Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Termostaat läbi ? (Vastuseid: 54 | Vaatamisi: 308319)
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.10 15:14 Tsiteeri
Termostaat läbi ?

Mure selline, et temp tõuseb ainult maximum 70 peale, peaks olema vist 90 ? võib olla termostaadi viga või asi milleski muus ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.11.10 15:34 Tsiteeri

Võib olla nii termostaadis kui milleski muus :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.10 15:47 Tsiteeri

Väga kasulik info :D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 13.11.10 15:52 Tsiteeri

No umbes täpselt sama umbmäärane nagu Sinu küsimus. Ehk oleks pisut abiks aitamisel, kui mainitakse, mis liikur, mis aasta, mis mootor jnejne. Oleks kindlasti objektiivsem hinnata, kas sel isendil oli rohkem füüsiliste jurakate või andurite/elektroonika kalasid.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zack
huviline

Registreerunud 30.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 '87 2.3 quattro, Audi A7 3.0TFSI '11

postitati 13.11.10 17:28 Tsiteeri

Eeldavasti termostaat õhtal jah, mul oli samamoodi, kui termostaat ei töötand, siis üle 70 kraadi ei läinud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.10 18:38 Tsiteeri

1.6 98 aasta

Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 14.11.10 19:14 Tsiteeri

Ja mis asi see 1.6 98 aasta on ???? Auto ,traktor jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 14.11.10 19:19 Tsiteeri

Kas ka linnas sõites ja kohapeal käies ei lähe 90 kraadini? Kas temp seier hakkab tõusma kiiresti? Kas lõdvikud hakkavad kohe alguses soojaks minema? Kas mootori temp maanteel sõltub välistemperatuurist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.10 19:28 Tsiteeri

linnas ka ei tõuse 90-ni. hoiab stabiilselt 70 kraadi, nii maanteel kui linnas. vahepeal korra sain 90 peale pärast seismist, aga siis kohe hakkas täie hooga maha jahutama.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.11.10 21:47 Tsiteeri

Ei tarvitse olle termostaadi viga.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
huux
huviline

Registreerunud 23.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 TQ

postitati 28.11.10 19:51 Tsiteeri

Tere!

Ei hakka uut teemat tegema, aga minu autol sama lugu. Autoks siis audi 90 2,3 liitrise mootoriga ja tehasest on ta välja veerend aastal 1989. Minu masinal ainus erinevus see, et koha peal läheb ilusti üle 90 kraadi. Ja suvel maanteel ka nagu probleeme ei esine mootori töö temperatuuriga. Aga kui tulevad miinus kraadid siis on jälle sama jama:( Termostaati olen tal vahetanud (WAHLER), süsteemist sai nagu õhk ka kõik välja. Aga mul selline kuri kahtlus, et äkki satub süsteemi uuesti õhk sisse:( On selline asi võimalik? Ja lisaks sellele veel selline küsimus, kas paisupaagi kork ka seda mõjutada võib?

Sai pikk jutt küll,aga noh kusagilt otsast peab ju alustama probleemi lahendamist:) Oleksin väga tänulik, kui keegi vastata viitsiks:)

Sound of R5:D
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 29.11.10 06:34 Tsiteeri

Vabalt võib ka temp. andur vigane olla. kui ammu pole vahetanud, siis alusta sellest. Samas võib ka uus termostaat vigane olla, korduvalt nähtud. Olen ise ka korra suure töö ära teinud ja termostaate vahetanud, lõpuks ikka oli temp. andur vigane. Üle 70 ei tõusnud näidik ja kõik märgid viitasid termostaadi veale. Ühe vahetus on 5 min. töö, teise vahetamiseks kulub lahedalt 3 tundi. Oleneb muidugi mootorist. Kindel on aga see, et Audil peab seier iga ilmaga 90 peal olema. Kui ei ole, on midagi viltu.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 Q Avant, BMW 525TDS E39

postitati 29.11.10 08:42 Tsiteeri

Mul enda autol on huvitav kala selle tempiga, temp on kuskil 70 kraadi ja siis järsku tõuseb 90-ni, pool minutit hoiab üleval ja siis kõmm alla tagasi ja nii mitu korda järjest. Nüüd enam ei tee, püsiv 70 ja kaua läheb aega enne kui seier tõusma hakkab. Termostaat sai u. aasta tagasi ära vahetatud, enam seda tööd ette võtta ei taha, ilge k..p on seda V6-l teha.

Siit ka küsimus miks see termostaat nii lihtsalt läbi läheb.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

postitati 29.11.10 09:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TiTa
Mul enda autol on huvitav kala selle tempiga, temp on kuskil 70 kraadi ja siis järsku tõuseb 90-ni, pool minutit hoiab üleval ja siis kõmm alla tagasi ja nii mitu korda järjest. Nüüd enam ei tee, püsiv 70 ja kaua läheb aega enne kui seier tõusma hakkab. Termostaat sai u. aasta tagasi ära vahetatud, enam seda tööd ette võtta ei taha, ilge k..p on seda V6-l teha.

Siit ka küsimus miks see termostaat nii lihtsalt läbi läheb.

Päris pead ei anna, aga 90% on viga termoanduris. Originaal maksab alla 400 eek, seega ei soovita järelturu omasid kasutada. Ja osta kindlasti O-rõngas ning kinnitusklamber ka.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
TiTa
huviline

Registreerunud 18.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.8 Q Avant, BMW 525TDS E39

postitati 29.11.10 09:20 Tsiteeri

Sa mõtled seda temp andurit mis mootori ees kõrgsurve pumba kõrval on v.
Ma olen seda seal luuranud küll aga ei ole seda siiamaani näppinud, vaatasin et sellel mingi imelik kinnitus.
Eks õhtul vaatan mis see seal toimetab.

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on foorumis

postitati 29.11.10 11:37 Tsiteeri

Ausalt öeldes ma ei tea, kus 2,5 V6-l see andur asub, kuid kinnitus on esmapilgul "huvitav", kuid kui lähemalt vaatad siis ülilihtne. Tõmbad mustast plastikust klambri kõrvale välja ja andur tuleb tõmmates üles. Lihtne. Uue klambri soovitan varuda selleks, et vanad kipuvad rabedad olema ja murduma.
Maksab teine esinduses "tervelt kümneka", aga kui vajalikul hetkel pole, on jama majas.

PS. Asukoht peaks olema siiski mootori taga paremal pool jämeda jahutusvedeliku toru peal, nagu minu autolgi. Välja näeb selline : http://www.mjmautohaus.com/catalog/product_info.php?products_id=1207

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 29.11.10 16:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas ka linnas sõites ja kohapeal käies ei lähe 90 kraadini? Kas temp seier hakkab tõusma kiiresti? Kas lõdvikud hakkavad kohe alguses soojaks minema? Kas mootori temp maanteel sõltub välistemperatuurist?

Mul on selline jama,et kohapeal läheb 90 kraadi aga sõites üle 60 või 70 ei tõuse :DKülmade ilmadega siis peaks ju olema termostaadi viga ?
Tosool on suures ringluses :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 16:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M2ikret
Tsitaat:

Mul on selline jama,et kohapeal läheb 90 kraadi aga sõites üle 60 või 70 ei tõuse :DKülmade ilmadega siis peaks ju olema termostaadi viga ?

Jah, oled õigesti aru saanud:) Vaheta ära, ca tunni töö v6 c4-l!

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 17:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Ma siin lähen juba hulluks jah :DKuna tahan teha nüüd ikkagi rihmavahetuse enne uut aastat ära siis oleks hea siis termostaat vahetada :D
Aga juba korra võtsime v6 lt selle plastik karbi maha siis sügasime kukalt vaatasime ,et jah täna ei viitsi .Aga ei taha kuu aega külmalt ringi ka sõita.See muidu mootorile väga kahjuliku ? Kui n.ö
jahedalt sõidad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 29.11.10 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Ma siin lähen juba hulluks jah :DKuna tahan teha nüüd ikkagi rihmavahetuse enne uut aastat ära siis oleks hea siis termostaat vahetada :D
Aga juba korra võtsime v6 lt selle plastik karbi maha siis sügasime kukalt vaatasime ,et jah täna ei viitsi .Aga ei taha kuu aega külmalt ringi ka sõita.See muidu mootorile väga kahjuliku ? Kui n.ö
jahedalt sõidad.

Mootorile kindlasti vähem kui sinu rahakotile, küttekulu osas just:D

M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.11.10 21:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Mootorile kindlasti vähem kui sinu rahakotile, küttekulu osas just:D

Ligikaudu oskad öelda ka palju see juurde paneb põntsu ? :P
Tunne ütleb ,et see läheb tuleval esmasp. remonti :D

Marko89
huviline

Registreerunud 21.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 07:57 Tsiteeri

Mis oleks probleemiks kui keema läheb.. normaalne oleks 90 aga kui ta läheb 90 ja 120 vahele ja tõuseb veel..

Autoks audi 80, b3, 2.0 83kw.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Marko89
Mis oleks probleemiks kui keema läheb.. normaalne oleks 90 aga kui ta läheb 90 ja 120 vahele ja tõuseb veel..

Autoks audi 80, b3, 2.0 83kw.

Termostaat võib ka nii katki minna, et jääb suletud asendisse, see on halvem variant, aga siis katsu, et kas lõdvikud ja radikas läksid üldse kuumaks, kui ei, siis ei jõuagi jahutusvedelik üldse suurde ringi, seega termostaadi viga ilmselt või mingi ummistus, õhk vahel ja pump ei saa ringi pumbata jms. Talvel sellise külmaga vist siis ei läheks keema, kui termostaat töötab, aga ventikad ei tööta, seda võib ehk suvel juhtuda?

Marko89
huviline

Registreerunud 21.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.11.10 11:31 Tsiteeri

Ma ise kahtlustan ka, et ventikad ei hakkanud tööle, kuna kui mul juba päris kõrge temp. oli siis ei tulnud kapote alt mitte mingit ventika häält.. et tõenäoliselt juhtme otsad oksudeerunud järjekortselt teibi all :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reints
huviline

Registreerunud 06.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4

postitati 30.11.10 11:44 Tsiteeri

Kahtlustan ka termostaadi muret. Pole veel üle 65 kraadi saanud ja kütuse kulu on ka nii 18/100 keskmine :(
Auto on siis A4 2,5d 110kw

Sõida aga ära mölise !!!
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 41.6% - SQL: 58.4%]