Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: püsikiirusehoidja ja kompuutri paigaldus (Vastuseid: 66 | Vaatamisi: 12555)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorpheusS
Aga jäi vastamata kas seda suunatulede kangi saab siis vahetada nii et see püsikiirusehoidja ka tööle hakkaks. On ültse tehases bensiinikatele ültse seda funktsiooni mõeldud?

Mul jääb hetkel selgusetuks mida sa mõtled??? et vahetad kangi ja aktiveerid ning püsikas hakkab tööle? sellele ma juba ennem nagu vastasin, ei, nii ei saa seda bensiinimootoritega autodel teha (millede gaas on trossiga) on vaja lisaks ka kõiksugu muid vidinaid.
Võimalik on seda teha nii kui leiad teise samasuguse auto millel on tehasest püsikas peal ning nokid sealt kogu süsteemi maha ning installid enda autosse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 10.09.08 14:12 Tsiteeri

Ei, ei mitte seda. Mind huvitab kui ma endale isegi selle Lite On süsteemi peale ostan (kogu selle krempli), kas ma saan selle kangiga seda süsteemi ka juhtima panna. nimelt ei meeldi mulle need lahtised juhtmejupid mis roolisampa peal on, või siis mingid eraldi seisvad nupukesed keset armatuuri.

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.08 14:16 Tsiteeri

Aga seal on valikus ka ju lisakang mis peaks siis jääma süsteemi selliselt nagu on ta uuematel audidel juba. Iseenesest võibolla on võimalik originaal kangi süsteem kokku viia ka selle liteone süsteemiga, vaja on teada mis ots mille jaoks ainult on, mis muud, pistik on tal püsika nuppude tarbeks muust osast eraldatatud.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s

postitati 11.09.08 13:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Aga seal on valikus ka ju lisakang mis peaks siis jääma süsteemi selliselt nagu on ta uuematel audidel juba. Iseenesest võibolla on võimalik originaal kangi süsteem kokku viia ka selle liteone süsteemiga, vaja on teada mis ots mille jaoks ainult on, mis muud, pistik on tal püsika nuppude tarbeks muust osast eraldatatud.

Mõni aasta tagasi sai ühele kliendile tehtud nii, et originaalkangist juhiti Lite - on AP 300 -t. Kõiki funktsioone tööle ei saanud (lihtsalt loogikad on erinevad) aga põhilised asjad küll. Aga enam küll ei viitsiks seda teha, sest Lite-on´il käivad lülitused läbi erinevate takistite, et saaks väiksema arvu juhtmetega hakkama.
Niiet nagu Ranz juba arvas on asi teostatav.

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.08 14:01 Tsiteeri

Aga kas Lite On seerias on ka mingit sellist viisakat kangi, mis jääks kuju poolest ka natukenegi neid audi kange meenutama, sest nimelt see üks pilt mis neil seal lehel üleval oli, meenutas neid söömipulki.

Ja siinkohal ka üsimus, et kui palju selline töö võib maksma minna (paigaldamine) ja mis see ajakulu oleks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 16.09.08 14:15 Tsiteeri

Minul auto 2002a.A6 ja on ka bensukas.
Mulle installis kiirusehoidja sõber kes töötas eelnevalt Saksa-Autos.
Läks Revalisse ostis mulle sealt uue kangi.Installis külge kangi siis jootis kuskil midagi tegi VAG kompuga ühtteisja see oli ka kõik.
Maksma läks see mulle uue kangi raha u.1000.-eegu kanti kui õieti mäletan.Tööd oli tal minu mäletamist mööda max.1tund.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.08 15:05 Tsiteeri

Kas sa saaks sellest kangist mulle mingit pilti? Tahaks näha milline ta välja näeb.

Ja ärge nüüd jalaga näkku lööge, aga küsimus milline gaasisüsteem on 98a. A6 1.8T 110kw mootoril? Kas see on ikka trossiga või siis juba elektriline?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.08 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kas Lite On seerias on ka mingit sellist viisakat kangi, mis jääks kuju poolest ka natukenegi neid audi kange meenutama, sest nimelt see üks pilt mis neil seal lehel üleval oli, meenutas neid söömipulki.

Ja siinkohal ka üsimus, et kui palju selline töö võib maksma minna (paigaldamine) ja mis see ajakulu oleks?

Palun, vali millist soovid!
http://www.autoalarm.ee/web/index.php?cruisecontrol

Autoalarmid, autode elektritööd. Mootorrataste ümberehitus. https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.08 15:54 Tsiteeri

No sealse valiku juures valiks ma siis CM35 Juhthoob 2-mäluga, kui just see revalist ostetud hoob mingi viisakama kujuga just ei ole. Ootan seda revali versiooni kohta mingit vastust seni veel.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.08 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
No sealse valiku juures valiks ma siis CM35 Juhthoob 2-mäluga, kui just see revalist ostetud hoob mingi viisakama kujuga just ei ole. Ootan seda revali versiooni kohta mingit vastust seni veel.

98 a. A6 1.8T ei pääse ainult kangi vahetusega.
Originaalhoob on täpselt samasugune nagu Su autol küljes on, ainult lisaks on kruiisi lülitusnupud.

Milx
huviline

Registreerunud 28.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5TDI 103kw Quattro

postitati 17.09.08 06:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas sa saaks sellest kangist mulle mingit pilti? Tahaks näha milline ta välja näeb.

Ja ärge nüüd jalaga näkku lööge, aga küsimus milline gaasisüsteem on 98a. A6 1.8T 110kw mootoril? Kas see on ikka trossiga või siis juba elektriline?

nagu eelmine postitaja ütles, siis kang näeb samasugune välja nagu suunatulede lüliti, selle erinevusega, et paar nupukest seal lisaks on! ehk siis selline:

http://www.autoplace.cz/images/a6_2.5tdi_04_tempomat.jpg

Sinu A6 '98a on trossiga variant, vaja läheb vaakumpumpa, siis seda lülitit, vaakumklappe ja vähe nänni veel-pedaalide juurde jne. et see gemüüse umbes siis selline lõpuks välja näeks: - no mingi kerge ülevaate peaksid saama küll.

http://fixexpert.com/image/7/8/Volkwagen_Golf_1.8T_Mk3_21795.png

Reimo
huviline

Registreerunud 18.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Peugeot 508SW, A4 B5

postitati 17.09.08 07:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Milx
Tsitaat:

http://www.autoplace.cz/images/a6_2.5tdi_04_tempomat.jpg

Kasutan siin küll teiste kasutajate pilti aga minule installitud kang on analoogne nagu antud pildil.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.08 07:39 Tsiteeri

Peabki olema sama sest too ju originaal ongi. Arvatavasti sinu masinal ongi tegu elektroonilise gaasiga juba (miskipärast arvasin, et bensukatele neid veel sellisel aastal ei pagaldatud, aga nagu näha siis ikka pandi) sest ilma selleta ei oleks see paigaldus nii lihtne.
Isenesest arvestades kõike seda mida, kuidas ja mis versioonides audi on aegade jooksul oma masinatele süsteeme peale paigaldanud, ei imestaks kui sinu masinal oli tehasest peale pandud nn püsika valmidus (eelneval joonisel näidatud asjad) kuid kang jäeti panemata :P samas jällegi kui kangi installimisel kuskil miskit joodeti siis pigem on tegu elektroonilise gaasiga, muidu oleks pidanud nn PnP olema.

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.08 08:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Peabki olema sama sest too ju originaal ongi. Arvatavasti sinu masinal ongi tegu elektroonilise gaasiga juba (miskipärast arvasin, et bensukatele neid veel sellisel aastal ei pagaldatud, aga nagu näha siis ikka pandi) sest ilma selleta ei oleks see paigaldus nii lihtne.
Isenesest arvestades kõike seda mida, kuidas ja mis versioonides audi on aegade jooksul oma masinatele süsteeme peale paigaldanud, ei imestaks kui sinu masinal oli tehasest peale pandud nn püsika valmidus (eelneval joonisel näidatud asjad) kuid kang jäeti panemata :P samas jällegi kui kangi installimisel kuskil miskit joodeti siis pigem on tegu elektroonilise gaasiga, muidu oleks pidanud nn PnP olema.

A6 1,8T 2002 a. saabki hakkama ainult kangi ja natuke juhtmete vedamisega.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.08 08:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: samru

Lihtsalt infoks, et on tal siis miski tehasepoolne valmidus? või gaas elektrooniline hoopis?

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 17.09.08 11:53 Tsiteeri

OK, kui teema juba üleval, siis küsiks, kas B5 S4 (facelift), saab asja ka toimima panna kangi lisamisega? Tal on el. gaasiklapp.
Sest maanteel võimatu sõita (usun et mõjub küttekulule ka see gaas peale-maha jamamine)- proovi siis politseile seletada, et 120 tuli kogematta..
Ja on ka kellelgi elukutse selline, et ta võiks selle teenusena nii ära teha, et auto hiljema maha ei põleks :D? Tartu kant nt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.08 14:01 Tsiteeri

Ok mul siis trossiga versioon ja saan aru et vaja vaakumpumpa ja muud nänni. Kuna tahaks ikka seda Revali kangi, siis mul järjekordne küsimus, et kust saaks vajalikud vahendid selleks. Kuna Lite-On süsteem ei sobi hästi kokku (sain nii aru ühest eelmistest postitustest), siis sobib sinna nagu ainult audi originaalosad?

samru
klubiliige

Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.08 16:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: samru

Lihtsalt infoks, et on tal siis miski tehasepoolne valmidus? või gaas elektrooniline hoopis?

Gaas on elektrooniline, tuleb lülitist juhtmed ajju toimetada ja aktiveerida ning toimibki.

Milx
huviline

Registreerunud 28.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5TDI 103kw Quattro

postitati 17.09.08 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Ok mul siis trossiga versioon ja saan aru et vaja vaakumpumpa ja muud nänni. Kuna tahaks ikka seda Revali kangi, siis mul järjekordne küsimus, et kust saaks vajalikud vahendid selleks. Kuna Lite-On süsteem ei sobi hästi kokku (sain nii aru ühest eelmistest postitustest), siis sobib sinna nagu ainult audi originaalosad?

Üks variant ning vist odavaim, on selline, et otsid doonorauto, sealt kruvid vajalikud jupid maha, istutad enda masina külge ja siis nagu juppide murega ühel pool. uuri kuulutusi: "sõiduk varuosadeks" jne, arvan et saad vajaliku stuffi kokku küll mingi sümboolse raha eest.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 18.09.08 09:40 Tsiteeri

kus see püsikiirusehoidja vaakumpump asub c5-l? Uuriks ka võimaluse välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.08 14:11 Tsiteeri

Kas keegi siin oskab öelda mis sinna originaalpüsikiirusehoidja juurde täpselt kuulub? Ma mõtlen täielik nimekiri asjadest mis peavad olemas olema. Nimelt ei taha et asi oleks nii, et ostan asjad ära aga siis selgub et mingi jubin on puudu jäänud.

erky
huviline

Registreerunud 16.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: audi TT 1,8T 132KW 1999a.

postitati 24.09.08 20:19 Tsiteeri

küsiks siis ka et kas 99 aasta audi tt 132kw omab ka püsikiiruse võimalust ...

pedaalist pole aimugi kas elektrooniline või trossiga .

roolin nii kuis jaksan ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 29.09.08 15:33 Tsiteeri
kõikidele, kellel on bensukas ja gaas trossiga

Mingi aeg tagasi panin kokku väikese juhendi selle alusel kuidas enda masinale orig püsika lisasin. Ehk on abi...

link:

Edu ehitamisel!

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
laur4
huviline

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: A90Q, P944, UAZ469

postitati 18.11.08 12:06 Tsiteeri

Kaevasin foorumist omaarust kõik püsikiirushoidjaga seotud teemad läbi, kuid ei leidnud kusagilt õiget juhendit selle kohta, kuidas C5 kerega elektrilise gaasipedaaliga variandil püsikiirushoidjat paigaldada. Kõige raskem koht on praegu nende ajusse minevate juhtmetega. Mis kuhu ühendada tuleb? Muus osas on üks juhe vaja vedada kaitsmekarpi ja paigaldada kang? Oskab keegi selle kohalt aidata? C4 kerega ja diislite juttu on piisavalt, kuid need vist ei sobi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
OnuJack
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 Avant 2.5tdi Q 2002a

postitati 18.11.08 13:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur4
Kaevasin foorumist omaarust kõik püsikiirushoidjaga seotud teemad läbi, kuid ei leidnud kusagilt õiget juhendit selle kohta, kuidas C5 kerega elektrilise gaasipedaaliga variandil püsikiirushoidjat paigaldada. Kõige raskem koht on praegu nende ajusse minevate juhtmetega. Mis kuhu ühendada tuleb? Muus osas on üks juhe vaja vedada kaitsmekarpi ja paigaldada kang? Oskab keegi selle kohalt aidata? C4 kerega ja diislite juttu on piisavalt, kuid need vist ei sobi?

Oletan, et kõik peale juhtmete paigutuse on sama võrreldes TDI-ga. See käib ka kangi enda kohta.

Ei ole TDI juhendit uurinud, kuid seal käib kuskil kaitse vahel?

Eks see ajudesse minevate juhtmete paigutus oleneb mootori/aju tüübist ka ilmselt. Enne oleks vaja need teada saada kui miskit konkreetset edasi saab teha.

Kui need asjad teada, siis peaks el-skeemide abil saama välja peilida mis kuhu minema peab.

Lisaks sellele veel vag-com abil aktiveerimine. Selle koha pealt ei tea ma midagi konkreetset :D

A circle is the perfect shape - imagine if you have 4 of these working together... ;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.1% - SQL: 76.9%]