Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kokkutulek (Vastuseid: 24 | Vaatamisi: 2529)
voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 14.10.04 18:21 Tsiteeri
Kokkutulek

Ma arvan et see üritus oleks ikka võinud toimuda prisma parklas, aga mis siin ikka eks neid tuleb ju veel! Millal siis järgmine tuleb ka mis? mis te sellest tänasest koosviibimisest arvate asjaosalised?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 14.10.04 19:46 Tsiteeri

Minu jaoks kahjuks polnud põnev.. Vist sellepärast et ma teadsin sealt vaid mõnda üksikut nägu - rass, markoc, pprz.. Ja vist kõik :P Aa, keegi tuli juurde ja teretas, ütles et me olla freedomil koos ringi kakerdanud.. Ma muidugi ei mäleta :D

Endine "insche"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 14.10.04 19:51 Tsiteeri

ahh, burgeri sai ikka lõgemete vahelt sisse ja mis selliselt kogunemiselt ikka enam tahta kui teretada ja muljetada,
negatiivset ei näinudki peale Meemehe suppari plärina :P
vahet selles mõttes polnud, kas läksin anyway burgert nosima või oli enam raffast kellega sai ka jutelda :)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi-äss
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 4WD ARBUUS

postitati 14.10.04 21:18 Tsiteeri

hehe ma tutvusin uue klubilisega nimega AUDI V6:) tore oli näha uusi inimesi:P autosid oli küll ikka megapalju koos:...natukene jahe oli aga seda väärt:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.04 21:27 Tsiteeri

krt, mina küll kedagi ei tundnud. ootasin üht venda kuid see hüppas alt ära. niisiis jõin kaks kohvi tegin u. 5 suitsu ja tulin tulema ilma et keegi oleks uue liikme ja auto vastu huvi tundnud. arvasin vist et mingi organiseeritum üritus tutvumiseks. ise ka nagu oli imelik hakata käppa suruma et mina see ja auto too:) minu jaoks jäi üritus suht mõttetuks ...peace!

OOOO
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 14.10.04 21:42 Tsiteeri

to ka4la: astu julgemalt ligi ja tutvusta ennast kui oled uus klubiliige, ega keegi kallale ei tule ja peksa ei anna :D

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 14.10.04 21:44 Tsiteeri

julge pealehakkamine on pool võitu :)
eks enamus seal sedasi jutupeale saanud ju, kuigi tõsi, kui kogunemine on kuskil eraldatud kohas siis kindel et satud klubiliikme peale, mitte ei lähe võõrast torkima :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.04 21:52 Tsiteeri

koht oleks võinud küll parem olla jah. pole nagu enne pimedas hämmi putka ees tutvusi sobitanud:D(peale naisterahvaste:P) juu näeb! :)

OOOO
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 15.10.04 07:24 Tsiteeri

ega igale audiga sõitjale tea ka ju ligi ronida ja küsida, et "kas oled uus liige vää?"
mina seda asja ikka nii ette ei kujuta :P

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
kopamees
klubiliige

Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Civic Tourer

postitati 15.10.04 07:27 Tsiteeri

Kohal paistis olevat ka aktiivsemaid uusi foorumihuvilisi, kes ennast ja oma kaasat tutvustasid vanematele olijatele. Käepigistusse sattusid ka mõned täiesti võhivõõrad, kellel polnud Audiga midagi tegemist...veel vähem foorumiga :D

Palju toredaid inimesi!

Mereteemalised uudised: www.mereblog.com
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ryblik
huviline

Registreerunud 21.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel autotu

postitati 15.10.04 07:30 Tsiteeri

Kurat, ma eile küll surusin suures tuhinas, audimeestega tutvudes, täiesti suvalisele pelmeenisabas seisjale kätt. Vana vaatas küll veidi viltu aga surus ikka lõpuks vastu ka :) Ei, päris pull oli... Autosid oli küll õle mitme ikka...
ja Ka4la, su auto seisis nõmme tee, staabi poolses servas, mustaka pool, minu auto ees, right? Kena auto Sul :)

C.R.E.A.M.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 15.10.04 07:35 Tsiteeri

emmm.... tekib kysimus, et ka ma olen pime v6i lihcalt #!=/;#

kui oleks teadnud niisugusest asjast siis oleks 99% kohal olnud ja oma uue näolapi ära näidanud aga jah... kahju, et seekord nii läks, teinekord üritab olla rohkem informeeritum...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.04 07:39 Tsiteeri

Tsitaat:

ja Ka4la, su auto seisis nõmme tee, staabi poolses servas, mustaka pool, minu auto ees, right? Kena auto Sul :)

seal ta oli jah:)

OOOO
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.04 07:39 Tsiteeri

sai kah siis kohal käidud,aga noh ega ei teadnud kedagi eriti :D

AzA
huviline

Registreerunud 04.12.03
Kasutaja on eemal

Auto: 80 b4 85kw '94

postitati 15.10.04 08:09 Tsiteeri

karla sa võta kilp kaasa täna kui autot kuulama tuled, mul lasnas igast kihvte kurikaid :D - miks sa mulle teada ei andnud?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
blaska
huviline

Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,9tdi avant

postitati 15.10.04 08:13 Tsiteeri

et kus ja mis oli. oleks ka tulnud kui oleks teadnud:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 15.10.04 08:16 Tsiteeri

Sihukesi kokkusaamisi ei tohiks panna piiratud juurdepääsuga teema alla.
Mõte on ikka sellest, et inimesed kohale tuleksid.
Piiratud juurdepääse alla võite panna kinnised klubiüritused, mitte niisama kokkusaamised.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 15.10.04 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja ryblik
Kurat, ma eile küll surusin suures tuhinas, audimeestega tutvudes, täiesti suvalisele pelmeenisabas seisjale kätt. Vana vaatas küll veidi viltu aga surus ikka lõpuks vastu ka :)

See onu oli tõesti väga hämmastunud näoga :o:o:P Kuid katki polnud ju midagi tagantjärele tegelikult päris naljakas ju?
Koht ei ole tõesti sellise ürituse jaoks kõige parem.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 15.10.04 09:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Rallymees
Sihukesi kokkusaamisi ei tohiks panna piiratud juurdepääsuga teema alla.
Mõte on ikka sellest, et inimesed kohale tuleksid.
Piiratud juurdepääse alla võite panna kinnised klubiüritused, mitte niisama kokkusaamised.

täica t6si jutt.... et täis6iguslikuks audiklubi liikmeks saada peab ju ka oma autot ja nägu teistele klubiliikmetele näitama, + soovitakse veel m6ne audiklubi täisliikme "käendust" vms.
see teeb uutele asja suht raskeks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 15.10.04 12:25 Tsiteeri

Mis siin nii rasket siis on? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 15.10.04 12:38 Tsiteeri

Järgmine kord võiks siiski maaaluses parklas kuskil ühe nurgakese hõivata. Vähemalt on soe ja valge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
voit17
huviline

Registreerunud 18.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 15.10.04 16:26 Tsiteeri

Kes te tegite pilte, lisage need siia palun ... Tänan

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 16.10.04 11:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja voit17
Kes te tegite pilte, lisage need siia palun ... Tänan
Ürituste pilte ei lisata vaba teema alla. Kõik meist ei taha ennast ega oma autot suvalistele tegelastele promoda! Selleks on koht piiratud ligipääsuga teemade all.
Muidugi olekski vist õige see teema sinna tõsta.

MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 16.10.04 12:50 Tsiteeri

Jah,enam ma plärinat ei pane,see kahjustab ac mainet,kuid virisejaid on palju ,eriti uute liikmete seas.

janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 16.10.04 13:46 Tsiteeri

sai ka alguses supsti läbi käidud, rassiga "äri aetud" ja minekit tõmmatud...mõned autod tundisn ära küll, järgmine kord tuleb siis autohuvilisemad sõbrad kaasa võtta:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.5% - SQL: 63.5%]