Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vaakum bensiinipaagis? (Vastuseid: 18 | Vaatamisi: 3464)
rauno
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: e39 523i

postitati 06.03.05 14:50 Tsiteeri
Vaakum bensiinipaagis?

Bensiinipaaki tekib vaakum, milles võib asi olla? Üks võimalus, et korgil viga midagi, aga kas miski võib veel seda tekitada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 06.03.05 15:19 Tsiteeri

Mul hetkel käsil kolmas audi ja KÕIKIDEL on olnud selline asi. Arvan, et muretsemiseks pole põhjust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.05 15:20 Tsiteeri

Mul kah sama viga aga muretseda pole vaja:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rauno
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

smile.gif postitati 06.03.05 15:29 Tsiteeri

Eks ma siis pea teid usaldama, kartsin, et äkki on millelegi kahjulik.

john
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 GTO, Audi 90 Treser, Audi 200 Quattro, El Camino 5.7

postitati 06.03.05 15:31 Tsiteeri

Ei tohiks olla... minuarust seal peabki vaakum tekkima...
aga see olen jälle lihtsalt mina:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 06.03.05 15:43 Tsiteeri

sigaril aitas õhutustoru läbipuhumine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 06.03.05 16:02 Tsiteeri

sellega on nii, et kuni teatud maani on see täiesti normaalne.

Kust hakkab ebanormaalne on raske öelda.

Naised saunas on igatahes rääkinud paakidest mis vaakumiga kortsu tõmmatud :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 06.03.05 16:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fxz
Vaakum on veel paagis normaalne nähtus, aga vot siis on jama kui keeris hakkab sinna tekkima :D

Mul V8-l kogu aeg paagis keeris. :P

Aga ma ise olen ka mõelnud, et kas see vaakum on ikka paagis normaalne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rauno
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.05 16:46 Tsiteeri

Tuttav kunagi rääkis, et tal oli a4-ja paagis vaakum ning lasi mingi jublaka välja vahetada ja peale seda oli ok. (ei mäleta enam mis jublakas oli)

rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.05 16:46 Tsiteeri

Kuidas see vaakum seal tunda annab? Ma pole küll täheldanud midagi, mis viitaks vaakumile paagis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
rauno
huviline

Registreerunud 01.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 06.03.05 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Kuidas see vaakum seal tunda annab? Ma pole küll täheldanud midagi, mis viitaks vaakumile paagis.

Korki maha keerates imeb õhku sisse.

airwolf
huviline

Registreerunud 30.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi A4 97a,volvo V40 2002a.suzuki GSXR-750, 99a

postitati 06.03.05 16:52 Tsiteeri

ei tea,pole nagu seda vaakumit küll märganud.kuid keerist nägin küll eelmine nädal, kui jää peal sõitmas käisin.:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 17.10.05 13:57 Tsiteeri

Mul ka selline asi,et kui korgi maha keerad siis vihiseb päris korralikult.Polegi täpsemalt uurinud kas see on rõhk või vaakum.Äkki keegi nüüd oskaks asja veits selgitada.Teema algusest palju möödas.
Kas tõesti peabki nii olema?Mul eelmine auto oli mitsu ja sellel hakkas mingi aeg sama värk,(algul oli ok).
Parandasin asja nii , et ratsisin veidi korgi kallal, kuid ei tahaks kohe sama teha audi peal.

raul12345
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 avant 2.8iQ

postitati 17.10.05 14:23 Tsiteeri

olen tähelepannud oma sigaril seda aga mitte et koguaeg oleks... :) ei oska midagi tarka öelda kohe

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erikhi
huviline

Registreerunud 12.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,8 quattro aut

postitati 09.01.09 13:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: galen
sellega on nii, et kuni teatud maani on see täiesti normaalne.

Kust hakkab ebanormaalne on raske öelda.

Naised saunas on igatahes rääkinud paakidest mis vaakumiga kortsu tõmmatud :D

Nonii, mina võin nüüd üks neist naistest olla:D
Kes siin eespool veel väitis, et muretsemiseks pole põhjust, kui vaakum vihiseb... No minul tuleb unetu öö:cool:
Nimelt täna õlilekkeid kontrollides auto tagaosa poole jõudes oli pilt masendav. Paagi mõlemad põhjad olid vägagi lohkus (quattro kaheosaline paak). Ja mitte vähe. Paar kuud tagasi veel polnud midagi häda, kui viimati auto all käisin.
Esimene mõte on praegu, kas õnnestub need pealt august tagasi suruda, või oodata kuuma ilma ja päikese kätte paisuma jätta:P? Hullem asi, et minu arvates on pumbad ka nüüd seal põhja küljes viltu või hoopis lahti.
Mis maksab korras paak ja selle vahetus? Audi A6 C5 Q, 98a.
Paagi arvan, võib ka korraliku kasutatud panna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
peurtz
huviline

Registreerunud 05.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.01.09 13:05 Tsiteeri

kapoti all peaks olema kusagil mingisugune klapp...vähemalt b4jal on mis kontrollib paaki mitte vaakumi tekkimist..

burn your rubber,not your soul!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 10.01.09 21:33 Tsiteeri

Mul autol oli ka vaakum paagis. Diagnostikas öeldi ,et viga on kütusepaagi tuulutus filtris (söefilter) mis asub c4 paremal pool esimese poritiiva all. Ma muidugi kohe huraaga poodi uut ostma, ei olnud odav ja jäi ostmata. Kusjuures vaarum oli ime väike, Mina algul ei kuulnud seda aga kui kõrva ligi panid siis siis mingisugune sisin oli. Ja diagnostik tekitas sellest kohe probleemi.
Asja päris niisama ka jätta ei tahtnud ja loogika ütles ka et filter mis bensiinipaagist aure võtab ei saa ju ära ummistada. Lisaka sai spetsalistidega räägitud kes ütlesid et kui füüsiliselt seda vigastatud ei ole siis ei saa ta umbe minna.
Egas siis midagi logar lahti ja uurima, filtri all on veel nagu ülejooksu klapp mille toru jookseb logari alt natuke põhja alla. kiskusin maha puhusin natuke ühtepidi ja teistpidi, tundus et mingi klapp hakkas liikuma. Egas midagi kokku tagasi ja diagnosti. Asi korraa ja toimis.
Nüüd järeldage ise kas on see vaakum halb või hea seal paagis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rauntz84
huviline

Registreerunud 19.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 19.02.09 10:42 Tsiteeri

Mul siis juhtus siuke lugu ,et Audi originaal kork sai ära kaotatud ja mille asemele siis sai ostetud kohe universaalne bensukork.
Aga looulikult 50.- pole hea investeering sest uus kork peal ja paak täiega vaakumis ja kortsus.Paak kyll jäi tervex aga bensu mõõdu andur lendas kus krt.Nii siis asendusex sobib aint Audi enda kork.Minu A4-le läx romukast saadud A6 oma.Sobib ilusti.

Krooniline
huviline

Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC; Volvo V70

postitati 19.02.09 10:57 Tsiteeri

...ärge sõitke tühja paagiga :D:D Hoitke paak parajalt täis, mitte 10l kaupa sisse osta ja siis ei teki ka sellist vaakumit :D ...tühjas paagis tekivad ikka bensiini aurud jne jne :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.0% - SQL: 76.0%]