Lehekülgi: 1 2 |
C6
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.2 ja A4 Avant Quattro 1.8T
|
postitati 03.05.05 13:12
|
|
|
Valeo uued kojamehed
Valeo teeb Audile uusi ilma raamita kojamehi, mille hind on päris kõrge, ligi 400 kt/tk. Kas tasub neid osta? On need paremad, kui vanad raamiga
kojamehed?
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 03.05.05 13:15
|
|
|
Panin need omale peale...olid vist isegi nac alla 400 eegu järve Ben-s...olen siis uhand nendega alates dets. algusest....yhtegi paha sõna ple
öelda..talvel ei kylmu jäigaks...ja kõige suurema pasa pyhib ka muretult kuivax....igatahes ei kahetse et ostsin
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 03.05.05 18:08
|
|
|
Head on küll. Täitsa veatult pühivad.
Iseasi, kas need raamita kojamehed nüüd kaks korda paremad on näiteks Valeo raamiga kojameestest, millest nad pea kaks korda rohkem maksavad.
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 23.11.05 08:33
|
|
|
Kusjuures Valeo raamita kojameestel on peal see vananemise indikaator (indikaatori värv tõmbub kollaseks). Minu kogemustele tuginedes ei näita see
pühkimise kvaliteedi koha pealt küll suurt midagi Kvaliteet siis selline,
et esimesed 2 nädalati olid ülihead, edasi olid normaalsed ja kvaliteet enam aja jooksul ei kukkunud..
Sõitsin aastakese (ca 30-40 tuh. km) nüüd nendega ära ja panin uued peale, samas oleks vist võinud vabalt teise aastakese ka otsa panna
|
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 23.11.05 09:23
|
|
|
see küll natuke OT kuid endal väga postiviine kogemus Boschi kojapühkijatega - praeguseks üle aasta olnud ja kestavad endiselt väga hästi.
br,
T.
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 23.11.05 11:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reix
Kusjuures Valeo raamita kojameestel on peal see vananemise indikaator (indikaatori värv tõmbub kollaseks). |
On tavalistel ka...
|
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Lancer
|
postitati 23.11.05 11:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
Kusjuures Valeo raamita kojameestel on peal see vananemise indikaator (indikaatori värv tõmbub kollaseks). |
On tavalistel ka... |
Mul mingid vanad raiped ees(täitsa kollaste täppidega) ja enne ei teadnud, et need täpid seal indikaatorid on.
Tänud teile, nüüd kojamehi ostma.
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 23.11.05 13:35
|
|
|
Kus juures Hella komplekt, raamita, maksab alla 400.-, ja ma ei usu, et Hella halvem on
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 14:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andres
Kus juures Hella komplekt, raamita, maksab alla 400.-, ja ma ei usu, et Hella halvem on |
Nu Aaves oli Valeo 370EEK, seega ka alla 400
NB! ei tee Valeole reklaami
EDIT: Ja mida tähendab komplekt? Minu autol oli komplekt 3 kojameest, esiakendel 2tk ja tagaaknal 1tk
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 14:39
|
|
|
Kus juures Hella komplekt, raamita, maksab alla 400.-, ja ma ei usu, et Hella halvem on |
Nu Aaves oli Valeo 370EEK, seega ka alla 400
NB! ei tee Valeole reklaami
EDIT: Ja mida tähendab komplekt? Minu autol oli komplekt 3 kojameest, esiakendel 2tk ja tagaaknal 1tk |
Valeo ÜKS kojamees maksab alla 400 või sinna kanti. Nii palju kui mina maailma näinud olen, mõistetakse komplekti all kaht esiklaasi
kojameest.
|
|
|
C6
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.2 ja A4 Avant Quattro 1.8T
|
postitati 23.11.05 14:45
|
|
|
Kas tead, kust neid Hellasid Tartus osta saab? Ja kas neid müüaksegi kahekaupa?
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.11.05 14:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: C6
Kas tead, kust neid Hellasid Tartus osta saab? Ja kas neid müüaksegi kahekaupa? |
Sain Tartust, Võru maantee Automaailmast. Ainus häda - kas neid hetkel on. Tuttav on seal müüa, lubas alguses Valeod, läksin järgi - paarimees oli ühe
maha müünud, üksikut ka ei tahtnud. Siis helistas nädala sees, 1 kmpl (okey, 2 kojameest või klaasiluuda või kuidas soovite ) tuli - lasin kinni panna. Nii on oht, et neil hetkel ei ole. Ja mujalt ma
Tartus ei tea.
Kui, siis Aaves äkki? Tellida saad kindlasti. Peale esimest nädalat olen ise väga rahul.
|
|
|
catman
huviline
Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01
|
postitati 24.11.05 09:17
|
|
|
Ostsin Tartust lõunakeskuse autopoest SWF visioflex, (SWF on valeo 800 seeria) ka väga head raamita kojamehed, maksid 650.- komplekt.
Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 24.11.05 11:21
|
|
|
Rääkides raamita kojameestest, siis uutel autodel on need enamasti kõigil peal.
Enda tutvusringkondadest selline tähelepanek, et aasta möödudes on need klaasile vägagi nähtavad kriimustused tekitanud.
Seetõttu sai garantii korras isegi üks klaas välja lastud vahetada, sest "ootamatult" purustas üks suur kivi esiklaasi.
Kõige hullem on olnud olukord just VW Bora ja Golfiga, mille esiklaasile tekkisid juba ühe talvega nii suured klaasi kulumise jäljed, et vastu päikest
enam sõita ei kannatanud.
Mazda 3 kojameeste tööjäljed ei olid häirivad vaid klaasi ülaosas.
Esinduses arvat, et võibolla on kojamehed puhastamata olnud ja liivaga koos kraapinud või ei ole vett kasutanud
Loomulikult ei ole asi nii, sest mille kuradi pärast sa peaksid klaasi kuivalt kraapima.
Nüüd jääb üles küsimus, et kas viga on uute autode klaasides, või hoopis kojameestes?
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.11.05 12:24
|
|
|
'02 aasta Avandil tehase poolt pealt, ls ~140 k, sellisedi märkimisväärseid kulumisjälgi küll ei ole, mida saaks kojameeste süüks ajada. Hetkel omale
pannakse just uut esiklaasi, kojamehed nädal peal, eks kevade poole on näha, mis ja kuidas.
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 24.11.05 12:43
|
|
|
Siinkohal oleks hea küsida, et kas keegi sellist asja on kasutanud:
http://www.klaasiteenindus.ee/index.php?lang=est&main_id=19,29
Kommentaarid?
Edit: --> Klaasipühkijate puhastussooned
"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 29.11.05 14:39
|
|
|
Jap- Sõbra Pesukotil olid need ja peab ütlema, et toimisid küll, tundus et kojamees pidas kauem vastu ja kui mingi lehetükike kojamehe alla jäi, siis
jäi see sinna pidama ja luud pühkis jälle puhtalt.
|
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
postitati 29.11.05 14:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit
Jap- Sõbra Pesukotil olid need ja peab ütlema, et toimisid küll, tundus et kojamees pidas kauem vastu ja kui mingi lehetükike kojamehe alla jäi, siis
jäi see sinna pidama ja luud pühkis jälle puhtalt. |
enda tuttaval just vastupidine kogemus - kojamehi pidi maru tihti vahetama.
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
Ifi
huviline
Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100
|
postitati 29.11.05 15:22
|
|
|
kui kaua siis ühed "luuad" peax kestma? ise olen kõigil autodel vähemalt iga sügis uued pannud
terv.ifi
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 29.11.05 16:22
|
|
|
küsimus, kas b4'ale kah neid valeo raamita kojamehi saab? eelmine aasat uurisin ühest kohast ja neil ei olnud selliseid võtta.
|
|
|
|
nord
huviline
Registreerunud 17.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: cabrio
|
postitati 29.11.05 16:22
|
|
|
umbes aasta tagant peakski vahetama, veel parem kevadel ja sügisel.
Klaasid jätkuvalt hea hinnaga
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.05 05:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mth
küsimus, kas b4'ale kah neid valeo raamita kojamehi saab? eelmine aasat uurisin ühest kohast ja neil ei olnud selliseid võtta. |
Vahet pole ju eriti kas b4 või c4, erinevus on luua pikkuses ju, mine küsi ntx aavest, ma usun küll, et saab
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.05 10:15
|
|
|
Kus juures nüüd küsimus C4 (ka C5) omanikele: parem luud on ju kõverik, et järgiks esiklaasi kumerust ning pühiks paremini. Siit edasi küsimus neile,
kes on paigaldanud - kas ei tekkinud probleemi sellest, et luud alg asendis jääb parema äärega plastik kattele (klaasi all servas)? Ehk siis kuna
Vaelo (ka Hella) luud ei ole kumer, siis tuleb selleks luua vart nuudi ostas veidi üles tõsta?
Omal sai nii tehtud, kuna esiklaasi vahetus oli nagunii päevakorral ning siis vart tagasi pannes sai veidi paremat korrigeeritud.
|
|
|
ABK 92
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Seat Cordoba
|
postitati 01.12.05 10:46
|
|
|
Sai siis endale ka need uued valeod ostetud ning tekkis järgnev probleem: juhipoolne ei pühi klaasi täielikult vaid jätab otse vaatevälja pühkimata
osa. Kõrvalistuja poolne töötab ideaalselt.
Samas vanad talvised luuad töötavad normaalselt, kui välja arvata üle 100km/h sõites tuule arvestatavat mõju nende efektiivsusele.
Uusi valeosid sai ka omavahel vahetatud, ning tulemus null.
Kas asi võib olla kojamehe varre pingsuses?
Luuad ise peaksid ju mõlema poole omad identsed olema pikkusega 550mm.
Autoks siis C4 S4.
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 01.12.05 10:52
|
|
|
Kui Ben Autotarves nende kojameeste kohta uurisin, ütles müügimees, et ainuke probleem, mis neile tagasisidena tulnud, oli just nimelt klaasipuhasti
varre väsinud vedrust tingitud kojamehe kehv kontakt klaasiga.
Aga see probleem oli olnud Opeliga...
"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |