automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 24.04.09 15:16
|
|
|
C4 A6 96 aasta keskluku juhtploki asukoht
Oleks siis vaja teada kus avandil central locking module asuda võiks?
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.09 19:06
|
|
|
Küsisn siis nii, et kas se juhtplokk on koos vaakumpumbaga c4 jal? c5 kerega audil on juhi jalgade all juhtplokk. Kuid c4 tundub koos pumbaga olema.
Homme saan ise järgi uurida kuid hea oleks kui keegi kommenteerib. Keegi võiks pumba asukoha ka avalikustada.
|
|
|
jrgen99
huviline
Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.5TDi Avant quattro 1997
|
postitati 24.04.09 19:14
|
|
|
Tsitaat: | tagumise istme all kõrvalistuja pool! |
Tagumise istme all kõrvalistuja pool!
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad [url=http://foorum.audiclub.ee
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 24.04.09 19:17
|
|
|
Otsing
Toomas
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.09 19:26
|
|
|
Tänud! Ma isegi vaatasin sinna korra a se pump oli vist sel serva all.
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.09 17:10
|
|
|
Täna siis uurisin seda ploki asja ja juhtplokk taga istme all pole. Pump koos oma juhtmooduliga on sel küll kuid kuskil kõrvalistuja istme alla peaks
vist suurem juhtplokk olema kuhu kõik ukse juhtmed kokku lähevad? Äkki keegi on lammutanud ja teab kus se plokk on? Otsin seda kuna tahtin keskluku
puldiga juhitavaks teha. Algul tundus lihtsam keskluku aju juures ühendused teha kuid aju ma ei leidnud ja sai uksest tulevatest juhtmetest õiged
leitud. Seega on lihtsalt huvi kus se plokk on ikkagi.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 26.04.09 16:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Täna siis uurisin seda ploki asja ja juhtplokk taga istme all pole. Pump koos oma juhtmooduliga on sel küll kuid kuskil kõrvalistuja istme alla peaks
vist suurem juhtplokk olema kuhu kõik ukse juhtmed kokku lähevad? Äkki keegi on lammutanud ja teab kus se plokk on? Otsin seda kuna tahtin keskluku
puldiga juhitavaks teha. Algul tundus lihtsam keskluku aju juures ühendused teha kuid aju ma ei leidnud ja sai uksest tulevatest juhtmetest õiged
leitud. Seega on lihtsalt huvi kus se plokk on ikkagi. |
Pole mingit eraldi plokki, kõik on selles samas kesklukupumbas. Keskluku juhtimise saab teha mõlema esiukse juhtmestiku juurest ja tagaluugist
tulevatest juhtmetest.
|
|
|
|
sonyalo
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.04.09 08:47
|
|
|
mul on ka probleem selle kesklukuga kui uxed lahti teen paneb kohe kinni tagasi ja kui lahti on siis vasakul armatuuri all teeb mingit imeliku häält
miski. äkki keegi teab milles viga võib olla kas võib olla et mõni voolik lihtsalt viga saand või midagi............
Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud täitma foorumi reeglite 3.
punkti, on kasutaja postitusõigus tühistatud!"
|
|
|
taurtz18
huviline
Registreerunud 15.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 2.8 1992a.
|
postitati 31.05.09 06:12
|
|
|
Tsitaat: | ei akka uut teemat tegema ja endal ka kesklukuga jama nimelt kui juhipoolt keerata siis läheb aint juhi uks lukku kesklukk
järgi ei vöta aga kui kunde poolt keerata siis toimib kesklukk ilusti et kuda ma keskluku juhi poolt tööle saan auto on audi 100 c4 92.aasta loodan et
saite murest aru |
Ei hakka uut teemat tegema. Endal ka kesklukuga jama. Kui juhi poolt keerata, siis läheb ainult juhi uks lukku ja kesklukk järgi ei vöta, aga kui
kunde poolt keerata siis toimib kesklukk ilusti. Et kuidas ma keskluku juhi poolt tööle saan? Auto on audi 100 c4 92.aasta. Loodan, et saite murest
aru.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|