M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi
|
postitati 04.08.11 13:01
|
|
|
Kärcher autopesula pärnus.
Tervitused mõtlesin ,et jagan ka oma kogemust autopesulaga.Muidu olen käinud statoilis autot pesemas ja siiani rahul olnud.Kuid täna sai proovitud
kärcheri autopesulat papiniidus.Mõtlesin ,et peseks puhtaks ilgelt tolmune ja must oli .Võtsin 1.Haripesu +survepesu.Mis sisaldas :
(Vahu eelpesu, rattapesu harjaga, kõrgsurvepesu,haripesu ampooniga, kuivatusabi??, kuivatus)
Maksis 10 euri ja vist 2 euri juurde panid siis said lisaks kuumvaha.
Ja 13 eurises paketis oleks olnud eelleotus kuid mite üheskis automaatpesula ehk siis 3mes varjandis ei olnud põhjapesu sees.
Miks seda teksti kirjutan on see ,et ma ei jäänud rahule aga võibolla on asi minus.Ja hea ,et ma seda vahaga varjanti ei võtnud ,sest see oleks ju
tühja vahatamine tegelikult.
Võibolla oleks pidanud 3 euri kallima võtma kus oli leotus....aga peale pesu küsisin ka ,et kas nii puhtaks teebki ainult või siis sain vastuse ,et
siis oleks pidanud käsipesu võtma..Võibolla ma vingun tõesti selle 10 euri eest liiga palju aga kamoon ma oleks võinud lasta kodus siis survepesuriga
sama ilusasti selle auto üle.(mida peabki tõenäoliselt tegema)
Paar pilti peale pesu:
Olgu see küjekarp must kuna põhjapesu ei olnud,kuid ei oleks oodanud nii halba tulemust.
Muidu okey saan aru neid krdi sitikaid ei võta nii lihtsasti lahti eksole.
Jagage muljeid on see normaalne?
Muidu oman audit aga see tööauto on golf.
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
postitati 04.08.11 14:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M2ikret
Jagage muljeid on see normaalne? |
Autopesu, see mille eest raha võeti, ei ole autot puhtaks pesnud aga kas seal seda üldse lubati? Sa võtsid lihtsalt pesu ja pestigi, puhtaks seekord
ei saanud. Asi korras. Ehk teinekord jälle.
Üldiselt pole veel kunagi nendes automaatpesumisiganes kohtades pidanud käima, sest käed on omal otsas. Soovitan sulle bussipargi selvepesulat, mõne
euro eest saab kas näituse puhtaks või samasuguseks saiaks nagu sul see. Oleneb kõik su enda tasemest või viitsimisest.
Rääkides statoili automaatpesulast siis sealne tase on parem kui mitte midagi aga allapoole arvestust, ükskõikkuipalju dollareid sa kassas maksad.
Raha raiskamine ja auto rikkumine. Ongi kõik.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 04.08.11 14:38
|
|
|
Kahjuks sellise suhtumisega inimeste arvelt tulevadki sellised "üle laskva suhtumisega teenusepakkujad".
Olgu pesu milline tahes, auto peab olema peale pesu ikkagi puhas- ok surveka pesu mis maksis eekides 50 kr, sealt ei saa loota putukate eemaldust aga
see pesu ongi peamiselt tolmuse auto pesuks.
Olen isegi usaldanud pesulaid, et selle raha eest peaks puhtaks saama aga alati ei saagi ja nendega vaielda pole mõtet, õnneks on suuremates linnades
valikuid palju ja järgmine kord nende teenust ei tarbi - nii lihtne ongi.
Tsitaat: | Algselt postitas: pierre
Tsitaat: | Algselt postitas: M2ikret
Jagage muljeid on see normaalne? |
Autopesu, see mille eest raha võeti, ei ole autot puhtaks pesnud aga kas seal seda üldse lubati? Sa võtsid lihtsalt pesu ja pestigi, puhtaks seekord
ei saanud. Asi korras. Ehk teinekord jälle.
Üldiselt pole veel kunagi nendes automaatpesumisiganes kohtades pidanud käima, sest käed on omal otsas. Soovitan sulle bussipargi selvepesulat, mõne
euro eest saab kas näituse puhtaks või samasuguseks saiaks nagu sul see. Oleneb kõik su enda tasemest või viitsimisest.
Rääkides statoili automaatpesulast siis sealne tase on parem kui mitte midagi aga allapoole arvestust, ükskõikkuipalju dollareid sa kassas maksad.
Raha raiskamine ja auto rikkumine. Ongi kõik. |
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 04.08.11 15:45
|
|
|
Mis pesula see selline on? Mingi täisautomaatpesula või ruum, kus seisab nurgas Kärcher'i survepesur ja töömees siis peseb sellega?
Üldiselt pierre'iga nõus. Masin ei näe, milline koht rohkem, milline vähem tähelepanu vajab. Rääkimata sellest, et selle aja jooksul, mil auto
masinast läbi aetakse, ei jõuaks tegelikult leotuski korralikult mõjuda...
Tsitaat: | Algselt postitas: pierre
Soovitan sulle bussipargi selvepesulat |
Teab keegi Tallinnas ka midagi sellist? Vahel kuluks ära.
|
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 04.08.11 16:12
|
|
|
Ei näe enam ammu mõttet automaatpesulates. Käin ise juba mitu aastat Tallinnas mobileSPA's ja 13euri eest saan auto puhtaks, kuivaks ja läikivaks.
Samal ajal kui pesija peseb võib lugeda mõnda autolehte ja kohvi juua.
P.S Mauri, sama koht mingi aeg tagasi pakkus ka selvepesu võimalust, see nüüdseks on hinnakirjast küll kadunud aga nädal tagasi rääkis omanik ikkagi
sellisest võimalusest. Niiet tasub uurida.
|
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.11 16:49
|
|
|
Kas nad üldse lubasid puhtaks on ka hea küsimus
Ma ei tea väidetavalt on nad kodulehe kaudu väga hea pesula
Enam seda kohta ei külasta ja ei soovita ka mitte kellegile.
Seal muidugi mingi käsipesu koht ka kus inimene laseb ise survekaga puhtaks ja nühib.
Aga vbla ei suuda nad seal ka seda ikkagi puhtaks saada ja siis ütlevad ,et sa oleks pidanud ennem harjapesu võtma ja siis minema veel käsipesusse.
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.11 16:50
|
|
|
No sesmõttes parem oleks olnud võtta toast ämber ja siis visata sellega auto üle ,et tolm maha tuleb ja siis aiakastmis voolikuga vähe tugevama
survega mitukorda üle käia.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 04.08.11 18:29
|
|
|
Olen tööautoga seal 1 korra käinud, võtsin mingi käsipesu variandi, midagi ette heita ei olnud.
|
|
|
M2ikret
huviline
Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.08.11 19:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Olen tööautoga seal 1 korra käinud, võtsin mingi käsipesu variandi, midagi ette heita ei olnud. |
Järelikult tuleb see võtta...Kellegil teisel kuna sellele lootma ei jää ,et ehk teevad puhtaks
Aga mõte ei olnudki neid nii maha teha.Kuid anda teada ,et seda automaatpesu varjante siis küll ei tasu võtta.
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 05.08.11 10:10
|
|
|
Vaatasin pilte ja ei suutnud ennast tagasi hoida....
Tüüpiline Pärnu autopesula ju. Niipalju kui mina neis käinud olen on kõigil hind kallis ja ei huvita kedagi kas saab auto puhtaks või mitte.
Üks tuttav käis "kärcheris" käsipesus autoga. Tellis välispesu ja salongipesu. Lõpptulemus sisaldas: Väljast enam-vähem puhas auto ja seest
enam-vähem puhas auto.
Kui aga ukse lahti võttis siis oli selle sisemise ja välimise puhtuse vahel täiesti porist tilkuv riba (ukse servad, uksepost ja ukse alumine serv) Ja
nii kõikidel ustel ja tagaluugil. Ei olnud nagu seda 1200 krooni väärt asi.
Lisaks tehti armatuur (nahast) arvatavasti mingi plastiku vaha või ma ei kujuta ette millega, üle. Igastahes peale nädalat aega oli must armatuur
sisuliselt hallikaks tõmmanud. Meenutas täpselt halliks pleekinud musta plastikut. Imelikul kombel ei tahtnud see saast sealt mitte millegiga maha
tulla. Mitu tundi eri sodiga nühkimist oli vaja, et armatuur puhtaks saada.
Ei ole reklaamina mõeldud aga ainuke kus ise käin, kui aega ei ole, et kodus pesta või bussiparki minna, on Tallinna maantee Olerexi vastas Andrese
autopesula. Käsipesu on tihtipeale mõttetult kallis tundunud aga tulemus on igati ok (ükskord olid isegi summuti otsad karukeelega läikima aetud).
Automaatpesuga on ka selline lugu, et operaator vaatab ikka ennem auto üle ja soovitab leotust, kui arvab, et masin puhtaks ei suuda teha.
Sellise autoga pole veel välja sõitnud sealt.
Samas mõttetu tundub see automaatpesu tihtipeale.... Peeglitagused jäävad ikka mustaks. Kui taga on kärukonks, jääb selle ümbrus ikkagi mustaks jne...
IMHO esistange putukad oleksid küll Sul leotust tahtnud....
|
|
|
|