myrka2002
huviline
Registreerunud 23.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: a4 avant
|
postitati 09.04.07 07:49
|
|
|
a4 kõrvalistuja airbagi väljalülitamine
tervitus
kas keegi oskab öelda, kuidas välja lülitada A4 (97 aasta) kõrvalistuja airbagi?
probleem, kuna vaja turvahälliga sõita kõrvalistuja pingil...
|
|
|
smi
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,8 -95 92kw
|
postitati 11.04.07 09:07
|
|
|
Kui kõrvalistuja poolt eemaldada see armatuuri otsa kate (teisel pool on seal all kaitsmeteblokk) siis seal on üks kaitse mingi juhtmel vahel. Äkki
see on airbagi kaitse ja kui see välja võtta, siis airbag ei tööta.
Kõik see on vaid oletus ja ma ei ole kindel et see mingit jama endaga kaasa ei too. 
|
|
|
HT
huviline
Registreerunud 03.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: üks teine VAG
|
postitati 11.04.07 18:58
|
|
|
Ei usu et ühel poolel on eraldi kaitse.Võta padja küljest pistik lahti ja kui ei taha,et armatuuris airbagi tuli põlema läheb tuleb pistikusse,padja
asemele panna sama takistusega takisti
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.09 10:36
|
|
|
Tekkis sama küsimus seoses C5 audiga. Kas sellele on võimalik miskit originaaloptsiooni külge lülitada või kannatab teha miski lüliti releega, et kas
on airbag taga või siis mitte ja selle asemel taksiti et ei tekiks veateadet.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 04.03.09 10:56
|
|
|
Lihtlabane variant oleks panna vahele lüliti, mis lülitab vastavalt takisti ja airbagi vahet. Sellisel puhul ehitaks lüliti vähemalt niipalju
keerulisemaks, et armatuuris mõne märgutulega annaks teada, kui kaardilugeja airbag on takistile lülitatud.
Kindlasti tuleks veenduda, et lapsehäll mõne muu airbagi tööpiirkonda ei mahu(istme sees olevad turvakardinad ehk)
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Saga
huviline
Registreerunud 06.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.4 mittequattro
|
postitati 04.03.09 11:24
|
|
|
Kas siis tehase poolt mingit võimalust ei olegi jäetud ?
Aga kui airbag'i tuli juba põleb kas siis turvapadjad üldse ei tööta ?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 04.03.09 13:10
|
|
|
Mida auto käsiraamat ütleb? Kui selline võimalus tehasest olemas on, on see seal kindlasti ka kirjas.
Kui ei, siis Zoig'i poolt juba soovitatud ümberlüliti + 2-5 kilo-oomine takisti. Ümberlülitamise ajaks süüde välja!
Seda, kas turvapadi põleva indikaatortule korral toimib või ei, saad sa kõige paremini kontrollida vastu seina sõites. Ma kahtlen, et keegi teine seda
sinu eest testida soovib. 
|
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 04.03.09 13:24
|
|
|
Aga mind huvitab kuidas see siis tehase seadetes tehtud on? No ses mõttes, et seal ukse juures on jah lüliti, mis spets võtmega lubab välja keerata,
aga kuidas ta märku annab, et padi on välja lülitatud? Kas siis konsoolis hakkab tuli põlema koos mingi helisignaaliga, mis kestab nt esimesed 500m
või kuidas?
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.09 13:43
|
|
|
Kui on olemas selle jaoks tehase lüliti, siis mille hea pärast tahad sa hakata jalgratast leiutama?
Kui see spetsvõti on kadunud, siis sõida revalisse ja kurda muret, küllap nad oskavad sind kuidagi aidata.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Saga
huviline
Registreerunud 06.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.4 mittequattro
|
postitati 04.03.09 13:43
|
|
|
Kas mitte ümberlülitusel ei peaks siis akuklemmi kah juba maha võtma ? Teisi õhukoti teemasid lugedes jääb küll mulje selline.
Järelikult tuleb massilüliti kah lisada.
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 04.03.09 14:01
|
|
|
Ei, ei. Mul ei ole seda süsteemi peal, aga lihtsab huvitab kuidas siis see tehase poolt paigaldatud süsteem märku annab, et padi on välja lülitatud.
Selle mõttega, et kui tekikski tahtmist midagi sellist peale aretada, siis kuidas see märguanne ära korraldada, ilma, et oleks salongis mingi võõras
tuluke vilkumas.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.09 14:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Saga
Kas mitte ümberlülitusel ei peaks siis akuklemmi kah juba maha võtma ? Teisi õhukoti teemasid lugedes jääb küll mulje selline.
Järelikult tuleb massilüliti kah lisada. |
Ei pea. Süüte välja lülitamisest piisab.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.03.09 14:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorpheusS
Ei, ei. Mul ei ole seda süsteemi peal, aga lihtsab huvitab kuidas siis see tehase poolt paigaldatud süsteem märku annab, et padi on välja lülitatud.
Selle mõttega, et kui tekikski tahtmist midagi sellist peale aretada, siis kuidas see märguanne ära korraldada, ilma, et oleks salongis mingi võõras
tuluke vilkumas. | Kui piisavalt leiutada oskad, siis kindlasti on võimalik kuidagi ära kasutada juba mõnda kellades olemasolevat
pirni. Kui airbagi enda tuld kasutada ei soovi(juhuks kui ajult tuleb ka airbagi veakood), siis võid näiteks ühendada diisli eelsüüteküünla
märgutulesse või mõnda muusse olemasolevasse pesasse, mis sinu auto puhul tavaliselt kasutust ei leia.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 04.03.09 15:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MorpheusS
tuluke vilkumas. |
Tehasepoolt jääb väljalülitatud Airbagi puhul kontrolltuluke pikemalt põlema, tuletades autojuhile meelde muudatustest. Ja lisaks pannakse veel
hoiatavad kleepsud.
|
|
|
|
tarts999
huviline
Registreerunud 08.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6
|
postitati 04.03.09 17:53
|
|
|
A6 1998a. (c5) saab kõrvalistuja airbagi välja lülitada arvutiga(vag-com) . Enda audil tegin nii. Siis kui auto käima panna vilgub airbagi tuli
armatuuris 5 korda.
|
|
|
coupe924
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: 230kw TDI
|
postitati 05.03.09 10:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarts999
A6 1998a. (c5) saab kõrvalistuja airbagi välja lülitada arvutiga(vag-com) . Enda audil tegin nii. Siis kui auto käima panna vilgub airbagi tuli
armatuuris 5 korda. |
Soovitav on peale maha kodeerimist ka juhe lahti öhendada.
|
|
|
|
kultz
huviline
Registreerunud 30.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 05.03.09 11:27
|
|
|
Minul oli originaalis midagi sellist küljes, kuna pole vajadust ette turvahälli asetada, selline vidin vedeleb kellel vaja andku teada, raha ka ei
taha. http://album.ee/album/357782/50159841
|
|
|
alambe
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.09 12:09
|
|
|
Kuidas see operatsioon välja näeb täpsemalt, et mis kohast mis väärtust muutma peab?
Tsitaat: | Algselt postitas: tarts999
armatuuris 5 korda. |
|
|
|
rocket
huviline
Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: 40 TFSI
|
postitati 05.03.09 14:55
|
|
|
Huvilise "kultz" toodud näitel on tegemist ligikaudu 3 oomise (täpsemalt 2,94) takistiga. Nii et kilooomidega siiski tegemist ei ole.
|
|
|
|
erikhi
huviline
Registreerunud 12.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,8 quattro aut
|
postitati 05.03.09 18:36
|
|
|
Minu 98 aasta C5-e kasutusjuhendis on öeldud, et kõrvalistuja turvapadja sisse- väljalülitamiseks peab pöörduma Audi ettevõttesse.
Õnn, et lapsed suured juba. Päris õudne oleks lipata mitu korda nädalas (või isegi mitu korda päevas) mingi teenenduse vahet ja raha kotiga laiali
jagada.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.03.09 21:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rocket
Huvilise "kultz" toodud näitel on tegemist ligikaudu 3 oomise (täpsemalt 2,94) takistiga. Nii et kilooomidega siiski tegemist ei ole.
|
Siis võib see tolerants seal päris kummaliselt suur olla. Mul oli A8 peal mingi aeg üks rool, mille lintkaabel ei andnud ühendust ja seepärast otsisin
netist "airbag dummy resistor"-i. Mingist lääne Honda foorumist leidsin, et sobiv takisti on 2-kilone ja ei mäleta enam, kas 2 või 5 vatti. Oomipost
leiti mulle nende vattidega 5-kilone, ühendasin ära, tapsin veakoodi maha, sobis. "Resistance too high"-i enam ei loopinud. Lihtsalt lühistades tuli
"resistance too low". Ligi 3 oomi on üpris lähedane lühisele.
|
|
|
|
kultz
huviline
Registreerunud 30.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4
|
postitati 05.03.09 21:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
|
Siis võib see tolerants seal päris kummaliselt suur olla. Mul oli A8 peal mingi aeg üks rool, mille lintkaabel ei andnud ühendust ja seepärast otsisin
netist "airbag dummy resistor"-i. Mingist lääne Honda foorumist leidsin, et sobiv takisti on 2-kilone ja ei mäleta enam, kas 2 või 5 vatti. Oomipost
leiti mulle nende vattidega 5-kilone, ühendasin ära, tapsin veakoodi maha, sobis. "Resistance too high"-i enam ei loopinud. Lihtsalt lühistades tuli
"resistance too low". Ligi 3 oomi on üpris lähedane lühisele. | Ma ei tea küll nendest takistitest essugi, olen selles suhtes suht
lammas, kuid selline vidin oli minu a4 kindalaeka all mille ära kakkusin ja ühendasin juhtme sinna kus tema koht peaks olema.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 06.03.09 15:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
|
"resistance too low". Ligi 3 oomi on üpris lähedane lühisele. |
Mina olen pannud 2, midagi oomiseid takisteid, mis on ka väga loogiline sütiku jaoks. Kilooomides sütiku süütamiseks läheks vist terve igavik, mis
muidugi ei tähenda, et see piisav poleks Airbagi aju lollitamiseks.
|
|
|
|
Vilumaa
huviline
Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66
|
postitati 22.03.10 16:33
|
|
|
Mul siis põhimõtteliselt sama mure aga hoopis tahaks tagasi tööle lülitada turvapatja.
Auto sai rootsist toodud ja seal on esinduses lastud deaktiveerida see õhukott. Armatuuril kenasti näha kuidas turvatool on vastu armatuuri oma sooned
nühkinud. Kiskusin täna kindalaeka küljest ära, aga ei tundunud et oleks turvapadi juhtmest lahti ühendatud. Kuigi arvuti näitab et oleks nagu lahti
ühendatud. Aga uuesti arvutiga aktiveerimiseks on vaja koodi. Teab keegi kust neid hankida peale revali ???
|
|
|
GlennK
huviline
Registreerunud 23.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift
|
postitati 22.03.10 21:17
|
|
|
hm, aga kas oleks sinna võimalik aretada see lüliti, mis Airbagiga kaasas käib, äkki oleks see lihtsam, kui keegi teab või on proovinud..
|
|
|