meha
huviline
Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100q ja VW Passat
|
|
Arvamusi udu/lisatulede kasutamisest
Igapäevaselt autoga liigeldes on silma jäänud, et väga suur osa autojuhte kasutab ka täiesti selge ilmaga lähitulede asemel udukaid. Mina pole veel
aru saanud, et miks see parem variant on. Ootaks kaasklubiliste arvamusi selle kohta.
|
|
|
|
äss
klubiliige ac aasta auto 2011 võitja
Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: 2x 1,8t ja masuudipress
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meha
Igapäevaselt autoga liigeldes on silma jäänud, et väga suur osa autojuhte kasutab ka täiesti selge ilmaga lähitulede asemel udukaid. Mina pole veel
aru saanud, et miks see parem variant on. Ootaks kaasklubiliste arvamusi selle kohta. |
kes "säästab" xenon lähitulesid, kes mõtleb et lihtsalt popp ja noortepärane on
best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
|
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a
|
|
nt mina ei saagi udukaid välja lülitada,ise nuppu aretama ka ei hakka.põlevad koos parkide- pool jä täistuledega.
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
|
Kui korra trahvi saad , küll siis selle nupu sinna kiirelt aretad . Nii mõnigi tuttav on juba litaka kätte saanud kuulu järgi võetakse asi varsti luubi alla ....riigikassat on vaja ju täitta
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
Tahad sa pikemalt rääkida kus sa ülevaatusel käid?
Tsitaat: | Algselt postitas: kuuno
nt mina ei saagi udukaid välja lülitada,ise nuppu aretama ka ei hakka.põlevad koos parkide- pool jä täistuledega. |
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
|
Mina olen seda varianti päevasel ajal linnas proovinud, ja ei ütleks, et see oluliselt halvem oleks. Eristumine tagab hea märgatavuse, teistele
äratundmise jne. (olen valgete LED numbritulede eest saanud politseilt kiita ja numbrid ning kõik tuled on mul alati puhtad).
Udutulede peale pole vastusõitjad vist kordagi vilgutanud, lähitulede peale on küll juhtunud (pirn ei ole valetpidi sees, mida on ka ükskord elus
olnud). Lähitulesid on vastutulijatel muidugi kergem kaugtuledeks pidada, ja seda siis mulle tõestama hakata.
Ma olen ka viimastel päevadel märganud, et paljudel E-klassi mersudel põlevad udukas või heal juhul kaks koos teiste tuledega.
Mind ennast häirivad ainult sinised eredad xenon'id, mis on topitud enamasti vanemate mersude või kaubikute suurtesse reflektoritesse. Samuti vihkan
ma mersude LED piduritulesid (külgedel, mitte keskel), mis valgusfoori taga võivad pimestada. Mersu vastu üldiselt pole mul midagi isiklikku. Ja
kõiksugu muud efektimeistrid minu sõitu kuidagi ei sega.
Mõtlesin, et see pole mingi teema, aga näe kui kirjutada sai niipalju, ju siis ikkagi on. Aga üldiselt peace, vähem möla ja rohkem sõitu.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Kvaliteetseid lisatulesid mina pooldan,aga seda juhul,kui kasutatakse ikka möistuse päraselt ja kvaliteetselt/nöuetekohaselt reguleeritud.
Tundub,et lähituled koos udukatega söitmine on töesti mingiks uueks stiiliks saamas,rääkimata sellestgi,kui möni ohmoon päikesepaistelise ilmaga
söidab täistuledega.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
Seaduserikkumise eest trahvi saab ikka, ükskõik mis sinu arvates parem on. Aga minuarust ka võiks udukaid õigel ajal ja õiges kohas kasutada ja eriti
tagumisi udukaid.
P.S need pole lisatuled, millest te räägite.
Edit: bemmimehed ütlevad, et siis näib auto madalam ja laiem.
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
aga kas mendid ei riku oma sõidukis ohutuseeskirju?? see monitor on kõrvalistujal ilusasti airbagil ees.parandage kui ma eksin.
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
aga kas mendid ei riku oma sõidukis ohutuseeskirju?? see monitor on kõrvalistujal ilusasti airbagil ees.parandage kui ma eksin. |
kuidas see tulede kasutamisega seotud on ?
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
aga kas mendid ei riku oma sõidukis ohutuseeskirju?? see monitor on kõrvalistujal ilusasti airbagil ees.parandage kui ma eksin. |
Mine kaeba siis kuskile, kui se sind aitab.
|
|
|
kuuno
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
ok eks ma siis lähe.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
airbagi saab ka körvalistujal välja lülitada,nii et avarii korral tema puudutab oma ninakesega mitte patja vaid ekraani ja edasine on arvatavalt nende
poolne sisejuurdlus.
teema algatajale küsimus.
kas sa soovid teada saada infot udutulede kasutuse vöi arvamust konkreetselt lisatulede kohta?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
Vana hea tuttav teema uues kuues.
Need kes on litaka saanud ei oska seadust lugeda ja sama ei oska trahvijad teha.
Tagumiste eest tuleks karmimalt kasutada meetmeid
Esimeste kasutajad mind ei häiri, sest ei passi teistele tuledesse.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
kristonoh
huviline
Registreerunud 21.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
häirivad isearetatud udu/lisa tuled millel reguleerimisega pole viitsitud vaeva näha ja siis vastutulijale mõnuga silmaauku paistavad.
|
|
|
puna
huviline
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C5, Quattro, 4,2L
|
|
Ah jaa meenub ka mulle nüüd, et ülevaatusel vaadati ka udukate valgus nurka.
Tel +3725654585; +358445654585
|
|
|
|
Tigekala246
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 06.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2.0 1990a. VW G2
|
|
ennast ka ei häiri, auto esiosal olevad tuled, ise ka pooldaks rohkem tulesid kui hämaruses sõita, aga tagumised udutuled häirivad väga olen isegi nii
teinud, et sõidan selle udutaja ette ja topin enda masina udukad tööle, et märku anda ja uduka ära kustutaks.
Kui auto ei sõida, järelikult on auto katki.
|
|
|
|
Taavi
klubiliige
Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Ja osadel autodel pole tegu mitte udukatega vaid päevasõidutuledega.
12.301@181km/h
|
|
|
|
Rauntz
huviline
Registreerunud 19.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1,8 66kw 88a
|
|
Siiani pole need udutuledega sõitjad mind seganud, ise paigaldasin ka hiljuti lisa tuled, kaugtuled, nüüd valgust rohkem kui vajagi
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|