Lehekülgi: 1 2 |
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 '98 1.8T
|
postitati 09.05.10 08:24
|
|
|
Raadio leviga probleem
Probleem siis selles, et ükspäev otsustasin originaal raadio välja vahetada (raadio täpset mudelit ei tea aga autoks siis A6 '98) ostsin siis
kenwoodi maki asemele( Makk). Peale vahetust on raadiolevi jube halb...isegi linnas sahiseb aegajalt ja maanteest rääkimata 50km linnast eemal ja
tumm...
Olen suht 100%kindel et juhtmed on ilusti taga. Vana makiga polnud mingit probleemi leviga.
Autol puudub väline antenn.
Mida annaks teha,et levi paremaks saaks ? Makis puudub mingi võimendi mis originaalis oli vms ?
Tänud ette.
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 09.05.10 09:47
|
|
|
Originaalantenni võimendi saab toite otse läbi raadiost lähtuva signaalikaabli. Aftermarket makk kohe kindlasti seda toidet antennikaablisse ei
sööda.
On olemas mingid vahetükid ehk adapterid, mis võtavad näiteks võimendi juhtsignaali maki tagant pistikust ja lasevad selle antennikaablisse.

|
|
|
|
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.10 11:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Originaalantenni võimendi saab toite otse läbi raadiost lähtuva signaalikaabli. Aftermarket makk kohe kindlasti seda toidet antennikaablisse ei
sööda.
On olemas mingid vahetükid ehk adapterid, mis võtavad näiteks võimendi juhtsignaali maki tagant pistikust ja lasevad selle antennikaablisse.
|
Okeei..lähen homme küsin elfast või oomikast seda.
Või on teada kust kindlalt saaks seda adapterit?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 09.05.10 11:52
|
|
|
Tartus on sellised kohad nagu Akustika ja Audiosound.
Mul endal täpselt sama probleem, kuid adapter lahendust ei toonud. Probleem selles et mul on üks fakra pistik ja üks iso. Ostsin siis selle adapteri
fakra pistikule kuid levi on ikka sama sitt. Teist otsa üldse siis ei ühendanud. Peaks selle iso pistiku hoopis adapteriga taha panema siis?
Pole netis otsides kohanud kedagi sama probleemiga, kõigil on kas lihtsalt iso või siis double fakra, aga mõlemad, seda pole nagu näinud.
|
|
|
carputer
huviline
Registreerunud 28.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 2.4 V6 121kW
|
postitati 09.05.10 18:40
|
|
|
Huvitav... minu A6 C5-el on ka aftermarket raadio, kuid levi on super. Vahetatud aind ISO pistik.
|
|
|
bjorli
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 06.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 10.05.10 04:56
|
|
|
Kas autol xenon tuled ees? Endal raadio levi hea kuni tuled põlema panen.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 10.05.10 06:27
|
|
|
Kui keegi tahab, siis leidsin keldrist riiulist sellise viguri.

|
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 10.05.10 07:06
|
|
|
Küsiks ise kah kus se asjandus ültse asub...Vanam audi B4 asus se taga piida küljes kui õigesti mäletan aga kus audi A6-el 1997.aasta sedaanil?
|
|
|
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 09:29
|
|
|
mis vidin see selline on?
Igatahes ma kãisin elfas ja sealt küsisin adapterit autoraadiole mis annaks toite antennile kah peale. Vastuseks tuli et taolised asjad on telekatele
küll olemas aga autole küll midagi soovitada ei osanud.
Kas ma kûsisin miskit valesti?on sellel asjal konkreetsem nimetus?oskab keegi soovitada kust seda vidinat tallinnas leida vôiks?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 10:13
|
|
|
Uuri kes Dietz'i toodangut müüb tallinnas. Dietz pakub erinevaid selliseid adaptereid.
Kas sul on iso pistikuga antennijuhe või fakra pistikuga? Mul üks fakraga iseenesest üle.
|
|
|
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 11:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Uuri kes Dietz'i toodangut müüb tallinnas. Dietz pakub erinevaid selliseid adaptereid.
Kas sul on iso pistikuga antennijuhe või fakra pistikuga? Mul üks fakraga iseenesest üle. |
Maki poolne on iso otsaga aga antenni juhe on fakra.(kasutan ülemineku otsikut)
Sinu jupike peaks sobima? Aga sulle ta lahendust ei toonud?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 11:26
|
|
|
Kui sul üleminek on siis peaks sulle sobima, st üleminek isolt fakrale. Siis saad selle minu oma otsa panna. Mulle ta lahendust ei toonud, kahtlustan
et mul vaja see võimendiga jupp iso otsaga juhtme külge panna. Mul 2 antenni otsa, üks fakra ja teine iso.
|
|
|
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 11:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: laur
Kui sul üleminek on siis peaks sulle sobima, st üleminek isolt fakrale. Siis saad selle minu oma otsa panna. Mulle ta lahendust ei toonud, kahtlustan
et mul vaja see võimendiga jupp iso otsaga juhtme külge panna. Mul 2 antenni otsa, üks fakra ja teine iso. |
Kui kallis see vidin on umbes?sa asud tartus?
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.10 11:59
|
|
|
Suhtleme PS'i teel edasi.
|
|
|
evilchild
huviline
Registreerunud 25.01.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.10 20:00
|
|
|
Sain siis asja korda....panin vahele samasuguse jupi nagu kasutaja rocketi postituses näha on.
Jupi enda sain noortehnikust.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 12.09.10 16:39
|
|
|
Hakkasin enda autolgi lähemalt seda asja uurima, kuna linnast välja sõites jääb levi kehvaks.
Tegemist siis b4 Avandiga, millele on eraldi antenni võimendi vahele pandud, järelikult puudub või on juba eelnevalt saba andnud antenni enda jala
sees olev võimendi.
Igatahes ei tulnud vool ka peale sellele isepaigaldatud võimendile. Maki poolsest otsast ei leidnus ka ühtegi juhtmeotsa ja et mitte väga rohkem
lammutada, siis sai võetud toide võimendile tagumisest pagasi koht valgustist.
Asi toimib, nüüd aga küsimus? Kas pidev toide on ok, iseenesest tal ju väga tarbimist ei tohiks olla, et akule seistes mõjuma hakkaks. Või tuleks
siiski asi ümber teha?
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 12.09.10 17:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Maki poolsest otsast ei leidnus ka ühtegi juhtmeotsa ja et mitte väga rohkem lammutada, siis sai võetud toide võimendile tagumisest pagasi koht
valgustist.
Asi toimib, nüüd aga küsimus? Kas pidev toide on ok, iseenesest tal ju väga tarbimist ei tohiks olla, et akule seistes mõjuma hakkaks. Või tuleks
siiski asi ümber teha? |
Kas pidev ses mõttes, et koos süütega või on seal ka siis vool peal, kui autost ära lähed? Kui viimane variant, siis tee parem ringi. Vastu talve aku
lisatarbija üle kindlasti ei rõõmusta. Võta vool kasvõi tagatulest siis, kui tõesti maki tagant remote-otsa ei leia.
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 12.09.10 17:45
|
|
|
Maki taga remote-ots täiesti olemas ja jõuab ta ka taha supaka võimu. Tõesti pole suur vaev ta sealt edasi viia antenni võimendisse, eks peab kiiremas
korras nii tegemagi. Esialgu ei löönud koheselt see variant pähe.
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 16.09.10 17:59
|
|
|
Siinkohal tuleks veel mainida et antennil ja antennil on vahe vahel. Mina ntz 200 eek eest sain antenni mis mängis ainult Viker Raadiot maakohtades
aga 380 eek eest sain hiljem antenni mis mängis kõiki kanaleid. Samamoodi olen vahetanud automakke autodes ja jõudnud järeldusele et mõni raadio
mängib paremini kui teine antenni taga. Samas võib viga olla lihtsalt antenni võimendi vooluühenduse puudumises 
XZN M16
|
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 16.09.10 18:42
|
|
|
Ostsin just A4 selle jublaka vahele ja ikka sahiseb, isegi linnas, kus kohast veel viga otsida, antennikaabel kuskilt kannatada saanud?? Kogu süsteem
välja vahetada?? Katusel antenn ka väljavahetatud uue vastu...
|
|
|
|
ermik
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.09.10 19:28
|
|
|
Ei hakka ka uut teemat ja kirjutan oma probleemist siia teemasse, autoks siis B4 orginaal antenniga. Nimelt hakkas raadio halvasti võtma peale bassika
ja võimendi lisamist. Kõik ühendused ja kaablid peaksid olema ilusti pandud. Kui võtan rca pistikud maki tagant lahti töötab kõik ilusti, nagu mingi
segaja oleks peal. On kellelgi ideid, mis seda põhjustada võib.
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 15.08.12 16:41
|
|
|
sööda.
|
Kuna enamusajast puudub samuti raadiol levi, siis sai põhjust otsitud ning selguski, et mul JVC makk autos mängib ilma võinendita.
Kuidas täpselt sellise kaablijupi nimetus võiks olla?
Nii, et see see vahe adaptri sinine ots vaja ühendada maki taha remote-pistikusse?
Muide kas tagaklaasi soojendus A4 B5l käb läbi antenni, võimu?
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 20.08.12 19:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
sööda.
|
Kuna enamusajast puudub samuti raadiol levi, siis sai põhjust otsitud ning selguski, et mul JVC makk autos mängib ilma võinendita.
Kuidas täpselt sellise kaablijupi nimetus võiks olla?
Nii, et see see vahe adaptri sinine ots vaja ühendada maki taha remote-pistikusse?
Muide kas tagaklaasi soojendus A4 B5l käb läbi antenni, võimu? |
Krt, nüüd ei mängi üldse enam raadio autos kui selle võimendi taga ära võtsin igaksjuhuks.
Järelikult siiski vaja uut võimendit esindusest? Tootekoodi ei oska keegi õelda?
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 21.08.12 04:56
|
|
|
Ei saanud aru, mille täpselt Sa ära võtsid.
Kui taga asuva originaalvõimendi, siis loomulikult kaob juhtmete lahtiühendamisel signaal täielikult.
Kui Sa selle võimendi lahti ühendasid või ära võtsid, siis seal karbi peal on ka tootekood.
|
|
|
|
Tambet.
huviline
Registreerunud 03.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.08.12 06:10
|
|
|
Kui nii nädal tagasi noortehnikus oma murega käisin siis juba poole jutu pealt küsisid, et kas Audi ja ulatasid selle vahejupi antennile, mis remotest
voolu võtab ning antennivõimendile toite annab Paigaldus võtab al'a 5min
ja asi töötab, kui tahad levi tagasi saada ilma, et katusele antenn panna, pole mõtet midagi muud küll nokkima hakata.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |