Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4-keegi annab gaasi (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1968)
kukulind
huviline

Registreerunud 03.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: A4

postitati 03.12.08 19:00 Tsiteeri
A4-keegi annab gaasi

Täna hakkasid äkki A4 1995, 1,6 pöörded kõikuma nii tühikäigul kui ka sõitmise ajal 2500-4500, nagu annaks keegi päkapikk seal armaatuuri all gaasi, sõltumata sellest, et mina jala pedaalilt ära võtsin ja lõpuks üldse autost välja läksin.
Lugesin ka foorumit ja siin varemgi sellest juttu olnud, aga lahendusi pole toodud. Vast nüüd mõni teadjamaks saanud, et milles asi.;)
Kas peale diagnostika ka mingi lahend oleks, et mida enne uurida/kontrollida?
Tänud abistajatele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ado
huviline

Registreerunud 17.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.08 19:25 Tsiteeri

kontrolli karterituulutuslõdvikud üle, ka lambda andur põhjustas mul analoogilisi sümptomeid, tõsi, moto oli tiba teine küll, aga raud on raud;)

päkapikud võiks ikka oma tööga tegeleda, mulle pole ammu kommi toodud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 03.12.08 19:27 Tsiteeri

Õhulekked kontrollida ja drosselklapp puhastada/kalibreerida. Samuti süütesüsteem üle vaadata ja kontrollida, kas veakoode on.

12.301@181km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kukulind
huviline

Registreerunud 03.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.08 19:34 Tsiteeri

Veakoodide lamp ei ole põlema läinud, seega ei tea kas veakoode on.

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 03.12.08 20:06 Tsiteeri

A4l polegi ju veakoodi (check engine, mootori tuli) tuld?

Seega nagu öeldi, proovi kõigepealt gaasiklapp puhastada, ühtlasi ka tühikäigumootor (kaldun arvama, et jama on just viimases nimetatus)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 04.12.08 09:49 Tsiteeri

Sellega tuleb harjuda :D

Enda auto on aastatega seda ikka hea mitu korda teinud.
Ühekorra sain ühe inimesega kokku, sõitisin autoga kohale ja läksin välja, tüüp nägi, et olin üksi, järsku auto aga hakkas gaasi andma, viskas pöörded 3500 ja tuuritas seal vaikselt :D
Siis oli kyll nats häbi kui tüüp küsis, et kas mul keegi veel autos ja kui vastasin, et ei, auto lihtsalt paneb villast :D

"See ikka ilmselt seda tähendab, rooli ja istme vaheline seib ei vea alati välja!"-kasutaja rixa

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=55191
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kukulind
huviline

Registreerunud 03.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.08 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:

Seega nagu öeldi, proovi kõigepealt gaasiklapp puhastada, ühtlasi ka tühikäigumootor (kaldun arvama, et jama on just viimases nimetatus)

Vabandust, aga mida seal tühikäigumootoril puhastada?

raunz
huviline

Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5

postitati 04.12.08 22:06 Tsiteeri

Võta see tühikäigu klapp küljest (asub gaasiklapi küljes) ja lase brake cleaneriga üle liikuvad osad ning suruõhuga, seda korrata 2-3x ja ega eriti midagi muud teha polegi. Kui aitab, on väga hea , kui mitte, tuleb edasi otsida.

Minu autol on muidugi kõik voolikud ühekordsete klambritega, seega enne lammutamist tasuks vaadata uued klambrid, soovitavalt tavalised kruviga keeratavad.

skriimsilm110
huviline

Registreerunud 04.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 12.04.09 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
mul nüüd sama probleem...kakkusin maha selle gaasi klapi ja tühikäigumootori....ei saa ikka pihta mida seal siis vaja puhastada..gaasiklapi puhastasin ära aga mis ma selle tühikäigumootoriga peale hakkan?Võtan selle musta plastikust kaane lahti ja puhastan selle alla jäävat elektroonikat või mida??:(Seletage lollile ilusti lahti see asi:P

Mul nüüd sama probleem. Kakkusin maha selle gaasiklapi ja tühikäigumootori. Ei saa ikka pihta, mida seal siis vaja puhastada? Gaasiklapi puhastasin ära, aga mis ma selle tühikäigumootoriga peale hakkan? Võtan selle musta plastikust kaane lahti ja puhastan selle alla jäävat elektroonikat või mida? :( Seletage lollile ilusti lahti see asi. :P

Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
skriimsilm110
huviline

Registreerunud 04.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 19:02 Tsiteeri

Ei viitsi keegi seletada seda asja?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Memphisc
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 05:30 Tsiteeri

Seal pole ju midagi seletada, võta lahti siis näed. Otseselt midagi laiali lammutama ei pea.

We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
skriimsilm110
huviline

Registreerunud 04.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.04.09 17:42 Tsiteeri

Klapp nüüd puhastatud ja auto koos.Ei mingit pöörete kõikumist enam.:)

Rauntz84
huviline

Registreerunud 19.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 16.04.09 07:05 Tsiteeri

Mulgi oli sama probleem ning peale klapi puhastamist nagu hakkas kõik jälle tööle. Siiski esineb mul see probleem (pöörete kõikumine) praegugi, kuid vähem varasemast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
skriimsilm110
huviline

Registreerunud 04.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.09 10:50 Tsiteeri

Nüüd veel selline küsimus, et peale klapi puhastamist tundub bensiini kulu kuidagi väga suur olema.Kas nüüd siis vaja ära kalibreerida see klapp vms?

skriimsilm110
huviline

Registreerunud 04.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.09 12:01 Tsiteeri

Ja kuidas see kalibreerimine käib üldse?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.3% - SQL: 63.7%]