Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 1.8 - 1995 - kask90 (Vastuseid: 23 | Vaatamisi: 2719)
kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw

postitati 02.08.11 08:35 Tsiteeri
Audi A4 1.8 - 1995 - kask90

Tere kõik audi huvilised!
Sain ka soetatud perre audi, laupäeva hilisõhtul,30.07.2011(kasutaja "Marinaad" endine auto nüüd siis:P).Enne omasin Honda Accordi ligi 3aastat.Hetkel olen autoga sõitnud kuskil 300km ja vajab veel küllaga harjumist.Kuidagi väga jäik tundub, või ongi see audidel nii,seda ma ei tea.Täna käisin siis auto korrasolekut kontrollimas ja praegu vajab vahetust lambda andur ning üks kõrvalistuja poole alumine sarniir.Olin varem palju kuulnud et audi esisilla detailid on kallid ja seda ta on:D.Mulle öeldi kohe, et pigem tasuks tervele esisillale uued osad pannad, siis pole tükimaks ajaks probleeme.Arvan et lasen ka selle ära teha, enne talve.Lambda kohta öeldi et enne pole vajadust vahetada, kuni armatuuris mootori tuli põlema hakkab...
Salongi oleks vaja veel uut juhiistet ning käigukangi nuppu, pakkumisi on tulnud, seega varsti peaks olemas olema.
Mõningad täpsustavad asjad ka siis: Esmane registreerimine eestis oli 2004a
kliimaautomaatik,2*el.aknad,abs,17tolli valuveljed uute rehvidega,2*turvapadi,el.katuseluuk,toonklaas(taga),läbisõit on päris üüratu:D 364 000.
Loodan et saan palju nõu ja abi siit siis:)
Mõningased pildid kah.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/354/375/0886878575b15d.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/355/44/08877224544153.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/355/44/088772249073b0.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/355/44/088772251f9f88.jpg
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/355/44/08877247193256.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 02.08.11 09:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kask90
Kuidagi väga jäik tundub, või ongi see audidel nii,seda ma ei tea.

Tsitaat:
Algselt postitas: Marinaad
btw leitsin autole head 17" veljed ka, kui rehvid hangin siis lähevad autole alla koos 40 madaldusega.

Iga väikeauto muutub ju sellest jäigaks. Kõrgetel vedrudel ja 195/65-15 rehvidel ta Accordist jäigem küll pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.08.11 09:18 Tsiteeri

madaldust pole autole tehtud, aga no eks siis tunda talvel sõitu, kui teised veljed all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.11 16:21 Tsiteeri

Nonii, autoga sõidetud nüüd kusagil 3000km ja täna käis vahetuses parempoolne ülemine õõtshoob kui ka rooliots. Nüüd saab jälle vaikselt edasi kulgeda:).Samuti panin lähituledeks osram night breaker plusid, eks paistab kaua vastu peavad ja loodan et hind õigustab nende nähtavust ka:P

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.09.11 18:19 Tsiteeri

Tsitaat:

Lambda kohta öeldi et enne pole vajadust vahetada, kuni armatuuris mootori tuli põlema hakkab...

Huvitav soovitus!

...see isend ei näita sulle mingit mootorituld, vähemalt minu teada.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.09.11 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:

Lambda kohta öeldi et enne pole vajadust vahetada, kuni armatuuris mootori tuli põlema hakkab...

Huvitav soovitus!

...see isend ei näita sulle mingit mootorituld, vähemalt minu teada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.11 19:13 Tsiteeri

kusjuures olen ka sellist juttu kuulnud, aga nüüd õnneks andur olemas, ootab ainult vahetamist, keegi oskab öelda annaks seda ise ka ära teha koduste vahenditega ning kus antud autol asub?

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.11 19:24 Tsiteeri

Kindlasti saab ka ise vahetada, iseasi, kui edukalt sealt pesast keerates irdub.
Eks väljalaske küljes kusagil ole, enne katalüsaatorit.

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.11.11 20:29 Tsiteeri

Nii...mõtlesin ka üle pika aja siia midagi kirja panna:).
Lambda sai ise ära vahetatud, võttis aega mingi 10min. ja asi korras-kütusekulu langes märgatavalt.Eile õhtul käisin huvi pärast tehnoülevaatus punktis auto veermikut ja tulesi kontrollimas.Veermikul ilmes üks viga,kolksub parempoolne alumine ja tagumine sarniir: selle tellisin ära ja järgmine nädal saab vahetatud.Aga tuled olid nii paigast ära, et jube:D.Ei tea kas auto on saanud väikse kõksu paremasse nurka aga tule kinnitus on katki ja tuli ei püsi korrektselt:(.Nüüd homme võtan tule lahti ja vaatan ehk annab midagi välja mõelda.
Ajaa, nagu kasutajal Quattru ilmes ka minul probleem raadio kahinaga, mõtlesin et vahetan antenni ära aga piisas vaid uuemast makist ja levi täiesti korrektne, ei tea millest see sõltuda võib?Eelmine makk oli sony:
http://ii.alatest.com/product/600x400/7/4/Sony-CDX-L580X-0.jpg
Ja nüüd sai pandud uus:
http://is03.thegumtree.com/image/big/88878975.jpg.
Veel sai ostetud plekkveljed talveks mis ära haaveldasin ja värvisin, lähiajal panen ka pildid:P.
Ja ega muud polegi, otsin vaid endale uut (sport) juhiistet mida on üksikuna vist võimatu saada, kui hinge hinda ei maksa:D.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 05.11.11 06:52 Tsiteeri

Juhiistet võid otsida romulatest, neis b5 a4-sid küll, nemad ei viitsi sisusid üldiselt kuskile müügile panna, pead ise minema otsima sinna!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.11 13:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Juhiistet võid otsida romulatest, neis b5 a4-sid küll, nemad ei viitsi sisusid üldiselt kuskile müügile panna, pead ise minema otsima sinna!

Ja siis vöiks ka uurida valepoole rooliga isendilt, vähemalt kindel, et saad korraliku kattega.

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.01.12 16:47 Tsiteeri

Nonii, pole pikka aega siia midagi kirjutanud:D.Kuna autoga pikka sõitmist pole olnud, pole ka erilisi probleeme esinenud va. eile kus oli tunda, et sidur annab otsad kohe-kohe:(.
Juhiistmeid olen kahte käinud vaatamas ja enam-vähem samas seisus kui minu oma:D ja arvan et odavam tuleks lasta korda teha, seega otsustasin kevadel lasta lihtsalt ära parandada.06.01.2011 sai vahetatud filtrid(kütuse,salongi,õhu,õli) ning tehtud õlivahetus.Sisse läks castrol magnatec poolsünt.
Suure külmaga jamab tagaluuk pidevalt, olen proovinud igasuguseid spraysi ja lukusulasi aga si**agi:D.Saab 5 minutit sooja tuppa, siis kohe lahti.
Mõned pildid hetkeseisust, telefoniga tehtud:

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/373/74/093287043c500b.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/373/74/09328700986fe9.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/373/74/093287035537cd.jpg

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 18:42 Tsiteeri

Kuna täna sain autosõitu nautida üle pika aja, siis tekkis üks küsimus uue siduri komplekti kohta.Täpsemalt siis auto seisis mul peaaegu kuu aega,kuna sidur lõpetas minuga koostöö ja ei näinud ka vajadust liiklemiseks.Nädala algul sai forssist toodud uus sidurikomplekt ning tuttav vahetas ära.Täna sõitsin siis uue siduriga ja selline mulje jäi nagu sõidaks esimest korda autoga :D.Kas see on alguse värk, et sidur võtab nii kui varba lahti lased või on siin mingi kala?
Ja oskab öelda keegi kust ma saaksin facelift tagatulele pistikupesa?

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 03.03.12 18:55 Tsiteeri

Tsitaat:
...
Ja oskab öelda keegi kust ma saaksin facelift tagatulele pistikupesa?

Milleks sul vaja fl pistikuid? mis vanadega siis juhtus?:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 19:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru

Tahaks fl tagatuled panna, teeks vähe edevamaks tagaosa:P.Ain uued tuled aga pole tagust kus pistik käib vms:D

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 19:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tahaks fl tagatuled panna, teeks vähe edevamaks tagaosa:P.Ain uued tuled aga pole tagust kus pistik käib vms:D

Kuidas pole? Sellist plaati (üleval eraldi see siis) koos pirnipesade kui tulede poolse pistikuga ei olnud kaasa tulesid ostes?

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 19:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Kuidas pole? Sellist plaati (üleval eraldi see siis) koos pirnipesade kui tulede poolse pistikuga ei olnud kaasa tulesid ostes?

Ei olnud, ostsin uue tagatule, siit foorumi kaudu, karbi sees ja värki aga seda plaati ei olnud.Täpsemalt näeb välja selline:
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/375/479/093989677e1fa4.jpg

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 19:46 Tsiteeri

Väga kahtlane. Kuidas on mõeldav pirnipesad korpuse külge siis saada? Tagakülg näeb küll tühi välja (nagu minu pildidl) ja seal pole küll kinnitus kohti nii ükshaaval...ise ostsin aga kasutatult a-osadena.

Edit: minu tehtud pildil näha vasaku tule ülemist laternas pirnipesa kinnituslaadi, uuel pole neid kohti ettenähtud nii.

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.12 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Väga kahtlane. Kuidas on mõeldav pirnipesad korpuse külge siis saada? Tagakülg näeb küll tühi välja (nagu minu pildidl) ja seal pole küll kinnitus kohti nii ükshaaval...ise ostsin aga kasutatult a-osadena.

Edit: minu tehtud pildil näha vasaku tule ülemist laternas pirnipesa kinnituslaadi, uuel pole neid kohti ettenähtud nii.

Selles asi ongi et ma ei tea:D.Lootsin siit mingit abi saada.Teine tuli mul ka ostetud kasutatult a-osana ja kõik olemas.Ma ei tea siis, prügikasti ära visata tuli:D?

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.12 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:

Selles asi ongi et ma ei tea:D.Lootsin siit mingit abi saada.Teine tuli mul ka ostetud kasutatult a-osana ja kõik olemas.Ma ei tea siis, prügikasti ära visata tuli:D?

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.12 17:37 Tsiteeri

Ise ostsin ka juulis kasutatult eraisiku käest (telefonis kõlas just korras olevat) ette uued tuled postiteel, mitte ei maininud, et tule tagumised kaaned kui pistikud puudu. Soodsalt sain kätte küll.. terve igavik sai neid pistikutega kaani eraldi kümnest kohast veel taga aetud, milled lõpuks leidsin. Küsi lammutustest, kas või siit foorumist. Ehk veab või leiutid ise midagi. edu

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 16:06 Tsiteeri

Nii täna sai siis oma masinaga 10 000km sõidetud-see teeb siis 7 kuuga-pole paha:D.Tagumise tule kaaned sain ka tuttava käest, ootavad veel külge panemist:).Oskab keegi öelda, kust saada sellist istme riiet:
[img]http://fotoalbum.ee/photos/kask90/88687859/[/img]
Oleks hea tegija olemas kes teeks istme korda hea hinnaga, kuid pole sellist riiet saada:(.Peab vist käärid kaasa võtma ja romulatesse vaatama minema:D.

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.12 16:07 Tsiteeri

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/354/375/0886878636ceb8.jpg

kask90
huviline

Registreerunud 16.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.12 11:47 Tsiteeri

Kuna soov suurema(diisli) auto vastu siis on see müügiks.Panen ka kirja mida on vahepeal tehtud:).Eelmine kuu oli siis ülevaatuse kuu ning eelnevalt sai käidud ülevaatuse eelnevas kontrollis, kus polnud esipidurite tõhusis piisav.Seega sai need ära vahetatud ja läks ülevaatuselt läbi.Eile vahetasin tuttava abiga juhipoolse veovõlli otsa ära.
Kuna ise sai õpitud automaalri eriala kunagi sai tagaluuk uueks tehtud, vaja oleks muidugi terve auto selliseks teha aga see on päris kulukas ettevõtmine.
Siin mõned pildid:
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/382/404/0957023677e07f.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/382/404/0957023718378d.jpg
http://static2.fotoalbum.ee/fotoalbum/382/404/095702375397ee.jpg

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 47.4% - SQL: 52.6%]