Lehekülgi: 1 2 |
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 19.11.08 23:08
|
|
|
klappvõtme hankimine(kustkohast)
tekkis küsimus seda kuulutust( http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=56873 ) lugedes et kustkohast saab osta sellist võtmetoorikut ilma nende nuppudeta.
vw passatil ja a6'el olen näinud selliseid. google otsingusse ka ei osanud midagi tarka panna, kuna ei tea jubina täpset nime.
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
|
ehv
huviline
Registreerunud 22.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2,2 20vt man `96
|
postitati 20.11.08 06:31
|
|
|
Inglismaal on selline ettevõte nagu RightClick, mis pakub ka taolisi vidinaid. Ise olen sealt tellinud ning Eestisse saadavad probleemideta.
http://www.rclick.co.uk/
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.08 07:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ehv
Inglismaal on selline ettevõte nagu RightClick, mis pakub ka taolisi vidinaid. Ise olen sealt tellinud ning Eestisse saadavad probleemideta.
http://www.rclick.co.uk/ |
Päris hea koht, sai kah paar komplekti just sealt ära tellitud, eks vaatame millas kohale jõuab 
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 20.11.08 07:39
|
|
|
Ja mida sa selle võtmega peale hakkad, ega see auto originaalsüsteemiga ei ühildu. See võti sobib ainult nende endi poolt müüdavate keylessentry
süsteemidega.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.08 07:43
|
|
|
tegelt tegelik soov ongi saada nuppudeta selline klappvõti, aga kuna edasi otsides nägin ainult ühte rõveda kujuga võtit siis võivad juba need nupud
niisama ka küljes olla aga vähemalt on kuju ja soovitud klappvõti.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.08 09:01
|
|
|
Nu seda müüakse ikka erilise kirve hinnaga... piirhind on pea 1K ühe võtme eest sealt eespool antud lingilt tellisin kaks komplekti ja kokku tulevad koos kohale saatmisega tiba alla 500.-
|
|
|
TarvoL
huviline
Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 20.11.08 09:09
|
|
|
Kuidas need toorikud toimima saab? Immo jne?
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.08 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audivend
Kuidas need toorikud toimima saab? Immo jne? |
Hambad saab sisse saagida suht igas võtmevalmistus punktis, kuid immoga on nii, et too väike pulk tuleb teise võtme seest välja võtta ja antud võtme
sisse panna.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 20.11.08 10:04
|
|
|
Majandussurutise varjus on 4 kordne profit täiesti õigustatud Ostma aga
ise ei kipu.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 20.11.08 11:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tsitaat: | Algselt postitas: Audivend
Kuidas need toorikud toimima saab? Immo jne? |
Hambad saab sisse saagida suht igas võtmevalmistus punktis, kuid immoga on nii, et too väike pulk tuleb teise võtme seest välja võtta ja antud võtme
sisse panna. | kas nuppude alune osa on piisavalt tühi, et sinna näiteks tavalise signapuldi ära saaks mahutada, ning kaane nuppudega
tööle panna?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.08 11:06
|
|
|
Seal sees on nende omapoolne süsteem mille peaks saama eemaldada sest S2 foorumist sattusin ühe teema peale kus üks vennike selle nii tööle sai ning
ka enda omal tegelt kavatsen sama asja proovida, eks näis kas õnnestub.
Hetkel tuli mul juba sealt lehelt vastus, et kas mul on juba nende poolt ostetud signa süsteem peal jne, et see võit töötab ainult nende süsteemiga
jne jne jne 
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 20.11.08 11:12
|
|
|
Kui nüüd tekib küsimus, et kuhu antud kuulutus jäi, siis selgituseks, et meil ei ole oksjonikeskkond! Kõik konkreetse hinnata kuulutused lähevad
kustutamisele!
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 20.11.08 13:00
|
|
|
V6tmesabal on sees tyhi ruum, kuhu on m6eldud paigaldada vajadusel see immo tabla.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.11.08 13:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Seal sees on nende omapoolne süsteem mille peaks saama eemaldada sest S2 foorumist sattusin ühe teema peale kus üks vennike selle nii tööle sai ning
ka enda omal tegelt kavatsen sama asja proovida, eks näis kas õnnestub. | kui selle puldi niimodi tööle saad, siis ma oleks väga
tänulik, kui DIY alla teema viitsid teha.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
-anc-
huviline
Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2017 A5 Cabrio
|
postitati 01.12.08 13:38
|
|
|
lõpuks saabus minu TEEMALE kah vastus. Tellisin omalegi sealt ühe
toreda võtme prooviks, eks näis mis saab. 300eeku või 2000(Reval) on ikka suur vahe!
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 01.12.08 13:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -anc-
lõpuks saabus minu TEEMALE kah vastus. Tellisin omalegi sealt ühe
toreda võtme prooviks, eks näis mis saab. 300eeku või 2000(Reval) on ikka suur vahe! |
Selle võtme korpusesse on vaja panna immo transponderkiip aga kesklukku ta juhtima ei hakka kui sa tellisid võtme ilma vastuvõtuplokita.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.08 11:35
|
|
|
Need kelledel võtmetes on väike immo pulk siis selles võtmes on selle jaoks tema koht täiesti olemas.
Igatahel minu võti on nüüd valmis sai too hoopis teise nuppude asetusega
puldi süsteem sinna võtmesse ära mahutatud.
DIY alafoorumisse teema tegemist ma siiski väga mõtekaks ei pea. Nimelt on igaühel omaette puldid suht ning see töö ei ole ka igaühele jõutekohane,
see aga kes jootekolviga suudab trükiplaadilt väiksed lede ja lüliteid lahti ja kinni joota suudab ka selle töö oma peaga valmis teha.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.08 13:09
|
|
|
ranz, kas võtme enda puldil on need lülitid sellised, et kui too vana sisu eraldada, siis nuppude alla jääb see lüliti osa ikka alles?
st saab auto puldi pealt lihtsalt vedada juhtmed võtme lülitite alla, või tuli võtme nuppude alla uued lülitid ka arendada?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.12.08 13:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
ranz, kas võtme enda puldil on need lülitid sellised, et kui too vana sisu eraldada, siis nuppude alla jääb see lüliti osa ikka alles?
st saab auto puldi pealt lihtsalt vedada juhtmed võtme lülitite alla, või tuli võtme nuppude alla uued lülitid ka arendada? |
Kui võtme ots lahti võtta tuleb seest trükiplaat välja koos kogu kupatusega. Minu teine pult oli siis selline kus ei olnud otseselt mikrolüliteid vaid
olid plaadil rajad millede lühistamise teel toimus lülitus. Jootsin siis võtme sees olnud plaadi pealt need kolm mikrolülitit maha ning liimisin puldi
plaadi külge ning otstele vedasin vajalikest kohtadest kaablid, samuti tõstsin ümber led valguse mis lülitades vilgub... omaette teema oli veel
sellega, et puldi plaat oli mul tiba pikem, ehk siis ühest otsast tuli 5-6mm maha veel lõigata, õnneks seal otsas peale ümber tõstetud ledi ning nn
"antenni" muud ei olnud.
|
|
|
|
-anc-
huviline
Registreerunud 09.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2017 A5 Cabrio
|
postitati 02.12.08 14:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: samru
Selle võtme korpusesse on vaja panna immo transponderkiip aga kesklukku ta juhtima ei hakka kui sa tellisid võtme ilma vastuvõtuplokita.
|
Ma just tahtsingi saada võtme toorikut. Savi mis seal sees on. Edasi saab aretada.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.12.08 17:50
|
|
|
lihtsalt teadmiseks,et ärge sellele klappvõtmele lisavõtmehoidjat külge pange.Rikub ära.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |