yeah
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.04.10 11:08
|
|
|
abs rakendub kahtlaselt
| Tsitaat: | Algselt postitas: yeah
sihuke värk, et väga väikese hoo pealt ja sujuvalt pidurdades hakkaks nagu aegajalt abs tööle. pedaal taob vastu. seda kuiva asfalti peal. muidu
pidurid võtavad enam vähem okeilt. oskate ehk nõu anda mis jama võib olla.
masinaks: 1996 audi a4 1,8 bens
ühegi teise masinaga ei ole sihukest asja varem ette tulnud. |
Sihuke värk, et väga väikese hoo pealt ja sujuvalt pidurdades hakkaks nagu aegajalt abs tööle. pedaal taob vastu. Seda kuiva asfalti peal. Muidu
pidurid võtavad enam vähem okeilt. Oskate ehk nõu anda mis jama võib olla.
Masinaks: 1996 Audi A4 1,8 bensiin.
Ühegi teise masinaga ei ole sihukest asja varem ette tulnud.
Märkus moderaatorilt: "Muutsin postituse eesti keele nõuetele vastavaks. Palun tee seda järgneval korral ise, kuna
järgmine hooletult tehtud postitus kustutatakse! Lihtsa 3-minuti keelekoolituse leiad siit."
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
postitati 22.04.10 11:21
|
|
|
Olen mõelnud seda teemat teha ammu aga minu autol on täpselt sama jant.
Arvatavasti kas ABS pump paneb ise segast, pidurvedelik on kehva või mõni andur jebib.
Keegi kes teab, miks ta nii teeb võiks jagada infot.
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
|
krimix
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: audi s6 4,2 audi 80 2,0 audi a4 1,8T
|
|
postitati 22.04.10 11:32
|
|
|
Viga kas absi anduris või siis määrdunud või vigastatud hammasvöös.
Diagnostika aitab.
|
|
|
|
Gemmu
huviline
Registreerunud 21.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
postitati 22.04.10 11:38
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: krimix
Viga kas absi anduris või siis määrdunud või vigastatud hammasvöös.
Diagnostika aitab. |
Käisin Sama Probleemiga ka minagi Diagnostikas. Minul selgus et abs'i andur on vigane. tuli teha väikene väljaminek ja uus osta. Nüüd sõitsin umbes
300-400 kilomeetrit ja jälle sama jant. Ja muidugi hetkel pole Diagnostis uuesti käinud aga ise kardan et mingi muu kala rikub seda süsteemi
korralikult töötamast. või äkki keegi teab kindlalt kus seda Kalapoega otsida ?
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 22.04.10 12:33
|
|
|
Kaabel sappa, vagcom absi anduritelt andmeid lugema ja graafikut joonistama ning leiate suht kiiresti, milline andur "tala" paneb. Edasine on juba
fantaasia küsimus, tavaliselt hammasvöö, pistikus kehv ühendus, näinud ka vigastatud anduri kaablit või siis jah lõpuks ära surnud andur. Kergem
muidugi viga siis leida kui andur üldse ei tööta, kui "kergelt paneb", siis on jube tüütu seda täpset veakohta otsida.
Enda kahel liikuril abs'iga jamad olnud ja no võin öelda, et oli ikka pusimist korralikult. Pahatihti targad mehed koos tarkade aparaatidega ei leia
kah midagi ja kerivad teeninduses arveid kommentaaridega "viga ei leitud" .
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
Gemmu
huviline
Registreerunud 21.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.04.10 13:15
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Kaabel sappa, vagcom absi anduritelt andmeid lugema ja graafikut joonistama ning leiate suht kiiresti, milline andur "tala" paneb. Edasine on juba
fantaasia küsimus, tavaliselt hammasvöö, pistikus kehv ühendus, näinud ka vigastatud anduri kaablit või siis jah lõpuks ära surnud andur. Kergem
muidugi viga siis leida kui andur üldse ei tööta, kui "kergelt paneb", siis on jube tüütu seda täpset veakohta otsida.
Enda kahel liikuril abs'iga jamad olnud ja no võin öelda, et oli ikka pusimist korralikult. Pahatihti targad mehed koos tarkade aparaatidega ei leia
kah midagi ja kerivad teeninduses arveid kommentaaridega "viga ei leitud" . |
Tänan. Eks ma nüüd siis tean mida ma nädalavahetusel teen ja pusin. Kas ma võin ka nii proovida näiteks et võtan juhtme lahti ühendusest, ning jälgin
mida arvuti mulle trükkib, või oleks targem otsida üles enda see vana jubin üles, panna see täiesti vigane peale. Ja pusida sealt, On võimalik muidu
veel muudel viisidel leida viga kas juhtmestikust?
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
|
postitati 22.04.10 14:12
|
|
|
Mul oli sama asi kui abs andur oli oma pesast natuke välja tulnud. Lükkasin ta rohkem sisse ja viga kadus.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.04.10 16:56
|
|
|
Oli ka minu A4'jal selline jama ja põhjustajaks oli katkine abs hammasvöö. Vahetusel rõngast eraldi osta ei saa, vaid koos veovõlli otsaga ja Forssis
maksis GLO toode 1031.- klubikaardi soodusega.
|
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
|
Gemmu
huviline
Registreerunud 21.04.10
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.04.10 14:50
|
|
|
Mul on ka veel vahepeal selline jama et kui panen auto tööle siis lööb ABS tule armatuuris põlema. Siis suretan välja ja panen uuesti käima mõne aja
pärast ja siis enam jälle ei põle ja alustan rõõmsalt sõitu. Kas see võib viidata hammasvööle?
Aitäh!
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
postitati 23.04.10 14:57
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Gemmu
Kas see võib viidata hammasvööle?
Aitäh! |
Sel juhul kindel ei.
|
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
|
postitati 23.04.10 16:19
|
|
|
A8 D2 kerega 98.a oli mul sama probleem. Selgus, et rooliasendi andur nullimata peale esisilla reguleerimist.
Ehk siis otse sõites arvas ABS aju, et auto keerab ja üritas arvutada erinevatele ratastele erineva teekonna. Samas auto rattad reaalselt läbisid
ühesuguse teekonna. ABS arvas et vaja sekkuda. Peale rooliasendi anduri reguleerimist kadus minu isendil probleem.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
postitati 23.04.10 16:38
|
|
|
Mul ka teeb samasugust nalja. Diagnostika näitas taga vasaku ratta juurest mingit errorit, lisaks ka hammasvööd kulunud (põhjuseks olid rattalaagrite
vahetuse venitamine) ja tulevikus vaja vahetada veovõlli otsad selle tõttu. Oma laiskus ja lollus .
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
|
postitati 08.06.10 08:29
|
|
|
Saan nüüd ka kinnitada, et selle mure põhjustajaks oligi liiga kaugel asunud ABS andur, kui mõni magnetimpulss kaduma läks, siis hakkaski
"täristama" ja ka armatuuris tulukest vilgutama/piiksutama.
Puuklotsi asetasin esimese anduri peale ja haamriga väike põks ja oligi viga parandatud.
|
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
|