Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant Quattro
|
postitati 12.05.12 06:22
|
|
|
Jahutus ventilaatori deaktiveerimine
Tere!
Mure järgmine: Audi A6 Avant 2007 a. radika juures asuv jahutus ventilaatori (neid on 2-auto sõidusuunas vaadates vasakpoolne tiivik) tiivikul on
laager läbi ja koliseb jubedalt ja remonti ei ole võimalik kohe minna kuna olen soomes. Kas keegi teab kus võiks asuda kaitse või juhtme pistik, et
saaksin selle ajutiselt tagant ära võtta! Loodetavasti keegi oskab nõu anda!
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 12.05.12 07:32
|
|
|
Pistikud asuvad paremal all radika nurgas üksteise peal ja kaitsmed on paremal veekasti nurgas karbis.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 12.05.12 11:14
|
|
|
Kui ma õieti mäletan, siis suurem/vasakpoolne vent on üldse kliima oma. Kui kliima täiesti maha keerata, äkki jääb vait?
|
|
|
|
siLc
huviline
Registreerunud 05.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: 2011 VW Passat EcoFuel
|
postitati 12.05.12 12:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Kui ma õieti mäletan, siis suurem/vasakpoolne vent on üldse kliima oma. Kui kliima täiesti maha keerata, äkki jääb vait? |
Kliimapaneelilt ECON sisse sõtkumine peaks pädema jah.
|
|
|
Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.12 07:31
|
|
|
Tänan kõiki kes võtsid vaevaks vastata. Lähen kohe vaatan kas leian kaitsmeploki üles-pistikuteni ma vist ei ulata-need seal täitsa all.
Tänud!
|
|
|
Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.12 07:42
|
|
|
Käisin ära ja lülitasin Econ-sisse ja jäi kohe seisma.
Tänud!
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.12 07:44
|
|
|
See kaitsmete teema sellisel autol nii lihtne ei olegi, parem ära torgi (kui pole just elektrik).
Kaitsmete kirjeldustest ja asukohtadest saab 73 leheküljelise raamatu
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 13.05.12 09:40
|
|
|
Pistik on tegelikult väga käeulatuses, enamasti roolivõimuõli paagi kõrval on üks väike plastikust kate mille all asuvad ventika pistikud. Aga kui sa
võtad vendi tagant ära ja samal ajal kasutad konti siis see head ei tee. Pigem sõida senikaua ECON modes ilma kondita, kui saab asi korda. Ventika
vahetus on suht lihtne. Yanekk'il oli minuteada üks S4 elektrivent pakkuda, äkki sobib sulle.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.12 10:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rass
Pistik on tegelikult väga käeulatuses, enamasti roolivõimuõli paagi kõrval on üks väike plastikust kate mille all asuvad ventika pistikud. Aga kui sa
võtad vendi tagant ära ja samal ajal kasutad konti siis see head ei tee. Pigem sõida senikaua ECON modes ilma kondita, kui saab asi korda. Ventika
vahetus on suht lihtne. Yanekk'il oli minuteada üks S4 elektrivent pakkuda, äkki sobib sulle. |
Jutt käib c6 kerega audist. Seal on 2 ventikat ja ühe lahtiühendamisel ei juhtu veel midagi.
|
|
|
Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 19:29
|
|
|
Kas keegi oskab öelda kust võiksin leida uue või kasutatud ventilaatori peale Reval auto-ventika kood on: 4S0121003AC
Kas võiks sobida ka 2-se diisli oma-mul 3-ne diisel.
Leidsin lehelt / Alvadi.ee /, kes müüb ventikaid aga koodid ei ühti kas on võimalik, et auto ei võta omaks seda ventikat.
Loodetavasti keegi oskab ja viitsib vastata!
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 19:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lee5
Kas keegi oskab öelda kust võiksin leida uue või kasutatud ventilaatori peale Reval auto-ventika kood on: 4S0121003AC
Kas võiks sobida ka 2-se diisli oma-mul 3-ne diisel.
Leidsin lehelt / Alvadi.ee /, kes müüb ventikaid aga koodid ei ühti kas on võimalik, et auto ei võta omaks seda ventikat.
Loodetavasti keegi oskab ja viitsib vastata! |
Minuarust oli parem ja vasak ventilaator erinev. Võimsuse poolest. Kõik on võimalik kuna ventilaatoris on ventilaatori juhtplokk. Mine küsi näiteks
raunexist kui nad leiavad sulle b osa kül ta siis töötab ka. Kui ei viid tagasi.
|
|
|
Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 19:38
|
|
|
Tänud!
Uurin järgi Rauneksist-Revalist öeldi, et mõlemad ventikad on ühe sugused ainult üks ühte pidi ja teine teistpidi muidu aga identsed.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.05.12 20:20
|
|
|
Sõltub täpsest tootmisajast 2007. aastal, kas ventilaatorit saab osta ühekaupa või kahekaupa.
4F0121003AC on kaks ventilaatorit koos raami ja kontrolleritega. Kui Revalist nii öeldi, siis Sinu autol veel eraldi ei saa.
Ventikad on siiski pisut erinevate läbimõõtudega. Läbimõõtude erinevus on aastatega muutunud. Võimalik et koos sellega ka võimsused.
Orig. ventilaatoril on küljes väga oluline elektrooniline kontroller (Bosch).
Mitte originaalid ongi odavad, kuna paljas tiivik ja mootor Hiinast ei maksa suurt midagi.
Samas tuleb neid ikkagi sobitada ja kuidagi veekindlalt vana kontrolleriga ära ühendada. Originaalis ventilaatori ja kontrolleri vahel pistikud
puuduvad. Kui vana kontroller on juba idanenud, siis on kogu see ettevõtmine poolik töö (muuseas ka ju nina maha).
|
|
|
|
Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.12 17:20
|
|
|
Minu ventika toote kood on: 4S0121003AC siis võib olla, et need on eraldi vahetatavad.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.05.12 18:54
|
|
|
Teine täht peab ka Sul siiski F olema ...
Väike typo lihtsalt
|
|
|
|
kkk120
huviline
Registreerunud 10.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A6
|
postitati 12.10.12 06:05
|
|
|
kuna enda autol sama jama, et juhipoolne vendikas logiseb ja teeb häält, siis millise lahenduseni lõpuks jõudsid, on mingeid alternatiive või varjante
mootori asendamaks mitte originaaliga, kuna juhtpolk on korras.
või leidub mõni meistrimees, kes oskab vana mootorit taastada, tegemist vist antud isendite üsna tüüpilise veaga, romulas neid igatahes pakkuda
polnud
kes oskab vastata andku teada
|
|
|
Rumsa
huviline
Registreerunud 21.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 Avant 3,0 Tdi q
|
|
Lee5
huviline
Registreerunud 03.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 18:12
|
|
|
Ma arvan ka et vahet pole mis mootor panna peaasi et väga suurt võimsuse vahet ei ole ja istub pesasse ja plokk tunneb ära. Ma panin Volkari mootori
aga ei mäleta kas oli sama võimas.
|
|
|