raivort
huviline
Registreerunud 10.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.12 08:18
|
|
|
Aku vahetus
Tere
Autoks A 4 2006 a.Vaja vahetada aku.Olen kuulnud et sigarisüütajsse tuleb vool peale lasta siis jäävad mälud ja sajad paika.Kas see toimib ka selle
auto juures.Voolu peale laskmise all mõtlen teisest akust klemmide ja juhtmega isase otsaga sigarisüütaja pesasse ühendamist
Tänud
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 08.03.12 08:38
|
|
|
Peale aku vahetust on vaja õpetada elektrilistele esiakendele piirasendid selgeks ja võti süütelukus sünkroniseerida kesklukupuldi nupud.
Lisaks veel spidoplokis kell õigeks panna.
Kui tõesti vaja, siis oleks lihtsam korralike krokodilliga teine või juba kolmas aku vahetuse ajaks akuklemmide külge ühendada.
Ma ei tea, palju neid akusid siis kokkuvõttes vaja läheb, et ühte vahetada
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
raivort
huviline
Registreerunud 10.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.03.12 11:31
|
|
|
Tänud vastuse eest.
Ega A 4 + klemmi eraldi välja toodud ju ei ole, siis oleks tõesti asi veelgi lihtsam.
|
|
|
jass
huviline
Registreerunud 24.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 1,8TQ & A6 2,8 & BMW 525
|
postitati 08.03.12 12:44
|
|
|
Võta vana aku maha ja pane uus asemele. Enne käivitamist hoia süüdet sees vähemalt viis sekundit, vajuta keskluku puldi nuppe. Hiljem pane kell õigeks
ja tõmba juhiukse suletud akna lülitit sekundiks üles.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 08.03.12 21:05
|
|
|
Tehaseseades on sellel masinal aktiveeritud "Funkuhr" (kella ees antenni märk), ehk kella õigeks panek pole vajalik. Tõenäoliselt on vaja ajavöönd
ainult paika ajada.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 08.03.12 21:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Tehaseseades on sellel masinal aktiveeritud "Funkuhr" (kella ees antenni märk), ehk kella õigeks panek pole vajalik. Tõenäoliselt on vaja ajavöönd
ainult paika ajada. |
Mis huvitav funktsioon see hvunkuur on? Ise olen just mõtelnud, et mis see krdi antenn tähendab?
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 09.03.12 17:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
ainult paika ajada. |
Mis huvitav funktsioon see hvunkuur on? Ise olen just mõtelnud, et mis see krdi antenn tähendab? |
Seda, et kell paneb end ise RDS (vist) tuleva signaali alusel end õigeks. Kunagi omatud 2001 aasta C5 olin Võrumaal hädas, kui mingi krd läti jaama
pealt korjas valet signaali ning muutis kella 1h
|
|
|
ahartsi
huviline
Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.12 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: andres
Seda, et kell paneb end ise RDS (vist) tuleva signaali alusel end õigeks. Kunagi omatud 2001 aasta C5 olin Võrumaal hädas, kui mingi krd läti jaama
pealt korjas valet signaali ning muutis kella 1h |
RDS-ga pole mingit seost ja kui ajavöönd paigas, siis iga kevad ja sügis keeratakse kell suve või talveajale mõnusalt üle.
|
|
|
|
raivort
huviline
Registreerunud 10.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 06:31
|
|
|
Vahetasin aku ära ja panin aasta ja kella aja nuppudega paika.Eks pärast näeb, mis kella aja vahetusel teha tuleb.Puldi pidin uuesti ära aktiveerima.
Tänud kes vastasid, oli abi küll.
Raivo
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 07:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raivort
Vahetasin aku ära ja panin aasta ja kella aja nuppudega paika.Eks pärast näeb, mis kella aja vahetusel teha tuleb. |
Minul on nii, kui antenni märk on olemas, siis kellaja nuppudest saab ainult kuupäeva ja täistunni õigeks keerata. Minuteid muuta ei lase. Minuteid
saab muuta siis, kui funkuhr VCDS-ga välja lülitada.
|
|
|
|
raivort
huviline
Registreerunud 10.01.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 09:47
|
|
|
Minul ikkagi seda antenni mäki seal ees ei olnud, sest sain kella tunnid ja minutid paika panna.Edasi juba aasta ja kuu, ning kuupäeva.
Parimat
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.04.12 20:34
|
|
|
Täna sai kah B7-l aku ringi visatud, kuna tehaseaku näitas hommikuti väsimuse märke. Suurte külmadega sai talle pisut liiga tehtud, küljed punnis,
valge hägu sees - klassikalise laisa autoomaniku sündroom. Salongiküte, kannisoojendused, jutud, viled järel, mõnikord sõidud lühikesed ja
lisalaadimist ei teinud. Hästi kestis see MOLL.
Niisiis võtsin kolmanda aku appi, et ei peaks seda õpetustegevust läbi viima Vana aku maha, uue pealepanekul sai kandelambiga kohmitud ja abiaku krokotill lendas klemmi küljest lahti Ok, uus peale, klemmid külge ja pusima.
1. Süüde sisse, ilma starterit andmata 5 sekki ootamist, et ECU kõik pihustid, andurid ja junnid kapotialt üles leiaks.
2. Ükski pult enam uksi ei avanud, sulgenud. Süüde sees pultide nuppe näperdatud ja toimib taas.
3. Raadio mälud, seaded, jaamad, BT seaded jne kaduma ei läinud.
4. El. aknad tahtsid nuppude pikemalt all hoidmist, et aknad lõpuni üles ja alla iseseisvalt sõidaksid.
5. Kell, kuupäev käsitsi õieks kuna Funkuhr'i vastuvõtja otsustas kuu aega tagasi töölepingu lõpetada.
6. ESP tuli põleb, peale 50m sõitu kustus.
Muu temaatika toimib, peab veel VCDS-ga moodulid läbi kammima äkki kuskule miski viga maha jäänud vms.
OT: Oskab keegi kommenteerida, kus asub B7 Avant kerega masinal Funkuhr vastuvõtja. Netiavarused räägivad, et tagastange sees? Kinnitage fakti või
lükake ümber. B6-l on armatuuri all ntx. Iseenesest vastuvõtja (4b0919145a) muhvigi ei pleki ~20...30EUR, aga vahetus tundub olevat suuremat sorti
käsikiimlus. Vaatan veel kodeeringu üle, mingi kogus inimkonda on sealt omale antenni spidole tagasi saanud
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 02.04.12 20:47
|
|
|
Ma sain ka nüüd teada, mida see antenni märk armatuuris tegi. C6 puhul sai MMi-st maha keerata ma eeldan, sest midagi ma seal näppisin ja panin aja
käsitsi paika ning antenn kadus ära
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 05.04.12 18:08
|
|
|
Nüüd tekkis Funkuhr`i kohta küsimus. Nimelt kui MMI-st salvestan, et kell võetakse raadio abil, mitte Quartz ( saab ise ka mudida ), siis pärast auto
välja suretamist ja hiljem uuesti käivitamist on antennimärk ilusti olemas aga kell on tund aega tagasi ise läinud Proovisin ka nii, et keerasin kella tund aega ette ja panin siis, et võtaks
raadio pealt ( kellaaeg ja kuupäev pärast salvestamist hallid ja ei lase muuta, Quartz meetodi on liigutatavad ) ning pärast käivitamist oli ikka
Eesti ajast -1 tund. Paistab, et auto on vales ajas? Kuidas Eesti aega saan, et kell õige koos antenni märgiga oleks. Äkki keegi oskab aidata?
|
|
|