Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Kihutamine 13.08.11 Haapsalu maanteel (Vastuseid: 74 | Vaatamisi: 9994)
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 15.08.11 05:03
Kihutamine 13.08.11 Haapsalu maanteel

Selline leid internetist, õnneks pole tegu siiski otseselt klubilistega.

"Mõni mees (Audi club liige?) ei saanud peale üritust ilmselt pihta, et nüüd on nad tänavaliikluses ja seadsid teiste liiklejate elud ohtu. Kaadreid Haapsalu-Tallinn maanteelt"

http://www.youtube.com/watch_popup?v=Tsg3stUKNEI&vq=720p

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 06:44
Kihutamine Haapsalu maanteel

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk

"Mõni mees (Audi club liige?) ei saanud peale üritust ilmselt pihta, et nüüd on nad tänavaliikluses ja seadsid teiste liiklejate elud ohtu. Kaadreid Haapsalu-Tallinn maanteelt"

Minu arvates võiks sellised kaadrid olemata olla. Tekitab lihtsalt paksu verd, ei muud. Nii kaua, kui teiste per*et ei torgita võiks oma sõitu sõita.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
maazu
huviline

Registreerunud 12.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 15.08.11 09:31

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:

Minu arvates võiks sellised kaadrid olemata olla. Tekitab lihtsalt paksu verd, ei muud. Nii kaua, kui teiste per*et ei torgita võiks oma sõitu sõita.

Kui nüüd hästi uurida siis saab nende masinate reg nr kah teada!Igatahes normaalsed inimesed nad küll ei ole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 09:34

Keskenduge asjale. See teema on miili järelkaja, mitte miili järel toimunud sündmuste järelkaja.

elar
klubiliige

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2dq + 4dq

postitati 15.08.11 09:35

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:

Minu arvates võiks sellised lollid kommentaarid olemata olla. Kui mõni selline adrenaliini täis mehike Su pereliikme surnuks sõidab, siis on hilja möliseda, et nüüd kotib küll Sinu perset!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 09:47

Vähemalt on arvamusega inimesed, seegi hea.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.08.11 10:18

Selles mõttes, et millest selline kisa? Inetu tegevus ja ka ohtlik, ma ei vaidle üldse vastu, aga samas, seda näeme ju pmst iga jumala päev maanteedel liigeldes. Kas sellise liikluskäitumise kommenteerimine ja lahkamine on mõttekas või ei, jäägu igaühe enda otsustada, aga mina leian, et kui nähti rikkumist, seda enam, et seda filmiti, oleks ju võinud teavitada juhtunust vastavat organisatsiooni, milleks meil teadupärast on politsei. Iseasi muidugi, kas neid rikkujaid kätte oleks saadud, aga viisakas tegevus oleks vähemalt olnud. Kuskil foorumis sellel teemal arutlemine ei aita midagi ju. Ise oleksin filmija asemel helistanud politseisse. Olen sedasi ka varem talitanud (paaril korral on sellest rikkuja püüdmiseks ka abi olnud) ja talitan ilmselt ka edaspidi.
Sry, kui kellegi tundeid riivasin, aga selline on minu arvamus asjast. Peace! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Loaded
huviline

Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV Variant '06

postitati 15.08.11 10:23

Ei õigusta kiiruse ületamist, aga kas antud videos on midagi sellist, mida muidu kunagi ei juhtu? Nii kurb kui see ka on, siis juhtub selliseid asju pidevalt ning antud videos olevad kaadrid on isegi suhteliselt "viisakad".

Seaduserikkumisest rääkides, siis jäi silma telefoni kasutamine sõidu ajal ning ebapiisav pikivahe, mis samuti on ohtlikud.

edit: Tõesti, lähemal vaatamisel näen ka mina, et filmijaks ei ole juht, vabandan.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 10:24

Küsiks video autorilt, et mille võrra erineb klipis nähtav igapäevasest liiklusest nii sellel, kui ka paljudel teistel maanteedel?
Mitte, et ma heaks kiidaks sellist tegevust, aga see ei ole nüüd kuidagi rohkem silmatorkav sündmus, et selle kohta peaks lausa video tegema.

TriKa3
huviline

Registreerunud 20.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1.8 '00

postitati 15.08.11 10:29

Selline ongi ju Eesti liikluskultuur, imestada pole enam tõesti millegi üle.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.08.11 10:30

70-alad on tavaliselt põhjusega, nagu ka seal ning pea kahekordselt kiirust ületada ja üle topeltpidevajoone möödasõitu teha ei ole vähemalt Tartumaal küll igapäevane asi ja on täitsa teemat väärt IMO.

PS: kus on näha, et autojuht telefoni hoiab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 15.08.11 10:30

Esimene sõiduk BMW polekski nii suurelt rikkunud, kui poleks kiirust näinud filmitavast autost. Kuid teatavasti kõik möödasõidud on seaduse rikkumised, sest muidu oleks veel rohkem liiklusohtlik olukord.
Kuid kahjuks on sellist sõiduviisi näha igapäevaselt, samuti hoiavad mõned rekkad olematut pikkivahet.
Nõme on pigem see, et audid, vb ka klubilised näitavad sellist kärsitust ja julma möödasõitu kohas, kus pole ette nähtud ja ohutu.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 10:35

Edasistele kommenteerijatele paneks südamele selle, et ennem kui parastama kukute, vaadake peeglisse ja mõelge, milliste sigatustega ise maha olete saanud. Ma absoluutselt ei kiida takka erinevaid "huvitavaid tegevusi" aga nõme on ka asjatu targutamine, kus inimesed on kahe kui mitte kolme per*ega.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 15.08.11 10:55

See bemmi video oli nagu täiesti mõttetu, väike kiiruse ületamine maanteel pole minu raamatus nii karm rikkumine kui asulas topeltjoontega tähistatud kohas möödasõit. Veel enam, et möödumine toimus seal kus on ka bensiinijaam, sealt oleks võinud vabalt mõni vanapapi paremale välja keerata ja avastada, et paar audit tahavad talle otse kümpi sõita..

ja olgem ausad, me ju teame kes nende audide omanikud on...

epic
klubiliige

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 11:11

No kurat küll nagu turueided vingute siin, mingi kibestunud Hondamees ees ja teised järel. Kas koolis käisite ka klassivendade peale kaebamas kui nad nurga taga suitsu tegid või ? Ise pole kunagi naabri aiast õuna võtnud ega pakendeid biojäätmete konteinerisse visanud ? No offence, ma saan aru kui Hondaomanikul pole targemat teha kui teisi filmida, aga milleks selline järelkaja siin ?

TriKa3
huviline

Registreerunud 20.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1.8 '00

postitati 15.08.11 11:13

Arvestades seda, et naabriaiast õuna võtmine surmaga ei saa kuidagi lõppeda (v.a kui kuri naabrimees püssiga põõsas peale passib), siis selline arutelu võib olla küll vajalik.

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 15.08.11 11:17

Minu arust võiks selliseid videosid palju rohkem ja laialdasemalt avaldada ning kindlasti minna sellega politseisse.
Olen ka ise mõelnud et peaks kaamera kinnitama armatuurile et saak igast jobude tegusid tõendusmaterjaliga politseisse saata.

Jutt et see tavaline jne, on tüüpiline eestlase jutt, kui me ise neile asjadele laialdasemat avalikku halvakspanu ei anna, ei hakka ka midagi muutuma.

Mul on nüüdseks kaks last autos ja olen väga mures just selliste jobude pärast, kes võivad meid surnuks sõita.

Ja jutt et iga möödasõit seaduse rikkumine jne on tähenärimine, nende audide möödasõit on ikka midagi palju rohkemat.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 15.08.11 12:52

Üldiselt siseneb Honda juht ise ka 70-alasse ~83km/h ja kuskil ei ole näha Audide kiirusi. "Kaks korda kiiremini" siit varem läbikäinu peale võiks öelda, et silmaga mõõdetakse vaid m*nnipikkust. Ka ei ole videol näha, et möödasõitu alustati möödasõidu keelualas, kuigi tänapäeval seadus keelab ka mitmest autost korraga möödasõidu.

Ma ei kiida kõnealust tegevust heaks, aga juhiks tähelepanu pigem põhjustele, miks teinekord isutab sellist möödasõitu teha - põhjendamatult aeglased liiklejad. Ma olen oma 13 aasta jooksul Tallinna ja Tartu vahet nühkides näinud kaks korda, et aeglane juht on teeserva seisma jäänud ja teised mööda lasknud. Viimasel ajal küll paistab ka, et eesliiklejad pakuvad "kolmandat rida" teha, aga olen selle enamasti kasutama jätnud, kuna ei ole teada, kas vastutulija oma õigust ei kasuta terve oma sõiduraja hõivamise osas.

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 15.08.11 13:04

Tsitaat:
Algselt postitas: paranormaalne
Üldiselt siseneb Honda juht ise ka 70-alasse ~83km/h ja kuskil ei ole näha Audide kiirusi. "Kaks korda kiiremini" siit varem läbikäinu peale võiks öelda, et silmaga mõõdetakse vaid m*nnipikkust.

Kust sa näed, et 83km/h, see on spido näit, mitte kiirus. Kui kujutad endale ette, et seisad tee ääres ja sinust sõidab mööda auto 60km/h, siis sellest hondast vaadates oli umbes sama effekt ehk kiirus umbes kaks korda üle lubatu, täpne number vaevalt, et kedagi huvitab. Ei ole ju raketiteadus? M*nnipikkust peab just paljudel sentimeetri täpsusega mõõtma, sest kui mõne sendiga mööda panna ei jää enam midagi järele.

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 15.08.11 13:13

Ei saa ka vait jääda...

Üldiselt paneb imestama ADMINNIDE suhtumine: "Ja mis siis ? sa ise ei riku ? Kõik ju rikuvad!!" (kuigi ühtki fakti pole ette näidata peale naabri õunte varastamisest jms jurast mis on ainult puhas oletus ja ilmselt tuleneb ainult autori enda kogemustest..) selle asemel et öelda kohe "aiaiai, jaaa nii ei tohi, inimesed olge viiskad, olge mõistlukud teiste suhtes!!"

Ja tõsi on see, et iga päev näeb debiilsusi linnavahel ja asulavälisel alal küll, aga samas tore on see, et mõni selle videosse võtab (kibestunud pole mitte Honda juht vaid see, kes liikluseeskirja kunagi selgeks ei saanud). Minuarust üle pidevjoonte kihutajad on kõige nahhaalsemad tegelased üldse - siit ka küsimus- pidevjoon on samahea tähis nagu äärekivi / teepiire jne. Kas sõidaksid ka 100'ga üle äärekivi, et eesolevast autost mööda saada ??

Kas see on siis normaalne suhtumine ? Fakt on see, et videol näidatu on rikkumine ja minuarust teretulnud näitama inimesi, kes teistest ei hooli. ps! seekord BMW juht oli kõige väiksem patuoinas, sõitis kiirelt mööda... aga audimehed.. need ässad võiks küll mõistusele tulla! ;)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 15.08.11 13:20

Minule on helistatud nii korrakaitseorganitest kui ka heakorratelefonilt seoses erinevate juhtumistega - kuna ka mitu autot enda hingel siis mitte kõik pole seotud enda liiklemisega. Paaril korral oli tegemist valesti parkimistega suurema rahvahulgaga üritustel ja enne kui kutsuti järgi treilad ja puksiirid autode ära vedamiseks helistati viisakalt liikuri omanikele ja paluti viisakalt masin eemaldada või eemaldamine organiseerida. Saanud ka korra kõne lõuna politsei preffi korrapidajalt, et nähtud seda ja seda autot selliseid manöövreid tegemas sellises kohas. Tol korral olin lausa ise roolis ja polnud mitte totaalselt purjus vaid üritasin meeletult augulisel kruusateel lihtsalt poriloike ja aukusid võimalikult palju vältida :D. Ehk siis mulle sellised kõned igatahes mõjusid positiivselt selles suhtes, et "kus tegijaid seal nägijaid" :cool:. Nii mõnelgi nooremapoolsel endast kõikearvaval kodanikul võib kõne võimuorganitelt nii mõndagi oma siseorganites vedelamalt väljastama panna :cool:.

PS! Enda kontaktandmete kõikvõimalikesse ametkondadesse jätmine on küll säästnud nii mõnegi sendi selle arvelt, et peaks autota isikuid transportima ja hiljem sõiduvahendit käima välja lunastamas kuskil koledas parklas :P. Ei võrdsusta seda teemat kooliaegse "kitumisega" ja pooldan ka ise pigem suu lahti tegemist kui hiljem kahetsemist.

Kunagi oli selline tore koht netis nagu www.krimi.ee ja seal rubriik liiklushuligaan. Kahjuks on see asi vist hetkeks maas.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
nakaman
huviline

Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9Tdi AVB

postitati 15.08.11 13:56
Korralik

Kohe huvitav on lugeda, kui korralikud liiklejad meil foorumis on. Mina arvan, et see Honda või mis iganes jaapanlane oma Knight Rider style spidomeetriga mõõtis hoopis juhi pulssi. Videost hakkas hoopis silma, et auto, millest video filmiti, ei hoidnud eessõitjaga piisavat pikivahet. Juhil, kes soovis temast mööduda, polnud võimalust tema ette reastuda, seega tuligi sooritada möödasõit mitmest autost. Veel hakkas silma, et filmija sõitis ühtlaselt teisel autol pidevalt liiga lähedal. Olles ohtlikus olukorras tegeles veel lisaks kõrvaliste asjadega - pööras tähelepanu möödasõitu sooritavatele autodele. Leian et juht, kelle autost video sooritati, tuleks kindlasti vastutusele võtta!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MehisM
huviline

Registreerunud 22.01.11
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.11 14:04

Nagu me ise iialgi reegleid ei rikuks jms ? Muidugi tuleb ju tahtmine vajutama hakata, kui ees mingid vennad lihtsalt uimavad, kakerdavad ja üldse naudivad olematuid asju enda auto roolis kiirusel 70-80km/h, kui on lubatud 90-100-110km/h sõita.
Ning olgem realistid ja kõik kes sellistele legaalsetele kiirendus üritustele sõidavad ületavad ju kiirust..Sest vaevalt ostetakse/ehitakse endale võimsaid autosid vaid selleks, et nendega niisama cruisimas käia ja suvel siis kolmel-neljal legaalsel üritustel kuivaks lasta.
Ja Haapsalu-Tallinn mnt peal oli neid reeglite rikkujaid rohkemgi, kui vaid 2-3autot, sest osa rahvast sõitis kolonniski ju Kiltsi lennuvälja poole, et pole mõtet rääkida, et kes mida valesti tegi, kui me ise rikume samuti reegleid igapäevaselt kui auto roolis istume !

Ning kusjuures kui kellegil igav on siis las paneb iga kord kaamera enda auto armatuuri peale ja õhtul saab igasse foorumisse uue "KIHUTAMISE" teema teha koos video materjaliga !!

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 15.08.11 14:15

Kallid inimesed, keegi ei räägi teile vanaisa moraali, kuidas kihutamine on kurjast ja iga km/h üle lubatu on justkui patt Sinu hingele. Kuigi soovitan mitte ärbelda ütlusega "kõik kihutavad" kui siiski sinu ees on need, kes mökutavad 90ne alas 70-80nega nagu sa väidad ja kellest on kibedalt mööda vaja kihutada. Oled ikka kindel, et KÕIK kihutavad ??

Üritati juhtida tähelepanu, kuidas seda tehakse. Ka mul oleks absoluutselt ükskõik kui see "kihutamine" toimuks kaherealisel ühesuunalisel teel, sest kihutamise puhul võiks juht lähtuda EESMÄRGIST viia oma sooritus lõpuni VÕIMALIKULT ohutult kõigi jaoks. Või siis tõesti, kiire möödasõit on ohutu möödasõit, kui seda ei tehtaks pidevajoonega möödasõitu keelavas alas... jne.

Mul on absoluutselt ükskõik keda te õigustate ja kelle peale te kibestunud olete... aga tõsi on see, et need mehed kellel on kiire ja võimas auto, panevad oma masinad proovile siiski ettenähtud kohtades (reeglina) ja need kes on "wannabe" mehed oma 74kw'ga, siis pole ju imestadagi, miks vahest vihast sappi välja pritsivad ja riisikaid nii maha teevad.... ning teistele "kohti" kätte näitavad oma uskumatult "cool'ide" sõiduoskustega. Osad rullid kindlasti kadestavad !!:cool:

Rohkem ei viitsigi siia kommenteerida, ega see issanda loomaaeda nagunii ei muuda. Edu ja jaksu teile. Ehk kunagi ka mõistus järgi jõuab siis saate isegi aru mida selle teemaga öelda taheti ;)

Päikest kõigile mõistusega inimestele! :D

nakaman
huviline

Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9Tdi AVB

postitati 15.08.11 14:32

Olles "wannabe" mees oma 74kW-ga ma tõesti ei tee ulmelisi möödsõite ja ei ületa igal võimalusel kiirust. Sõidan vastavalt oma kilovattidele, sest rohkem ma ei vaja! Ma mõtlesin et S4 ostetakse ikka sõitmiseks, mitte selleks, et tunduks pikem. Ei tasuks nii kibestunud ka olla, et kukkuda sappi pritsima, kui keegi julgeb rohkem kiirust ületada.

Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 43.3% - SQL: 56.7%]