Lehekülgi: 1 2 3 .. 7 |
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 q 1.9tdi 85kw 01a
|
postitati 11.03.12 14:13
|
|
|
Reeno Mätlik, pettur! Otsime audi a4+ veel viite autot.
Tahaks kindlaks teha isiku elukoha, Õismäe tee 102-22 Tallinn Peaks olema? On kellelgi olnud probleeme?
Audi a4 Quattro, 2.5tdi automaat, s rool, 99 aasta numbrimärk 502 BGG.
Andres, 5161948
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 11.03.12 16:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: toomas777
Tahaks kindlaks teha isiku elukoha, Õismäe tee 102-22 Tallinn Peaks olema? On kellelgi olnud probleeme? |
Mingi aeg tagasi istus see isik Viru Vanglas näiteks...
|
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.12 16:47
|
|
|
Millalgi läheb ta sinna kindlasti tagasi.
|
|
|
marcelius19
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 10.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.12 16:52
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.12 22:23
|
|
|
Tere, palun abi foorumi kasutajatelt ja ka teistelt. Nimelt peteti minult välja audi 80 b3 kerega reg. nr. 978 ASG. Mul oli kuulutus üleval, kus
müüsin toda autot, tuli libeda jutuga sell, "niiöelda" ostja kes ta minema viiski jättes raha maksmata. Eks ise ka süüdi, et nii usaldav olin. Palun
siis kõikide abi, kui olete juhtumisi näinud tumepunast audi 80 kuskil, või on kellegile pakutud varuosi selle auto pealt mulle teada anda, või teab
äkki keegi "niinimetatud" ostjat, nimeks Reeno Mätlik, kellest soovitan eemale hoida kuna ta petis, mulle teada anda meili aadresil
pisikepiku@hot.ee või audi80b3@hot.ee või telefonil nr.53230495.
Politseisse teatatud.
Auto tundemärgid: vasakpoolne esitiib on roostes (lausa väike auk sees), samuti parempoolne, aga pigem pindmine, taga toonklaas ja antitiib, sees b4
rool ja puidust raamiga lisakellad. Autot nähtud Kristiine kandis, samuti pidavat see aus mees töötama soomes.
Autoni viiv informatsioon ei jää tasustamata.
Pildid auto kohta: http://public.fotki.com/pirks83/audi-80/
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 08:23
|
|
|
Otsime ise ka antud isikut, hetkel on tal siis oletatavalt õnnestunud 3 autot välja petta+ tänu minu teemale üks ebaõnnestunud katse bmwd omastada.
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 12.03.12 08:27
|
|
|
Ma väga vabandan küsimuse pärast aga äkki räägid siin lähemalt lahti kuidas sellisel inimesel õnnestub petuskeemi abil autoga minema sõita ??
Äkki räägid sellest niipalju et teised inimesed oskaksid hoiduda sama vea kordamisest ?
Eks hoiame silmad lahti.
Terv,
ash
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 08:39
|
|
|
Tundub, et lihtne sinisilmne usaldamine. Ma ei tea küll toomas777 lugu, kuid audittahan jutu järgi jäi mulje, nagu auto oleks ära antud ja usaldatud
siis ostjat, et too teeb ülekande vms. Kas eksin väga?
Aga silmad hoian lahti kah!
Parimat!
|
|
|
|
inkasso
huviline
Registreerunud 12.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 14:46
|
|
|
Tsitaat: | tere,,mina seda inimest tean ja tean ka seda et temaga saab asjad korda kuna ta pole selline inimene nagu teile esmamuljel
paistab,,,mina olen temaga koos äri ajanud ja pole siiani kahetsenud vahest tuleb igal inimesel elus raskusi ja sellest peaks iga inimene aru
saama,,,olge mõistlikud ja andke inimesele vähe aega küll ta ise võtab teiega ise ühendust....kõike head ja paremat kõigile loodan et saate oma asjad
aetud... |
Tere. Mina seda inimest tean ja tean ka seda, et temaga saab asjad korda, kuna ta pole selline inimene, nagu teile esmamuljel paistab. Mina olen
temaga koos äri ajanud ja pole siiani kahetsenud. Vahel tuleb igal inimesel elus raskusi ja sellest peaks iga inimene aru saama. Olge mõistlikud ja
andke inimesele vähe aega, küll ta ise võtab teiega ühendust. Kõike head ja paremat kõigile! Loodan, et saate oma asjad aetud...
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Kolmandal korral peatatakse sinu postitusõigus! Nõuded postituse keelelisele osale leiad siit."
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 12.03.12 14:49
|
|
|
Vabandust aga viimane postitus ajas küll muigele...
kallis "inkasso",kui mul on rahalised raskused, kas ma võin siis tulla, võtta su raha, auto ja muu väärtusliku. öelda et on raske, saa ometi aru,
kaduda ja öelda kuldsed sõnad "võtan ise ühendust" sest minuga on usaldusväärne äri ajada ?
Naljamees.... Ega sinuga küll ei julgeks äri ajada sellise suhtumisega...
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 12.03.12 15:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: inkasso
tere,,mina seda inimest tean ja tean ka seda et temaga saab asjad korda kuna ta pole selline inimene nagu teile esmamuljel paistab,,,mina olen temaga
koos äri ajanud ja pole siiani kahetsenud vahest tuleb igal inimesel elus raskusi ja sellest peaks iga inimene aru saama,,,olge mõistlikud ja andke
inimesele vähe aega küll ta ise võtab teiega ise ühendust....kõike head ja paremat kõigile loodan et saate oma asjad aetud... |
Lgp Härra inkasso, kui te oleksite millalgi varem foorumiga liitunud, siis vist ei saaks keegi aru, et tegelikult olete te Hr. Reeno Mätlik, kuna te
seda aga täna, ainult selle jama postitamiseks tegite, saab vist iga lasteaia laps ka aru kes tegelikult teistpool ekraani ennast jube kavalaks
ärigeeniuseks peab.
|
|
|
caliba
huviline
Registreerunud 01.03.12
Kasutaja on eemal
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant TFSI 2006
|
postitati 12.03.12 15:15
|
|
|
Keegi võiks veel pildi välja jebida.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 15:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zann0
Keegi võiks veel pildi välja jebida. |
AGA PALUN
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 15:38
|
|
|
Aga tegelt ka, mis moodi on võimalik auto välja petta? Annad auto võhivõõrale lubeduse peale "a ma hiljem maksan"?
Kui loll võib üks inimeseloom olla?
|
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 12.03.12 15:45
|
|
|
See vend saab vist lähipäevil kuulsamaks internetis kui Savisaar. Nii lühikese ajaga nii palju autosid välja "petta". Saan aru kui naabrile
usaldada, et maksa natukese aja pärast ära.
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 16:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ash
Ma väga vabandan küsimuse pärast aga äkki räägid siin lähemalt lahti kuidas sellisel inimesel õnnestub petuskeemi abil autoga minema sõita ??
Äkki räägid sellest niipalju et teised inimesed oskaksid hoiduda sama vea kordamisest ?
Eks hoiame silmad lahti.
Terv,
ash |
Tekkis siin küsimus, et mismoodi võimalik nii petta, olin lihtsalt tõesti liiga usaldav ja sinisilmne, muidugi enda lollus, ma ei väidagi vastupidist.
Tuli ilusa libeda jutuga, et tal vaja soomes tööl käia ja maksab auto eest tiba rohkem, kui kohe tema kasutusse annan ja noh läksin õnge, niisama
lihtne see ongi. Olen ise ostnud järelmaksuga ja ka muid asju müünud inimeste usaldusele toetudes ja pole probleemi olnud kuni siiamaani. Vastaks ka
kasutajale inkasso: kui inimesel on makseraskused, siis ta võtab ühendust, mitte ei lülita tel. välja ja kaob ära. Asjadest saab rääkida ja kindlasti
oleks siis ka kokkuleppele jõudnud. Maksetähtaeg, mis ta muideks ise pani, et siis saab rahad kätte oli juba tiba rohkem, kui kuuaega tagasi, nii
et....
Vahepeal sain ka ühendust temaga, ise helistas, lubas ülekande teha, aga siiani mitte kui midagi.
|
|
|
sibidisah
huviline
Registreerunud 07.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 16:42
|
|
|
Oleksid võinud talle kuu aja pärast auto anda, kui tal raha oleks olnud mitte ennem arumaeisaaa.
VRB Motorsport
...turbo has gone titts up smoking and whistling like a [roppus]!
|
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 16:47
|
|
|
Tüübil jutt jookseb ja nägi enamvähem normaalse inimese moodi välja. Lühidalt: kõik oli ilus, 25% summast maksis ära. Ja naisel vaja kohe sõitma
hakata ja kohe kindlasti vaja kätte saada sest homme juba Soome ülejäänud rahale järgi. Sai tehtud võlakiri võlguoleva summa suhtes ja makse tähtaeg
oli 10. Märts, kaks päeva enne seda kõnedele ei vastanud/tagasi ei helistanud+sõnum. Aadressiks antud korteris kedagi uksetaha ei ilmunud. Nüüd peale
tema bisnessi rikkumist võttis alles ühendust, et naine kannab summa üle 12.märts hommikuks kui teema maha võtate. Autot vaatamas käidi juba Saabiga!
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 12.03.12 17:17
|
|
|
Vana on ise juba vabatahtlikult nööri kaela pannud, nagu pildilt näha. Vähe peenike ainult.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 18:10
|
|
|
kasutaja toomas 777 postitusi lugedes tuleb täielik dejavu peale. Põhimõtteliselt sama ilusat juttu rääkis Reeno ka mulle. Õismäe tee aadress on suht
mõtetu, vastas mingi malbe häälega daame fonoluku peale. Seda aadressi ütleb ta vist siis paljudele.
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 18:11
|
|
|
toomas 777 kas oled auto või miskit kätte ka saanud?
|
|
|
toomas777
huviline
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 18:32
|
|
|
Ei ole midagi ega kedagi kätte saanud, endiselt otsime autot. Anna siis teada ka kui mingisugused muudatused toimunud.
|
|
|
audittahan
huviline
Registreerunud 11.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 19:18
|
|
|