis pikka aega ja aku vaga. Nüüd jälle ok, aga kuidas ma maki jälle tööle saan.. Seal on kiri SAFE ees ja ma ei oska midagi edasi teha..Kas on mingi kood vms?Auto muidu A4 1996 aasta. ja originaalmakk ikka. Oskab keegi aidata?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 19:59 Tsiteeri

Koodi kindlasti vaja, kui see on teada, siis kuidas sisestada vaata SIIT

Või siis vähemalt pane kirja, mis mudeliga tegu

Ilmselt Sul

Audi Delta

http://www.ertasvc.ru/upload/bd/ru/20080227092659_img.jpg

Kui jah, siis koodi olemasolul:

Koodi sisestus:
Lülita makk sisse. Ekraanil SAFE
Vajuta korraga nuppud FM ja DX ja hoia 2-3 sek. nii kaua kui ekraanile ilmub 1000.
nupude 1-2-3-4 abil sisesta kood. Siis kui ekraanil näed õige koodi vajuta taas FM ja DX 2-3 sek.
Makk hakkab tööle
Ära proovi ehku peale koodi sisestada, lased makki lukku, siis pead mingi 2 tundi ootama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 24.08.10 20:03 Tsiteeri

Autoga kaasas olevas raadio raamatus on kood kirjas ja kuidas sisestada. Kui kadunud siis esindusest saab kah raha eest. Kui Tartu satud võin numbri anda kes sel aitab väikse raha eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKikas
huviline

Registreerunud 08.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 20:09 Tsiteeri

Mudel on AUDI A4 AVANT B5 2.6 V6 1996. aasta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 20:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KKikas
Mudel on AUDI A4 AVANT B5 2.6 V6 1996. aasta.

See pigem Auto mudel, kui makki... :D

KKikas
huviline

Registreerunud 08.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 20:13 Tsiteeri

No eks see ole see naiste viga,et auto teemal ei saa jutust aru:D:D Aga jah mul see delta makk:D nüüd pean kuskilt koodi saama..aga ma veel ei tea kust:D:D Tänud igatahes:)

kama2
huviline

Registreerunud 24.08.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.08.10 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
No eks see ole see naiste viga,et auto teemal ei saa jutust aru:D:D Aga jah mul see delta makk:D nüüd pean kuskilt koodi saama..aga ma veel ei tea kust:D:D Tänud igatahes:)

Kui mingid raamatud kaasas, siis tüüpiliselt on see kood radio kasutusjuhendis (kui veab)

KKikas
huviline

Registreerunud 08.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.10 13:50 Tsiteeri
Kellel on 96. aasta A4?

Mul on 96. aasta A4 universaalkerega. ja originaalmakiga Audi gamma. Kas keegi saaks mind aidata. Kas sama aasta autodel ja sama makiga on sama kood või on kõigil üksipulgi erinevad. Mul aku sai tühjaks aga mul ei ole ühtegi raadioraamatut olemas. Äkki keegi teaks koodi?

AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 25.08.10 13:52 Tsiteeri

Makkidel on erinevad koodid. Võta makk välja ja vaata kas äkki on eelmine omanik maki peale koodi kirjutanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cigaro
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16

postitati 25.08.10 13:59 Tsiteeri

Kui eelmine omanik pole nii ettenägelik olnud, siis pead vist sammud Revali poole seadma ja mõnesaja krooni eest koodi lunastama. Oli vist natuke alla 400.- paar aastat tagasi.

lunatic
klubiliige

Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 allroad ja Volvo C70

postitati 25.08.10 15:16 Tsiteeri

Mul on :P
(lähtudes teema pealkirjast).
Aga jah, vaevalt küll et sama kood kõigile sobib. Maki peale koodi kirjutamise kohta ütleks, et kirjutage oma pangakaardile ka PIN-kood tagaküljele :) Mõttel on muidugi jumet.
Kuskilt olen silma jäänud, et mõned saavad ka Forssist koode. Kõige kindlam on ikka Revalist seerianumbri abil pärida.
Ja on see lukus Delta vahepeal siis Gammaks kasvanud? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKikas
huviline

Registreerunud 08.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.10 15:31 Tsiteeri

Ma käisin täna raamatut otsimas ja siis nägin et hoopis gamma, aga nad on samasugused pms. .Andke andeks, kui naine nii hästi neid asju ei tea..Selle jaoks minu arust see foorum ongi, et abi ka saada.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 25.08.10 16:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma käisin täna raamatut otsimas ja siis nägin et hoopis gamma, aga nad on samasugused pms. .Andke andeks, kui naine nii hästi neid asju ei tea..Selle jaoks minu arust see foorum ongi, et abi ka saada.

Sulle on juba head nõu antud. Otsi autoga kaasasolev koodilipik üless või mine esindusse. Kui Tartu sattud võin anda sulle inimese numbri kes neid koode kodus suudab lahti muukida. Ja koodid on kõik erinevad olenematta auto margist ve ehitusaastast.

cigaro
huviline

Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16

postitati 25.08.10 16:45 Tsiteeri

Kui mina oma eelmise autoga (A6 2,5 TDI '01, makk oli Chorus) Revalis koodi küsimas käisin, siis võeti auto ca tunniks ajaks sisse, nii et sinna minnes arvesta samuti umbes sellise ajakuluga.

Samas soovitan Forssi helistada ja uurida, äkki nad suudavad sind aidata selle probleemi lahendamisel ja vahest odavamaltki, kui Reval.

iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 25.08.10 18:16 Tsiteeri

Käisin samuti Revalis ca. aasta tagasi. Maksma läks see lugu 440.- ja auto võeti kuskil tunnikeseks sisse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.10 18:20 Tsiteeri

Töökaaslane käis suve algul enda A4'ga koodi murdmas. Raha võis olla sama, aga aega kulus küll ainult 15-20 minutit.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.7% - SQL: 72.3%]